NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Hoteller

Hvem vil ikke overnatte 15  meter over jorden?

Hvem vil ikke overnatte 15 meter over jorden?

NORDs redaktør oplevede et helt andet bud på et luksus-retreat på THEKRANE i Nordhavn. En gammel kulkran forvandlet til et eksklusivt etværelseshotel og mødelokale for virksomheder. Jeg elsker de små ture væk fra de vante rammer. Med mig selv, en god veninde eller min datter. Men retreat i en gammel kran? Jeg havde hørt om THEKRANE før. En tidligere kulkran, som står 15 meter over jorden midt i Nordhavns gamle industrihavn.

læs mere
Danmark kan også!

Danmark kan også!

Vi leder med lys og lygte efter eksotiske feriedestinationer i udlandet, men du må ikke glemme det lille ordsprog der lyder – ude godt, hjemme bedst. Måske er der noget om snakken. Vi kan skrive side op og side ned om de mange skønne destinationer, der findes verden over. Og det gør der virkelig. Men vi skal heller ikke glemme, at vi selv sidder på en skat af gode og smukke ferieoplevelser.

læs mere
Ferietid – genopdag dit land

Ferietid – genopdag dit land

Brug sommeren til at holde ferie i dit eget land. Vi har så mange fine hoteller og skønne B&B’s i naturskønne områder og tæt på turistattraktioner, at vi godt kan leve uden turen til Provence.

læs mere
Hellerups lokale hotelkonge

Hellerups lokale hotelkonge

”Hvis du kan drømme det, kan du også gøre det”, lyder Ole Andersens motto. Han har gjort Hellerup Parkhotel til stedet, hvor verdensstjerner og forretningsfolk føler sig hjemme.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X