Vælg en side

News

Ny Bang & Olufsen butik på Strandvejen

Ny Bang & Olufsen butik på Strandvejen

Kom ind og se de smukke lokaler efter totalmakeoveren af den kendte Bang & Olufsen butik på Strandvejen 100 i Hellerup. Inventaret er blevet udskiftet med et nyt minimalistisk moderne design, der passer til den nye æra af high-end Bang & Olufsen produkter.

læs mere
Nyheder til badeværelset

Nyheder til badeværelset

Dufte skaber stemning: Duftlys fra Voluspa til badeværelset med en frisk duftkombination af bomuldsblomst, rav, soltørret vaniljestang, citrusskal og hvidt cedertræ. 349 kr. ellos.dk. Natur og tidløst: Fuldend det naturlige og klassiske med vasketøjskurv i naturmateriale, lækre håndklæder, sæbedispenser og lysestage i douche farver. Alt fra Lene Bjerre. 349,95 kr. lenebjerre.com

læs mere
En aften i øllets tegn

En aften i øllets tegn

Interessen for specialøl er steget markant de seneste år. På Comwell Copenhagen Portside har restaurantchef, Vicky Maahr Hansen, sendt ølhunden på jagt efter spændende øl og fejrer Øllets Dag torsdag den 7. oktober 2021 med en lækker 3-retters menu inkl. ølmenu for 475 kr. pr. person. Se mere på www.comwell.com

læs mere
Lækker slowfood på et øjeblik fra Ryde Gastronomi

Lækker slowfood på et øjeblik fra Ryde Gastronomi

Køb en luksus simreret med hjem fra Ryde Gastronomi på Strandvejen 149 i Hellerup. Mandag til fredag fra kl. 14 til 20 tager de sig af besværet; du skal blot varme retten varsomt op og måske koge pasta til. Så er der serveret!

læs mere
Få hjælp til ALT med Apple

Få hjælp til ALT med Apple

Mac support: AC Scanmac er din ven i nøden, når din Mac, iPhone, iPad eller andre af Apples frembringelser driller. AC Scanmac i Helleup med Jan Egebjærg i spidsen kender Apples produkter til fingerspidserne og kan fikse ethvert problem. Support til alle store som små virksomheder.
Telefon 28 14 70 80. Apple samling til salg. Se på applevintagecollection.com

læs mere
Nysgerrig på den spirituelle verden?

Nysgerrig på den spirituelle verden?

Rikke Rasmussen – en af Danmarks førende clairvoyanter og medier – flytter til Ryesgade. Efter 15 år med praksis nord for København er Rikke nu flyttet til skønne lokaler i historiske Ryesgade 72 på Østerbro.  Her glæder hun sig til at åbne den spirituelle verden for en endnu større målgruppe gennem clairvoyancer, meditationer samt workshops og kurser.

læs mere
error: Content is protected !!
X