Vælg en side

News

Kampagnetilbud hos Parkens Hud- og Laserklinik

Kampagnetilbud hos Parkens Hud- og Laserklinik

Drømmer du om et sommerfrisk glat ansigt, så hold øje med de løbende kampagnetilbud på Parkens Hud- og Laserkliniks Instagram- og Facebookside. Privathospitalet Adeas har fornyligt etableret en intern hudklinik, hvor du kan komme til både hudlæge og kosmetiske behandlinger.

læs mere
Helle Guld

Helle Guld

Helle kan byde kunderne velkommen i sit nye private univers, hvor du i fuld diskretion kan få fylde eller ekstra længde, der blender naturligt ind i dit eget hår. Det indiske naturhår matcher vores fine skandinaviske hår, der med alderen også bliver tyndere – her er extensions fantastisk til blot at give volumen – uden at påsætningerne kan ses.

læs mere
PARSLEY SALON er en lille salon med  plads til 30 gæster

PARSLEY SALON er en lille salon med plads til 30 gæster

Her afholdes der: ”LEGENDERNES AFTEN”
Det er den eventyrlige historie om udviklingen i dansk gastronomi gennem de seneste 40 år. Her kan du møde de største og mest indflydelsesrige kokke, vi har og har haft i Danmark, gennem de sidste 5 årtier. De kendte kokke laver en skøn 5-rettes menu ledsaget af de bedste vine.

læs mere
Skønhed hos Take Care

Skønhed hos Take Care

Her udfører de vippeextention, browlamination, gelenegle på hænder og fødder, ansigtsbehandlinger med pH formula, teen behandlinger, oxygenbehandling, farve af vipper og bryn, voks og sugaring og permanent make-up. 

læs mere
Charlotte Theibel

Charlotte Theibel

Vidste du, at både stofskifte og autoimmune reaktioner, søvnproblemer og angst kan være på grund af hormonel ubalance? Og selv kvinder i 30’erne og 40’erne kan opleve disse svære udfordringer. Men det er ikke noget, du behøver leve med. Charlotte Theibel arbejder med bioidentiske hormoner – NHT Naturlig Hormonterapi®.

læs mere
Gør dig fri

Gør dig fri

Hellerup Retreat har udvidet klinikken med unikke antistressende terapeutiske behandlinger, der hjælper mennesker med udfordringer i livet, bl.a. stress, angst, svære følelser og traumer. Opgradér dig selv, få bedre livskvalitet og udvikl dit potentiale med terapi.

læs mere
error: Content is protected !!
X