Vælg en side

News

Cakes and Friends

Cakes and Friends

En ægte kombi mellem venskab og kage. Vi er et bageri på Paradisæblevej 30 i Valby med alt, hvad hjertet begærer .

læs mere
Donut Transportabel lampe

Donut Transportabel lampe

Donut er en genopladelig udendørslampe designet af Michael H. Nielsen. Det elegante design er inspireret af formen på det berømte amerikanske bagværk. Donut kan tændes og slukkes med en hurtig bevægelse og giver op til 16 timers lys, når den er fuldt opladet.

læs mere
Mestervine fra Vin Fra Frankrig.

Mestervine fra Vin Fra Frankrig.

 Med det udbredte forbrug af vine er det godt med en formidler
af franske vine fra udsøgte vinavlere til kræsne, danske forbrugere. Leverandører med behagelige kvalitetsvine på et solidt niveau.

læs mere
Træn som en astronaut

Træn som en astronaut

For 1. gang i Danmark Hos Nasa Strong i Charlottenlund på Kollegievej 6, kan du træne som en astronaut! Den Isometriske Trænings sensation – future of exercise.

læs mere
FASCIA Strong

FASCIA Strong

For første gang i Danmark. Fascia Strong kommer fra USA hvor Pernille har boet i 10 år og er blevet uddannet i at behandle. Der er utrolige resultater, og hun glæder sig til at introducere konceptet i Danmark.

læs mere
Waterrings – håndlavede kvalitetsringe

Waterrings – håndlavede kvalitetsringe

Hos Mette Saabye bliver alle smykkerne lavet på eget værksted og kan derfor tilpasses dine ønsker. Siden 1996 har Mette designet smykker i Studiestræde 25B i København og udført kunstneriske projekter, som har været udstillet og forhandlet af et bredt udvalg af gallerier og museer i Danmark og i udlandet.

læs mere
Smukke borde fra Samplewood Interior Design

Smukke borde fra Samplewood Interior Design

Alle de borde, René fremstiller, laves udelukkende ud fra kundens specifikke ønske, så de er skræddersyet efter behovet. ”Jeg synes derfor ikke, det er forkert at sige, at det er personligt, når man bestiller et bord hos mig. Da de laves individuelt, er jeg i tæt kontakt med hver enkelt kunde. Kunden kan eksempelvis have et bestemt ønske til, hvor langt og bredt bordet skal være, hvilke slags kanter det skal have, trænuance og stel.”
Samplewood Interior Design fra Gilleleje. www.samplewood.com

læs mere
Genbrugsfund hos Caludas i Hellerup

Genbrugsfund hos Caludas i Hellerup

Hos karismatiske Caludas i Hellerup finder du unikke produkter valgt med henblik på bæredygtighed og kvalitet. One-of-a-kind genbrugsfund kombineres her med lækre cremer, smykker, tasker og kunst fra mærker som SUKI, Hanro, Pico, We Love og Sui Ava. Har du brug for inspiration er der desuden mulighed for at booke tid hos en professionel stylist i butikken. Caludas på Strandparksvej 14 kld. tv. i Hellerup.

læs mere
Star Wars kaster glans over festen

Star Wars kaster glans over festen

Troopers For Charity er en unik velgørende forening, der spreder glæde og samler penge ind til børn og unge ved at klæde sig ud i virkelighedstro Star Wars-kostumer. De kommer også gerne til konfirmationen, festen eller brylluppet, og du støtter samtidig en god sag. Når medlemmer fra velgøren­heds­foreningen Troopers For Charity dukker op som Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Obi-Wan Kenobi og mange andre fra Star Wars, i fx Zoologisk Have for Børnehjælpsdagen til glæde for anbragte børn og unge, følger en syg dreng i skole eller er et festligt indslag på den røde løber for NORDs event, så handler det om én ting: Fællesskab, frivillighed og forståelse. Mottoet for de 145 Troopers For Charity-medlemmer, som alle er bundet sammen af lige dele passion og kærlighed til Star Wars-universet og ønsket om at gøre en forskel for andre.

læs mere
Få hjælp til ALT med Apple

Få hjælp til ALT med Apple

Mac support: AC Scanmac er din ven i nøden, når din Mac, iPhone, iPad eller andre af Apples frembringelser driller. AC Scanmac i Helleup med Jan Egebjærg i spidsen kender Apples produkter til fingerspidserne og kan fikse ethvert problem. Support til alle store som små virksomheder.
Telefon 28 14 70 80. Apple samling til salg. Se på applevintagecollection.com

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X