Vælg en side

Du får high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet i Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund.

Elsker I at lade jer forføre?

Prøv vores gourmet sushimenuer, og lad jer forkæle med det bedste og nyeste fra køkkenet. Med en Full Tasting menu, kommer I omkring det bedste i vores repertoire, og  I vælger selv hvilken luksusgrad. Fra 265 kr. pr person.

Hos Sushi Lovers er smagen og præsentationen af maden altid i højsædet, og vores sushi er gennemtænkt og velsmagende og sammensat af de bedste råvarer. Vores mål er at give dig en madoplevelse ud over det sædvanlige – hver gang. Menuerne vil skifte med årstiderne, så I kan roligt komme igen, og igen…. og igen. I kan også bestille de mest populære af vores sushi-menuer online som takeaway.

I den hyggelige restaurant er der plads til 60 gæster.

Gå til NORDs Gastro butikker

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.