Festlig takeaway til en alternativ festmenu fra Thai Lanna
Vi leverer også catering til din fest. Prøv vores velsmagende og veltilberedte thairetter fra Thai Lanna
læs mereVi leverer også catering til din fest. Prøv vores velsmagende og veltilberedte thairetter fra Thai Lanna
læs mereKom ind i Sushi Lovers i Waterfront, hvor hverdagshyggen smelter fornemt sammen med sushi på højt niveau til rimelige priser. Superlækker sushi er selvfølgelig oplagt som forkælelse på en lørdag, men sushi forsøder altså også hverdagen.
læs mereBryllupper, fødselsdage, konfirmationer, firmafester, receptioner m.m. op til 60 personer afholdes løbende i de smukke omgivelser.
læs mereJulen er hjerternes fest! Kom og hold din jul med os.
Vi fejrer julen med klassisk dansk julemenu.
Hos Pølsesmeden har jeg mere end 20 års erfaring som pølsemand og leverer pølsevogne til hele Sjælland og Fyn. Uanset om du planlægger et rejsegilde, bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller firmaarrangement, er en pølsevogn altid et populært valg. Gæsterne elsker friheden til selv at vælge deres favoritter, mens du kan slappe af og fokusere på at nyde dit arrangement.
læs mereDer er en stigende tendens for tidlige julefrokostbookinger. Noget man især mærker på Address med vandudsigt og den hyggelige søsterrestaurant
A Dresscode med højt til loftet. Du kan få det som du vil have det: Futuristisk bygning med elegant indretning lige midt i Tuborg Havn med havblik
og saltvand i luften. Eller den nedlagte stationsbygning fra 1895 med fritlagte bjælker og højt til loftet på Østerbro. Address og A Dresscode kan noget hele året, men særligt til jul er der rift om de kendte restauranter og luksus-mødesteder.
Julen er hjerternes fest! Kom og hold din jul med os.
Vi fejrer julen med klassisk dansk julemenu.
Magiske lyshimler, flere foodcorners, søde Luciapiger, masser af børneaktiviteter og et overflødighedshorn af julegaveshopping. Årets NORD Julemarked på Skovriderkroen bliver igen endnu større og flottere.
Læs her om, hvad du kan vente dig til Gentoftes største julemarked.
Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.
læs mereMondrups Køkken har indtaget cafeen på det kendte kunstmuseum i Charlottenlund. Stemningen er den samme, mens velsmagen sidder lige i skabet på Mondrups sommertallerkner med kølig hvidvin i glassene.
læs mereVi leverer også catering til din fest. Prøv vores velsmagende og veltilberedte thairetter fra Thai Lanna
læs mereMed millionombygning og ny investor jagter The Samuel Michelin-stjerne nummer to. NORDs redaktør har besøgt nyåbnede The Samuel, som har en af de dybeste vinkældre og en stjernemenu lige til at plukke fra.
læs mereHar du nogen favoritbarer i udlandet? Altså London, New York og Barcelona er rene barmekkaer. Singapore er også godt med, men jeg har favoritter på den anden side af kloden – i Melbourne og Sydney. Mit mantra er råvaregenbrug og hele tanken om, at man udnytter sine råvarer helt optimalt, tiltaler mig. I Sydney ligger baren, der blot hedder “RE”. Indehaveren hedder Matt Whiley, og han har haft en bar i London, men er nu flyttet til Australien. Han laver de lækreste cocktails.
læs mereNorth Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.
Fokus på friske råvarer, skarpe priser og behagelig service.
Prøv vores hjemmelavede chili – enten i pita, durum eller vores German kebab.
ENDELIG har Hellerup også fået sin helt egen Wedo! Danmarks største og ældste salatkæde er flere gange valgt som bedste takeaway på AOK, og senest har Just Eat-brugerne stemt Wedo ind som bedste sunde takeaway i København.
læs mereSæsonen er på vej og I Restaurant Hellerup Sejlklub er vi ved at gøre klar til en god sommer på terrassen – men husk, at vi har åbent året rundt, til både frokost og aften.
læs mereKom ind i Sushi Lovers i Waterfront, hvor hverdagshyggen smelter fornemt sammen med sushi på højt niveau til rimelige priser. Superlækker sushi er selvfølgelig oplagt som forkælelse på en lørdag, men sushi forsøder altså også hverdagen.
læs mereKom ind i Sushi Lovers i Waterfront, hvor hverdagshyggen smelter fornemt sammen med sushi på højt niveau til rimelige priser. Superlækker sushi er selvfølgelig oplagt som forkælelse på en lørdag, men sushi forsøder altså også hverdagen.
læs mereSæsonen er på vej og I Restaurant Hellerup Sejlklub er vi ved at gøre klar til en god sommer på terrassen – men husk, at vi har åbent året rundt, til både frokost og aften.
læs mereVi leverer også catering til din fest. Prøv vores velsmagende og veltilberedte thairetter fra Thai Lanna
læs mereGourmet-sushielskerne har slået dørene op til et 1. klasses univers af luksussushi, sushi-events, smittende god stemning og udeservering i Waterfront Shopping.
læs merePerfekt til forårets fester og selskaber. Eller spis en god frokost eller aftensmåltid i maritime omgivelser. Tjek vores hjemmeside for forårets arrangementer.
læs mereBesøg Restaurant Hellerup sejlklub
til din frokost, middag eller arrangement hele året rundt enten i vores hyggelige restaurant eller på vores skønne terrasse. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Med millionombygning og ny investor jagter The Samuel Michelin-stjerne nummer to. NORDs redaktør har besøgt nyåbnede The Samuel, som har en af de dybeste vinkældre og en stjernemenu lige til at plukke fra.
læs mereMartin Knak
Restaurantchef og sommelier vRosé Rosé – Bistro & Bar, Strandvejen 203 i Hellerup.
De mørke måneder er fyldt med lys og hygge i områdets eksklusive mødested. Selv julemanden aflægger visit, og når nytåret er skudt ind med luksusmenu og gensynsglæde, går Address en endnu lysere fremtid i møde.
læs mereSom noget nyt bringer vi også ud på vores nye elscooter i dit område.
læs mereGourmet-sushielskerne slår dørene op til et 1. klasses univers af luksussushi, sushi-events, smittende god stemning og udeservering i Waterfront Shopping.
læs mereNyd festen med dine gæster og lad dig forkæle. Lad Appetithuset stå for al maden! Vi laver lækker mad til hverdag og fest. Vi laver varme retter, julebuffet, frokostordning til private eller virksomheder.
læs mereStrandvejens nye cateringsted leverer luksusmad til frokostordninger og selskaber med lige dele passion for kokkehåndværkets klassiske dyder som stor smag og strenge krav til kvalitet og dyrevelfærd.
læs mereDer er vi! Og hos Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund får du high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet.
læs mereSom noget nyt bringer vi også ud på vores nye elscooter i dit område.
læs mereBompasserens gamle hus danner rammerne om hyggestunder og fester med et godt team, der sætter en ære i, at alt er lavet fra bunden med de friskeste råvarer.
læs mereSpis en god frokost eller et lækkert aftensmåltid i maritime omgivelser. Også perfekt til selskaber. Tjek vores hjemmeside for efterårets arrangementer.
læs mereDu får high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet i Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund.
læs mereGør de lyse sommeraftener endnu længere og nyd en dejlig middag udendørs. Hent eller få bragt Thai Lannas thaispecialiteter på Strandvejen i Hellerup.
læs mereHenrik Jyrk indtræder som ny partner på Tisvilde Bistro! Glæd jer til endnu en sæson på Tisvilde Bistro med en fuldtræffer af madglæde, energi og unikke sommeroplevelser, når Henrik Jyrk og Anders Buhl sætter barren højt i Tisvilde til sommer.
læs mereSejlklubben byder på et dansk fransk køkken med klassiske retter til frokost og middag. Vi afholder store og små selskaber, konfirmationer, fødselsdage, bryllupper mv. Terrassen byder på servering med fri udsigt over Øresund.
læs mereEr der noget du er lidt træt af eller opfatter som overvurderet?
Jeg ville ønske at supermarkederne kunne være mere krakilske/fokuseret på grøntsager i sæson. F.eks. er tomater ikke særlig interessante i december/januar. Det tænder mig som menneske at få en grøntsag i hænderne, der er i sæson – det kunne være rabarber, nye kartofler, ærter og asparges i juni osv.
Velkommen til Restaurant Hellerup Sejlklub, der har åbent året rundt. Spis en god frokost eller et lækkert aftensmåltid i maritime omgivelser og nyd jeres favoritter inden for det dansk / franske køkken. Også perfekt til selskaber.
læs mereDe lokales stamsted i Tuborg Havn, Address, har en skøn lillesøster i en historisk bygning på Amerika Plads. Den har for længst markeret sig som en unik location for firmaevents, fester og bryllupper, men du kan også spise din Address-lækre morgenmad og frokost der.
læs mereHent eller få bragt Thai Lannas thaispecialiteter på Strandvejen i Hellerup og forkæl dig selv og familien med velsmagende thairetter.
læs mereI Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund får du high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet.
læs mereVidste du, at der i designmuseet i Bredgade, hvor kok Brian Mondrup har sin roste cafe og restaurant Format, sker noget helt ekstremt lækkert og vanedannende?
læs mereKok Brian Mondrup fra anmelderroste Café Format i Danmarks Designmuseum spilder ikke livet på dårlig mad eller Facebook. Slet ikke efter der var ’bud efter ham’, og som kunne have gået grueligt galt, hvis ikke Maria havde været der.
læs mereTåge er nattens morgenkåbe, og morgenkåben bliver ikke smukkere end her på stranden i Vedbæk. Her har den nye indehaver med tryllestøv gjort Café Rosenhuset til en lokal hjerteanbefaling. Mums, siger vi bare!
læs mereIkke kun én enkelt ting kan beskrive, hvorfor sushien fra Sushi Lovers er speciel og af høj kvalitet. Både råvarer, håndtering, balance og tilsmagning spiller ind på det delikate resultat.
læs mereFortid og nutid forenes smukt i det historiske Bomhuset. Bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, firmafester, receptioner m.m. op til 60 personer afholdes hvert år i de smukke omgivelser.
læs mereHold dit selskab i Hellerup Sejlklub i hjertet af Hellerup med en uovertruffen udsigt, masser af charme og sejlerliv. Uanset om I skal holde reception, fødselsdag, konfirmation, firmafest eller lignende, så står vi klar til at tage imod jer. Kontakt os for pris og mere info. Eller kom forbi til en snak og dagens ret!
læs mereMed en julefrokost fra Hellerup Sejlklub ønsker vi at give jer en uforglemmelig aften! Vi tilbyder en unik lokation til årets julefrokost. Hvad enten I er 5, 10, 20 eller 200 personer, så sammensætter vi julefrokosten efter jeres ønsker.
læs mereSom noget helt nyt kan du få ugens klassiske ret i det lyserøde bondehus, og i december står den også på julefad, juletræssalg, gløgg og æbleskiver.
læs mereDen danske Spiseguide har netop kåret MOTA til Årets Restaurant 2022. Claus Henriksen var førhen køkkenchef på Dragsholm Slot og har nu på kort tid høstet både en Michelin stjerne og nu også prisen som Årets Restaurant. Mød ham her.
læs mereI en historisk oase på Amerika Plads trylles der med sæsonens råvarer fra lokale bæredygtige leverandører og smæk på smagen. Velkommen til dansk frokost, når den er allerbedst!
læs mereVi har samlet et godt udvalg af de bedste restauranter langs områdets kystlinje og lidt inde i landet. Her er noget for enhver pris. Fra det fine og ekstravagante til afslappet bistro.
læs mereNORDs redaktør lod den prisbelønnede gastronomi træde i baggrunden i en samtale om venskab og forretning med stjernekok Jonathan Berntsen og stjernevært Rasmus Knude.
læs mereFejende flot ankom den kendte iværksætter til Bistro Boheme i København. Håret kemokort, gylden hud og strålende øjne. For selv kræft kan ikke få bugt med power og viljestyrke, når man hedder Ilse Jacobsen. N ORDs redaktør Rina Mardahl siger det som det er: At hun altid har haft stor respekt for Ilse Jacobsen. Og der er derfor en vis stemning af forventning og glæde, da de to erhvervskvinder sætter sig til bords i Bistro Boheme.
læs mereHent eller få bragt Thai Lannas thai-specialiteter og nyd din aften.
læs mereEn køkkenchefs bekendelser: Kasper Hasse, Direktør og Køkkenchef – Falsled Kro.
læs mereManden, der overbeviste skeptikerne om, at man godt kan lave prisvindende luksussushi, selvom man er pæredansk, eksperimenterer igen i køkkenet. Snart får endnu flere glæde af den forførende sushi.
læs mereHent eller få bragt Thai Lannas thai specialiteter og nyd din aften. Forkæl dig selv og familien med et smukt måltid fra Thai Lanna i Hellerup, som giver næring til erindringer om varme og længere dage. Eller bestil en menu, hvis du får uventede gæster eller har planlagt at ses med venner, for det er altid et hit og skaber rammen om en hyggelig aften at sætte de velsmagende og veltilberedte thairetter på bordet, når I skal slappe af og nyde at være sammen.
læs mereHent eller få bragt Thai Lannas thai- specialiteter og nyd din aften. Dagene bliver hurtigt fyldt op med opgaver på denne tid af året – og maven med tunge vinterretter. Forkæl dig selv og din familie med de velsmagende og veltilberedte thairetter fra Thai Lanna i Hellerup, når I bare skal slappe af efter en lang dag.
Hvis du får uventede gæster eller skal holde en lille julekomsammen med venner eller familie, vil en menu fra Thai Lanna også være et hit som alternativ til den klassiske julemad.
Ikke kun én enkelt ting kan beskrive, hvorfor sushien fra Sushi Lovers er speciel og af høj kvalitet. Både råvarer, håndtering, balance og tilsmagning spiller ind på det delikate resultat.
læs mereFesthumøret stiger med smuk og velsmagende mad, som består af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna. Hvis corona igen udfordrer, har Thai Lanna også løsninger til det.
Indbydende thaimad fra Thai Lanna giver din fest et smukt og velsmagende indhold – både til konfirmation, bryllup og til små private sammenkomster, eller når medarbejderne skal forkæles. Thai Lanna sørger naturligvis for at anrette corona-sikkert, de vejleder med planlægning, bringer maden ud og kan også hjælpe med at stille op mv.
Friskbagte pitabrød med chiafrø og quinoafrø rullet i majsmel, inden de kommer i ovnen. Derefter fyldt med friske grønne råvarer, udvalgte luksussalater og endelig kød eller falafel, så du kan sætte tænderne i en smuk og farverig mundfuld. Du kan også vælge en bowl.
læs mereSkal du booke mad til brylluppet, konfirmationen eller selskabet, som grundet corona er blevet udskudt, er Thai Lanna klar til fest.
Jeres helt egen menu: Har I helt særlige ønsker, så er Thai Lanna altid klar med spændende forslag. Antal retter og gæster er næsten uden betydning. Udover stedets klassiske festmenuer, bestående af tre forretter og tre hovedretter inkl. jasminris og rejechips, kan I altid tilføje ekstra retter. Og skulle I have en særlig thailandsk favorit, som ikke er på menukortet, klarer Thai Lanna den også. Coronatiden gør selvfølgelig, at der kan opstå forskellige udfordringer. Thai Lanna, som følger myndighedernes anbefalinger, har derfor udviklet forskellige løsninger. Fx en ’fællesbuffet hver for sig’. Her pakkes maden i individuel emballage.
Bolig, biler og vildt bryllup. Frokostsnakken med liebhavermægleren, som foregik på stamstedet Rosé Rosé Bistro & Bar, kom vidt omkring. Der er knapt fire kilometer mellem Hellerups nye lokale spisested, Rosé Rosé Bistro & Bar, og Lars Elbæks strandvejsvilla, som han deler med sin udkårne Farnaz Elbæk.
læs mereDet er sommer, det er sol, det er istid! Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.
læs mereHjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.
læs mereMan bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.
læs mereEric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.
læs mereJeg har en fascination af mennesker, som er passionerede og dedikerede til deres arbejde. Mennesker, som kan deres håndværk til perfektion. Af den grund er et af årets højdepunkter for mig, når jeg om sommeren besøger Læsø og Helle Brønnum Carlsen.
læs mereDer er intet bedre end duften af nybagt kage. Sæt kagen i ovnen lige før dine gæster kommer og servér den lun med kold vaniljeskyr. Du skal bruge: 3 æg, 50 g tranebær, 140 g rørsukker, 140 g smeltet smør, 150 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver, 4 æbler, 1 spsk. kanel, 2 tsk. knust stjerneanis, 6 spsk. rørsukker, Smør til formen. Vaniljeskyr: Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.
læs mereFesthumøret stiger med smuk og velsmagende mad bestående af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna.
læs mereKonceptet er knivskarpt, og den gode energi helt suveræn. Mød det erfarne og sammensatte trekløver – Peter, Lars og Bo – som står bag Hellerups og oplands nye eksklusive, franskinspirerede bistrorestaurant, der er opkaldt efter en lyserød sommerdrik.
læs mereEn krydret kage fyldt med alle julens krydderier.
DU SKAL BRUGE: 2 store æg, 100 g sukker, 1 dl sirup, 150 g smeltet smør, 250 g hvedemel, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 dl sirup, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. natron, 2 dl skyr,
SMØRCREME:
200 g usaltet blødt smør, 50 g flormelis, Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
300 g flormelis, ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
Eksklusiv private dining første lørdag i måneden med plads til kun 20 personer. Deltagerne får serveret den ypperste menu bestående af 12 retters snacks, sushi og dessert med tilhørende vine/drinks i samarbejde med kok fra trestjernet Michelinrestaurant.
læs merePrivate dining koncept. Redaktøren på frokost med Frederik Bagger. Bryllupskager til kærligheden. Lokalt og helt autentisk: Thai Lanna. sluuuurp! Lækker kageopskrift. 3 kendte kokke og deres jul.
læs mereDet er lang tid siden, at vi har kunnet holde en god fest, men når det sker igen, skal det være med frisklavet thaimad fra Thai Lanna.
læs mereVi glæder os helt vildt, meget! Det bliver vores ottende butik, og vi forventer at åbne i midt september. Udover vores Poké Bowls, Juice og Kaffe introducerer vi også vores morgenmad bestående af Smoothie Bowls og vores ”Poké on Rye”, der er vores version af et asiatisk smørrebrød.”
oliolipoke.dk
Det er sommer, det er sol, det er istid! Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.
læs mereDet er lang tid siden, at vi har kunnet holde en god fest, men når det sker igen, skal det være med frisklavet thaimad fra Thai Lanna.
læs mereNår du har lyst til sushi, kan du altid være sikker på at få den bedste og højeste kvalitet hos Sushi Lovers på Ordrupvej. Nu glæder de sig til – som en ekstra oplevelse – også at præsentere eksklusiv private dining første lørdag i måneden med plads til kun 20 personer. Deltagerne får serveret den ypperste menu bestående af 12 retters snacks, sushi og dessert med tilhørende vine/drinks i samarbejde med kok fra trestjernet Michelinrestaurant.
læs mereCamilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
læs mereSammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.
læs mereSmuk udsigt og dejlig mad
I Restaurant Hellerup Sejlklub kan du hele året nyde dagens ret til 89 kr. Her får du danske retter med et twist tilsat atmosfære og den dejlige udsigt over Øresund. Lokalerne kan også danne perfekte rammer om alle typer selskaber fra 5-200 personer – både til private mærkedage, eller man kan fx holde møde i vores mødelokale med AV-udstyr efterfulgt af spisning.
En lækker sprød sund muffin opskrift af Camilla Lawes
Ingredienser: 1/2 dl solsikkeolie, 2 æg, 3 spsk. honning, 1 meget moden banan, 100 g revet gulerod, 100 g havregryn, 50 g hvedemel, 25 g tranebær, 1 tsk. bagepulver, 2 tsk. vaniljesukker,
DRYS: 20 g kokosflager
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader
Pisk honning og olie sammen med en gaffel, tilsæt ægget et af gangen og pisk til en lys cremet masse.
Mos bananen og vend dem i sammen med fint revet gulerod.
Bland havregryn, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen, vend det i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme der er foret med bagepapir, og bag dem i 8 minutter, drys med kokosflager og bag videre i 8 minutter.
Skal du være sund i det nye år, elsker store smagsoplevelser og samtidig vil spare tid, så er områdets førende thairestaurant et af de bedste bud. Thai Lanna, der laver en suveræn take-away, har nemlig altid sat en ære i hjemmelavet mad helt fra bunden. Og de har lavet take-away før det kom på mode. Det er Nusara (Anna) Chamnanpradid og hendes dygtige køkkenteam, som svinger wok og gryder. De kender thaikøkkenet til fingerspidserne, og tilbereder altid frisk og sund take-away i høj kvalitet og altid med de rigtige råvarer.
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine personlige favoritvine, og denne gang gælder det spanske topkvalitetsvine.
Rasmus Vejbæk-Zerr er købmand i det prisvindende luksus-supermarked Hellerup Food Market (Meny) i Rotunden. Han har arbejdet professionelt med vin i 24 år. Er certificeret sommelier fra Vinakademiet og holder vinforedrag og smagninger. Hans hold Rotunden er sammenlagt nummer 1 over de seneste fem år ved DM i blindsmagning.
Købmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine personlige favoritvine, og denne gang gælder det spanske topkvalitetsvine.
Vine til julemaden
Josep Grau, Montsant, Spanien – topkvalitet fra Montsant i Spanien. Josep Grau har lært at lave vin i Bourgogne, hvilket betyder, at vinene er mere elegante end sædvanligt fra området. Druerne kommer fra mere end 70 små parceller med Grenache og Samsó (Carignan), hvor nogle af vinstokkene er mere end 80 år gamle. Grenache og Samsó (Carignan) er kendt fra Rhonedalen, hvor det berømte Chateau-Neuf-du-Pape ligger. Derfor er vinene fra Josep Grau et prisvenligt alternativ, til de langt dyrere topvine fra Chateau Neuf- du- Pape, når der skal julemad på bordet.
Charlotten Bonnéns parfumeri har efterhånden været en del af Jægersborg Allé’s livlige butiksliv i 11 år. I denne omgang af ”frokost med Mardahl” krydrer vi karry og spidskommen med duften af Bonnén, når de damer, Charlotte og Rina, sætter tænderne i Strandvejens indiske restaurant Namaste.
læs merePannacotta: (6 små portioner), 1/2 liter piskefløde, 60 g rørsukker, 1 stang god vanilje, 3 blade husblas
Kaffe gele: 1,5 dl lunkent vand, 2 blade husblas, 1 spsk. kaffepulver, 2 tsk. kanel, 2 spsk. rørsukker, 2 spsk. kaffelikør
Fremgangsmåde
Bland fløde, sukker, vaniljekorn og bælg i en gryde og lad det småkoge ved svag varme i 2 minutter. Tag fra varmen og fjern vaniljebælgen. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter, vrid dem let og pisk dem i den varme fløde. Hæld cremen i skyllet portionsglas (så er den nemmere at få ud af formen/portionsglas) og stil på køl I minimum 2 timer.
kaffegele
Udblød husblas i koldt vand. opløs den i lunkent vand, rør kaffe, kanel og sukker i sammen med Kalua eller en anden kaffe likør. Afkøl i 30 minutter og hæld på pannacottaerne. Stil på køl i minimum 2 timer.
Et dejligt alternativ til den klassiske ris a la mande. Du kan også servere pannacottaen med kold kirsbærsauce.
Det dufter helt af jul, når man øser Kaeng pet bet op på tallerkenen: Lækker, mør and i rød karry med ananas, tomater og basilikum. Kaeng pet bet er faktisk lidt af en juleklassiker, da den ofte bliver bestilt, når Thai Lanna går i gang med sæsonens julefrokoster. Der er nemlig en tendens til, at uanset hvor meget vi elsker and med rødkål og brun sovs, så gør det ikke noget, at julefrokosten kommer fra fjerne himmelstrøg med store smagsoplevelser og lækre råvarer. Thai Lanna har stor erfaring med at tilberede buffeter til julefrokosten, og de anbefaler, at man booker dagen allerede nu, også selvom man ikke ved, om man er 5, 10 eller 50 til julefrokosten. Det behøver den erfarne restaurant først at vide senest nogle dage forinden.
læs mereSelvom vi lige har forladt sommeren, kan du stadig nå at nyde en brunch i solen. NORD Magasinet giver dig 8 steder i Nordsjælland som taler til dit brunchhjerte.
læs mereNår du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte en glutenfri pizzabund.
læs mereCôtes de Bourg er en af de ældste appellationer i Bordeaux AOC. Området ligger ca. 35 kilometer nord for Bordeaux by, på højre side af Garonne- og Dordogne floden, og 35 km nordvest for Pomerol og Margaux. Vinene fra dette område kan godt virke lidt rustikke, men jeg er stødt på Château Puybarbe, hvor den lidt blødere frugt er fremherskende, uden de rustikke tanniner som ofte kan være en udfordring. Château Puybarbe holder generelt på deres vine lidt længere før frigivelse, hvilket gør, at de har mere modenhed og balance. Disse to vine holder jeg især meget af, og de har tårnhøj kvalitet.
læs merePisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Rør hvedemel og kakao i dejen sammen med vaniljesukker. Kom kagen i en smurt bradepande på 15 cm x 30 cm og bag den i 30 minutter.
læs mereDu behøver ikke tage langt væk for at mærke storbyens puls og blive forkælet på lækkert hotel og nyde udsøgt gastronomi. Gør som os og tag på kærestetur på Hotel d’Angleterre.
læs mereWhiskey Sour optræder som en klassiker for enden af enhver bardisk, hvor især æggehviden bidrager til en fløjlsblød smagsoplevelse, der elegant veksler mellem det sure og det søde.
læs mereHvid skjorte. Et par knapper åbne. Solbriller. En smøg i kæften. Hunden Arthur ved sin side … Jo, solen skinner bestemt på Kim Storm-Pallesen i dag, hvor han og NORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, i fællesskab skal fælde dom over et af Hellerups samlingspunkter – værtshuset Sankt Peder.
læs mereKnus makronerne let og fordel i 4 glas. Rør skyr med appelsinskal og flormelis, kom i en sprøjtepose og stil i køleskabet. Kog en lage af appelsinsaft, vand, rørsukker og vaniljekorn.
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr smager på liflige franske vine. De klassiske og lidt mindre kendte, alle oplagt til sommerens samvær og middage.
læs mereFå slukket mokkatørsten på NORD Magasinets kaffe-roadtrip, som guider dig gennem 7 destinationer, hvor kaffepausen krydres med smukke omgivelser.
læs mereSkal du holde bryllup eller en anden stor fest i august eller september, så kontakt Thai Lanna nu.
For ud over at være områdets foretrukne sted for thai-takeaway, er Thai Lanna også en populær og erfaren leverandør til fester og arrangementer. Fra privatfesterne til musikfestivaler og events. Uanset om du vælger catering eller hele udtrækket med kok og wok, så er det Nusara (Anna) Chamnanpradids og hendes dygtige køkkenteams kendte hjemmelavede thaimad, du og dine gæster får. Sundt og super velsmagende og derfor velegnet til de store fester, hvor god mad er et must. Thai Lanna holder sommerlukket i juli, så tag en uforpligtende snak allerede nu.
Hos Lalucci – la pizzeria costa d’Hellerup – er de sprøde pizzabunde lavet på langtidshævet klassisk -, glutenfri eller fuldkornsdej. Alle ingredienser og smagen er i top, og den færdige pizza er pakket i Danmarks første, miljøvenlige pizzabakke uden fluor eller klor.
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr har en særlig kærlighed til tyske kvalitetsvine. Lær og smag på vine fra Theo Minges – økologisk vingård med glade vinstokke.
Hos Theo Minges arbejder man MED naturen, og bruger derfor meget tid i vinmarkerne for at sørge for vinstokkenes sundhed. Som Theo Minges udtrykker det: ”Glade vinstokke giver bedre vin.” Hans vingård ligger i Pfalz og producerer lækre sprøde forårsvine, primært på økologiske Riesling-druer, men også en dejlig Weissburgunder (Pinot Blanc), som tyskerne laver markant bedre end sine franske naboer i Alsace. Som VDP er hans vinhus et af Tysklands bedste, men det kan på ingen måde ses på prisen. Hans vine kan smages i Rotunden lørdag d. 4 maj.
Vi er Danmarks største platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet hjem til dig i privaten. I skal have muligheden for at opleve magien ved restaurantoplevelsen hjemme ved jer selv.
læs mereNORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, har sat kurs mod Restaurant Kinome for at tage en bid af det japanske fusionskøkken sammen med kvalificeret anmelderhjælp i form af iværksætter, foredragsholder, sushi-elsker og tidligere fitness-dronning, Charlotte Bircow.
læs mereSommer er is-tid, og vi er så heldige at have et fantastisk udvalg af den lækreste af slagsen. Is, hvor kvalitet er et must. Hvor man kan smage fløden og de hindbær, lakridser, kaffe og chokolade og alle de andre skønne smagsvarianter, is i dag gerne må smage af.
læs mereBland mel og sukker sammen. Skær smør i mindre stykker og rør i dejen. Saml dejen med et æg til en ensartet og glat dej. Pak dejen i husholdningsfilm og stil i køleskabet i 1 time.
læs mereVidste du, at Thai Lanna, udover at lave den lækreste og sunde thai-takeaway, også har stor erfaring med mad til arrangementer?
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerrs ’egne’ vine bliver i dette nummer anmeldt af anerkendt vinanmelder.
I Hellerup Food Market er vi fire dedikerede vineksperter, som kritisk smager og udvælger alle de vine, som vi sætter på hylden. Derfor er det en ekstra tilfredsstillelse, når seriøse og saglige vinanmeldere, som Rolf Madsen, deler vores begejstring. Rolf Madsen skriver for Vinexpressen.dk og Berlingske. Hos sidstnævnte bliver Hellerup Food Market også vurderet som en enkeltstående vinforretning på grund af det store sortiment på mere end 2000 vine.
Denne skønne dessert er noget for alle, der elsker chokolade. Det er min absolut favoritdessert. Den smelter på tungen, og det flydende indre er fantastisk. Server den evt. med is eller de skønne syltede blomer.
læs mereDer er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.
læs mere56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier.
læs mereMadstylist og kogebogsforfatter, kendt fra bl.a. Masterchef, giver dig her sin opskrift på snegle med kokos og mælkechokolade.
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine personlige favoritvine, og denne gang gælder det spanske topkvalitetsvine.
læs mereThai Lanna laver lækkert og sundt takeaway. 100% hjemmelavet.
I en tid hvor det at spise skal være nemt og lækkert, er der desværre også en tendens til, at det hjemmelavede går fløjten. Det gælder dog ikke et sted som Thai Lanna. Områdets kendte thai-takeaway og catering lavet af Nusara (Anna) Chamnanpradid og hendes dygtige køkkenteam, som har kreeret den lækreste takeaway, før det kom på mode. Forskellen er bare, at her er alt virkelig hjemmelavet. Ned til mindste detalje. På den måde er du sikker på, at din takeaway er sund og i høj kvalitet, fri for præfabrikationer og altid frisklavet. Først når du har bestilt, går køkkenet i gang!
PS Bar & Grill hedder et nyere spisehus centralt på Østerbrogade, som forener hjemlig hygge med international stemning. Til morgenmad spiser jeg amerikanske pandekager og avocadomad. Frokosten er en lækker svampetoast og til aften hjemmelavet burger til min kæreste og et udvalg af snackfadet til mig. PS Bar & Grill er som en forlængelse af hjemmet med morgenmad, frokost, cafehygge, arbejdsliv, intime middage og selskaber. Prisniveauet er yderst rimeligt og kvaliteten høj. Ikke underligt, at PS Bar & Grill siden åbningen sidste år er blevet et eftertragtet sted at mødes, om sulten er lille eller stor.
– Østerbro manglede et lokalt mødested, hvor både de lokale kunne mødes over god mad og vin, og folk nord fra kunne spise en lækker frokost, holde forretningsmøder eller bare mødes med deres venner efter en fodboldkamp i Parken eller før en tur i byen, siger driftschef Patrick de Neef.
Det var netop en 100 dages alkoholfri challenge, der blev inspirationen til ISH Spirits, et firma som Morten Sørensen har skabt, hvor han producerer alkoholfrie varianter af gin og rom – eller ”GinISH” og ”RumISH” som de hedder.
læs mereNORDs chefredaktør, Rina Mardahl, har sat den 62-årige erhvervsmand, Hans Henrik Palm i stævne på en af dennes frokost-hjemmebaner i Restaurant Øresunds lille hyggelige, dekorative gårdhave for at snakke om maden, livet og hverdagen.
læs mereLa Sirena har fået en flot makeover i 20 års fødselsdagsgave. Indretningen er moderne og behagelig at opholde sig i, og der er mange nye retter på menuen. Frokostkortet er helt nyt med både delikat smørrebrød, forskellige omeletter, moules frites, fish and chips og pariserbøf.
læs mereTil jul elsker jeg at bage småkager, en af mine favorit småkager er disse krydrede julehjerter. Ca. 40 stk. Honninghjerter: 150 g farin, 150 g fast honning, 125 g smør, 2 æg, 1 appelsin, 500 g hvedemel, 1 tsk. hjortetaksalt, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. allehånde. Glasur: 250 g flormelis, 1/2 æggehvide, 1 tsk. glukose. Fremgangsmåde: Smelt farin, honning og smør i en lille gryde. Afkøl til stuetemperatur. Pisk æg i massen et af gangen. Riv appelsinen fint og vend i dejen, sammen med mel og alle krydderierne. Ælt dejen godt sammen, juster med lidt mel hvis dejen er for klistret. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir i 1 cm tykkelse og læg i køleskabet i 1 time, udstik til hjerter. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag ved 175 grader i 10-12 minutter. Afkøl på en rist
læs mereMed den kvalitet vi oplever fra Andersen Winery, har vi pligt til at skifte hver fjerde flaske champagne ud med en dansk frugtvin med bobler. Og de passer rigtigt godt til meget af den mad vi serverer i november og december.
læs mereBløde tacos er lavet på blå majs, inspireret af mexicansk cuisine, lavet med lokale råvarer. Hos Blue Taco i Lymgby kan du opleve den autentiske stemning fra Mexico med sydamerikansk personale og dekorationer. Her er der malet superhelte på væggene, pyntede kranier, billeder af masker samt tørrede majskolber. Kok og ejer, Morten Frydensdal, bruger den blå majskolbe til sine tacos.
læs mereSushi Lovers, som du kan spise hos lige midt på Ordrupvej, laver så delikat sushi af allerhøjeste kvalitet, at de bliver hentet til både luksushoteller i Østrig og til oktoberfest i München for at lave sushi. Det synes de er sjovt, men hjertet banker for restauranten i Charlottenlund.
læs mereHos Kinome får du japansk fusions-gourmetmad med dyb og rig smag. Du kan spise i den lille restaurant med plads til ca. 20 eller købe som takeaway. Råvarer og tilberedning er i top, og der er masser af smag i selv den mindste bestanddel, som fylder munden. Prisen er absolut rimelig for den høje kvalitet.
læs mereBunde: Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene ét af gangen. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og vend i æggemassen. Hak chokoladen fint og vend i sammen med marmelade. Rør kærnemælk i til en ensartet dej.
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine egne favoritvine, og denne gang gælder det vine fra Bourgogne, som kan ende med at blive for dyre til at drikke pga. efterspørgsel fra Asien.
læs mereMaden smager skønt. Den er lavet, så du føler, at den er kreeret præcis til din personlige, festlige lejlighed og ikke bare til et nummer i rækken – og så kan du være sikker på, at den er stylet, så den ser ultraindbydende ud, når du bestiller Camilla Zarah Lawes til at stå for måltidet.
læs mereDen lækre knasende bund, fyldt med den vidunderlige chokoladecreme med te smager fantastisk. En god variant til den klassiske jordbærkage. Kagen kan også tilberedes med brombær, blåbær eller hindbær.
læs merePer Thøstesens restaurant på Esplanaden har et stærkt DNA som København og omegns førende franske brasserie på dansk. Om sommeren blæser nye og mere blide vinde med østers og champagne under åben himmel.
læs mereKøbmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine egne favoritvine, og nu er turen kommet til det østrigske vinhus Pfaffl. Ifølge Rasmus et unikt vinhus der i 2016 blev det første østrigske vinhus, som blev kåret til årets vinproducent. ROTUNDEN Hellerup Food Market fører Pfaffl.
læs merePeter valgte en Cæsarsalat med romainesalat, kylling, dressing, parmesanost, crutoner og økologisk brød. Man formår på Øregård Cafe at servere en cæsarsalat hvor de forskellige ingredienser udgjorde én helhed som var i top til 129 kr.
læs mereSmå lækre mini pizzaer med linsemos og grønt. Pizza kan laves med næsten alle grøntsager du har liggende i køleskabet og er derfor oplagt som en tøm-køleskabet-ret til weekendhyggen. Jeg giver dig her tre bud på grønt som er lækkert på pizza. Både bagt med i ovnen, men også friske rå grøntsager som toppin
læs mere