Vælg en side

Sommerens udstillinger

Mai-Britt Sevel, oprindeligt uddannet industriel designer fra Kunstakademiet, arbejder i dag intuitivt på lærred, papir og træpaneler og med mange lag af streger og linjer.
Mai-Britt Sevel udstiller 1. – 28. juni

Naja Duarte har tidligere udstillet i galleriet – Tom Jørgensen, kunstanmelder: Om man vil kalde Naja Duarte’s billedverden spirituel, magisk realistisk eller surreel er ikke afgørende. Det er derimod den fantasi, nysgerrighed og styrke, der udspringer af disse enormt spændende malerier.
Naja Duarte udstiller 10. august – 6. september

Galleri HARALDUR.EU
Ordrupvej 48 B, Charlottenlund
Se mere på haraldur.eu/galleri

 

Besøg NORDs kulturbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.