Vælg en side

News

ADEAS – Sunekos hudopstramning

ADEAS – Sunekos hudopstramning

Parkens hud- og laserklinik, som er en del af Adeas privathospitaler, tilbyder nu behandling med Sunekos, en ny kosmetisk injektionsbehandling. Behandlingen øger hudens spændstighed og er derfor velegnet til den tynde hud i øjenomgivelserne, men kan også bruges til rynker i ansigtet, på halsen og hænderne. Behandlingen gives tre gange med 14 dages interval.

læs mere
Deerest Copenhagen – dit danske jakkesætsmærke

Deerest Copenhagen – dit danske jakkesætsmærke

Jakkesættet er en af de største investeringer, en mand kan foretage i sin garderobe; det er værd at tage sig tiden til at vælge rigtigt. Hos Deerest får du de bedste italienske metervarer eller bedste stretch metervare, designet i Danmark, konstrueret og syet på højeste niveau. Det er kompromisløs herretøjsproduktion. Besøg os på Esplanaden 5, København K eller på deerest.dk.

læs mere
Velkommen til Ann-Chéri

Velkommen til Ann-Chéri

Ann-Chéri er selvstændig behandler og uddannet kosmetolog, wellnessmassør og negletekniker. Hun udøver ansigtsbehandlinger, bryn og vipper, voks, negle og wellnessmasage hos Charlotte Bonnén, Jægersborg Alle 23 i Charlottenlund. Ann-Chéri sætter en ære i, at kunden får en professionel behandling med et perfekt resultat.

læs mere
Himalaya Saltterapi

Himalaya Saltterapi

Saltterapi også kaldet (Haloterapi) er en holistisk metode, der reproducerer det naturlige mikroklima i en saltgrotte. De tørre saltpartikler i rummet spiller en vigtigt rolle i lindringen af sundhedsmæssige problemer og bruges til mennesker med åndedræts- og hudproblemer.

læs mere
Ny Take Away i Hellerup

Ny Take Away i Hellerup

Folkene bag det kendte Hidden Dimsum på Nytorv har nu etableret Hidden Dimsum 2900 på Strandvejen 163. Herfra serveres frisk håndlavet dimsum på Hongkong manér til bespisning på stedet eller takeaway. Lokalet er indrettet af Mai, som også har indrettet den populære dimsum snackbar Hidden Dimsum by Night. Fra Hidden Dimsum 2900 vil vi udleve vores drøm om, at en dag vil vi bringe dimsum til din spisestue.

læs mere
RALPHs Mad&Vin

RALPHs Mad&Vin

RALPHs vinbar på Øster Farimagsgade 93, Østerbro er en lokal restaurant og vinbar. Stedet byder på en uformel stemning, hvor alle er velkomne til god mad & vin. Hos RALPHs vægtes værtskabet højt og gæsten er altid i centrum. Kig forbi og oplev stemningen.

læs mere
Kasper Jensen – cirkusartist i verdensklasse

Kasper Jensen – cirkusartist i verdensklasse

Ny cirkusartisteri i form af excentriske gøglershows, fabelagtige ildshows, pantomime og papegøjeshows – for bare at nævne noget af det, Kasper Jensen tilbyder. På hjemmesiden finder du – foruden info, video og billeder – en hel menu med forskellige shows og underholdning, fra sjov børneunderholdning til opsigtsvækkende shows med raffinerede tricks og svære detaljer.

læs mere
Nyt konditori / bager

Nyt konditori / bager

Så åbner det mest lækre bageri på Østerbrogade. Man bliver virkelig fristet, når man kigger på kagerne i vinduet. Her laver vi kvalitetsbagværk til gode priser. BreadHouse Bakery er så heldig at have den fantastiske konditor Jessie Sky, der har arbejdet i både London og Paris.

læs mere
error: Content is protected !!
X