Vælg en side

Gastro

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Original pizza helt fra bunden hos Lalucci

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte en glutenfri pizzabund.

læs mere
Opskrift romkugler

Opskrift romkugler

Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Rør hvedemel og kakao i dejen sammen med vaniljesukker. Kom kagen i en smurt bradepande på 15 cm x 30 cm og bag den i 30 minutter.

læs mere
Spaghetti vongole

Spaghetti vongole

Vask muslingerne grundigt og sorter de beskadigede og åbnede muslinger fra. Kom muslingerne i en skål med koldt vand i ca. 1 time. Kom derefter muslingerne i en si og lad dem dryppe af.

læs mere
Fisk & sushi fra en førsteklasses ekspert

Fisk & sushi fra en førsteklasses ekspert

Det er en fiskeekspert og samtidig sushimester, Piyasith Punnin, som hver dag håndplukker de friske, førsteklasses fisk, han sælger fra Fisk, Mad & Vildt på Jægersborg Allé, som han overtog i efteråret. Den uddannede kok sælger også friske fiskeretter samt luksussushi, og lige nu også de fineste, håndpillede fjordrejer og stenbiderrogn.

læs mere
Det er istid

Det er istid

Sommer er is-tid, og vi er så heldige at have et fantastisk udvalg af den lækreste af slagsen. Is, hvor kvalitet er et must. Hvor man kan smage fløden og de hindbær, lakridser, kaffe og chokolade og alle de andre skønne smagsvarianter, is i dag gerne må smage af.

læs mere
Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
Mardahl på frokosttur – med Jens Veggerby

Mardahl på frokosttur – med Jens Veggerby

56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i  for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier. 

læs mere
Mardahl & Linder på frokosttur i lokalområdet – Charlottenlund Fort

Mardahl & Linder på frokosttur i lokalområdet – Charlottenlund Fort

Her gik jeg efter den bedste udsigt oppe på bakken med Øresund foran dig, så vi tog til Restaurant Charlottenlund Fort. Hertil kommer fortets inspirerende historie som i den grad skærper ens sanser og stemningen føles opløftet. Vi foreslår at du i menukortet, når maden er bestilt, læser den fascinerende historie som stedet indeholder.

læs mere
Nyd sommeren på Bistro Boheme

Nyd sommeren på Bistro Boheme

Per Thøstesens restaurant på Esplanaden har et stærkt DNA som København og omegns førende franske brasserie på dansk. Om sommeren blæser nye og mere blide vinde med østers og champagne under åben himmel.

læs mere
Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler vin

Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler vin

Købmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler sine egne favoritvine, og nu er turen kommet til det østrigske vinhus Pfaffl. Ifølge Rasmus et unikt vinhus der i 2016 blev det første østrigske vinhus, som blev kåret til årets vinproducent. ROTUNDEN Hellerup Food Market fører Pfaffl.

læs mere
Gentofte Gourmet

Gentofte Gourmet

Gentofte Gourmet – eksperterne anbefaler. Vi følger de ypperste blandt områdets delikatessebutikker og får anbefalinger på nye lækre produkter og opskrifter.

læs mere
error: Content is protected !!
X