NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

News

Alle taler om hormoner

Alle taler om hormoner

Vidste du, at både stofskifte og autoimmune reaktioner, søvnproblemer og angst kan være på grund af hormonel ubalance? Og selv kvinder i 30’erne og 40’erne kan opleve disse svære udfordringer.

læs mere
Moviehouse: Clooney og Roberts  I super morsomt romantisk drama

Moviehouse: Clooney og Roberts I super morsomt romantisk drama

`Ticket to paradise` har premiere den 15. september. Hollywoods stjerneduo er sammen igen. De spiller de fraskilte forældre til datteren Lily, der over hals og hovede har besluttet sig for at gifte sig med en lokal balineser. De havde ikke noget godt ægteskab, og nu rotter de sig sammen for at forhindre datteren i den samme fejltagelse.

læs mere
Gentoftes største  julemarked

Gentoftes største julemarked

NORD Magasinet står bag årets største julemarked i Gentofte kommune. Skovriderkroen – inde og ude – lægger rammerne til magasinets storstilede julemarked, der byder på alt fra julemand, Luciaoptag, Dennis Knudsen-show, borgmestertale, sceneunderholdning og masser af boder med juleshopping og julelækkerier.

læs mere
Varigt vægttab

Varigt vægttab

Hos WEMA Health får du hjælp til et sundt og varigt vægttab. Du får rådgivning af førende sundhedsspecialister, som støtter dig på din vægttabsrejse — fra start til slut.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X