Vælg en side

Gastro

Ny Take Away i Hellerup

Ny Take Away i Hellerup

Folkene bag det kendte Hidden Dimsum på Nytorv har nu etableret Hidden Dimsum 2900 på Strandvejen 163. Herfra serveres frisk håndlavet dimsum på Hongkong manér til bespisning på stedet eller takeaway. Lokalet er indrettet af Mai, som også har indrettet den populære dimsum snackbar Hidden Dimsum by Night. Fra Hidden Dimsum 2900 vil vi udleve vores drøm om, at en dag vil vi bringe dimsum til din spisestue.

læs mere
Rosé Rosé

Rosé Rosé

Konceptet er knivskarpt, og den gode energi helt suveræn. Mød det erfarne og sammensatte trekløver – Peter, Lars og Bo – som står bag Hellerups og oplands nye eksklusive, franskinspirerede bistrorestaurant, der er opkaldt efter en lyserød sommerdrik.

læs mere
RALPHs Mad&Vin

RALPHs Mad&Vin

RALPHs vinbar på Øster Farimagsgade 93, Østerbro er en lokal restaurant og vinbar. Stedet byder på en uformel stemning, hvor alle er velkomne til god mad & vin. Hos RALPHs vægtes værtskabet højt og gæsten er altid i centrum. Kig forbi og oplev stemningen.

læs mere
Nyt konditori / bager

Nyt konditori / bager

Så åbner det mest lækre bageri på Østerbrogade. Man bliver virkelig fristet, når man kigger på kagerne i vinduet. Her laver vi kvalitetsbagværk til gode priser. BreadHouse Bakery er så heldig at have den fantastiske konditor Jessie Sky, der har arbejdet i både London og Paris.

læs mere
Parsley Salon – et festfyrværkeri af stjernekokke midt i Hellerup

Parsley Salon – et festfyrværkeri af stjernekokke midt i Hellerup

Den danske madscene har gennemgået en revolutionerende udvikling de seneste årtier. Parsley Salon er en hyldest til stjernekokkene, som står bag revolutionen. Midt i Hellerup under Hellerup Parkhotel kan de heldige, som får fat i en billet, opleve landets absolut bedste, mest berømte og berygtede topkokke i en række helt unikke ‘jamsessions’.

læs mere
Thai-takeaway på Rådhusvej

Thai-takeaway på Rådhusvej

Ny takeaway med ægte thaimad. Professionelle thailandske kokke tilbereder sund, smagfuld og ægte thaimad af friske, eksotiske råvarer. Portionerne er store, smagfulde og velduftende med de kendte thai-ingredienser som cremet kokosmælk, friskt citrongræs, ingefærlignende galanga-rod, lækker koriander og chili i alle styrker.

læs mere
Gastronyheder

Gastronyheder

Private dining koncept. Redaktøren på frokost med Frederik Bagger. Bryllupskager til kærligheden. Lokalt og helt autentisk: Thai Lanna. sluuuurp! Lækker kageopskrift. 3 kendte kokke og deres jul.

læs mere
Bodenhoff – Den store bager

Bodenhoff – Den store bager

Christian Bodenhoff er bager og har bl.a. butik i Rotunden i Hellerup. Han er iværksætter og anden generation i et familiefirma, og han har altid knoklet syv dage om ugen. Efter hans og hans families voksende forretning har fået en professionel bestyrelsesformand og en butiksdirektør, er han langsomt ved at lære, hvor han skal bruge sine kræfter.

læs mere
Slurp! IS!

Slurp! IS!

Det er sommer, det er sol, det er istid! Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.

læs mere
Eksklusiv private dining med Sushi Lovers

Eksklusiv private dining med Sushi Lovers

Når du har lyst til sushi, kan du altid være sikker på at få den bedste og højeste kvalitet hos Sushi Lovers på Ordrupvej. Nu glæder de sig til – som en ekstra oplevelse – også at præsentere eksklusiv private dining første lørdag i måneden med plads til kun 20 personer. Deltagerne får serveret den ypperste menu bestående af 12 retters snacks, sushi og dessert med tilhørende vine/drinks i samarbejde med kok fra trestjernet Michelinrestaurant.

læs mere
Hvad er et liv uden fisk?

Hvad er et liv uden fisk?

Egentlig havde Gourmanden og Konen, Kim Christiansen og Lisbet Christiansen, besluttet at gå på pension og koncentrere sig om børnebørn, manuskriptskrivning, rejser og huset i Sverige. Men da de fik tilbudt en ledig fiskeforretning på Jægersborg Allé 45 – og dermed muligheden for at bruge deres store viden om fisk og kogekunst – besluttede de at springe til og få et lidt anderledes og spændende seniorliv. Og kunderne stod parat for at ønske dem velkommen tilbage på Alléen.

læs mere
NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

læs mere
Gå ikke ned  på udstyr

Gå ikke ned på udstyr

Opdag glæden ved skuffens skarpeste knive, støbejernsgryder til simrende efterårsretter, hærdede stegepander, der kan klare lidt af hvert, og en knivsliber, som selv de professionelle
kan bruge. Kvalitet og enkelthed er kodeordet for tidens køkkenudstyr. Kan købes hos www.zwilling.com eller hos Magasin

læs mere
Julebuffeter på thailandsk

Julebuffeter på thailandsk

Det dufter helt af jul, når man øser Kaeng pet bet op på tallerkenen: Lækker, mør and i rød karry med ananas, tomater og basilikum. Kaeng pet bet er faktisk lidt af en juleklassiker, da den ofte bliver bestilt, når Thai Lanna går i gang med sæsonens julefrokoster. Der er nemlig en tendens til, at uanset hvor meget vi elsker and med rødkål og brun sovs, så gør det ikke noget, at julefrokosten kommer fra fjerne himmelstrøg med store smagsoplevelser og lækre råvarer. Thai Lanna har stor erfaring med at tilberede buffeter til julefrokosten, og de anbefaler, at man booker dagen allerede nu, også selvom man ikke ved, om man er 5, 10 eller 50 til julefrokosten. Det behøver den erfarne restaurant først at vide senest nogle dage forinden.

læs mere
Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte en glutenfri pizzabund.

læs mere
Opskrift romkugler

Opskrift romkugler

Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Rør hvedemel og kakao i dejen sammen med vaniljesukker. Kom kagen i en smurt bradepande på 15 cm x 30 cm og bag den i 30 minutter.

læs mere
Det er istid

Det er istid

Sommer er is-tid, og vi er så heldige at have et fantastisk udvalg af den lækreste af slagsen. Is, hvor kvalitet er et must. Hvor man kan smage fløden og de hindbær, lakridser, kaffe og chokolade og alle de andre skønne smagsvarianter, is i dag gerne må smage af.

læs mere
Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Jens Veggerby

Mardahl på frokosttur med Jens Veggerby

56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i  for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier. 

læs mere
Mardahl på frokosttur i restaurant Charlottenlund Fort

Mardahl på frokosttur i restaurant Charlottenlund Fort

Her gik jeg efter den bedste udsigt oppe på bakken med Øresund foran dig, så vi tog til Restaurant Charlottenlund Fort. Hertil kommer fortets inspirerende historie som i den grad skærper ens sanser og stemningen føles opløftet. Vi foreslår at du i menukortet, når maden er bestilt, læser den fascinerende historie som stedet indeholder.

læs mere
Nyd sommeren på Bistro Boheme

Nyd sommeren på Bistro Boheme

Per Thøstesens restaurant på Esplanaden har et stærkt DNA som København og omegns førende franske brasserie på dansk. Om sommeren blæser nye og mere blide vinde med østers og champagne under åben himmel.

læs mere
Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler vin

Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler vin

Købmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine egne favoritvine, og nu er turen kommet til det østrigske vinhus Pfaffl. Ifølge Rasmus et unikt vinhus der i 2016 blev det første østrigske vinhus, som blev kåret til årets vinproducent. ROTUNDEN Hellerup Food Market fører Pfaffl.

læs mere
Gentofte Gourmet

Gentofte Gourmet

Gentofte Gourmet – eksperterne anbefaler. Vi følger de ypperste blandt områdets delikatessebutikker og får anbefalinger på nye lækre produkter og opskrifter.

læs mere
error: Content is protected !!
X