Vælg en side

NORD Julemarked 2024 afholdes på Skovriderkroen i Charlottenlund den 22. 23. 24 november.

På julemarkedet vil der igen i år være smukke dekorationer, alt fra lysende rensdyr, en kæmpe lysende drage, julemænd på 4,5 m, et kæmpe juletræ med lys på, lyshimmel over hovedgaden, der vil hænge smukke røde hjerter i træerne. alle telte og træhytter har lys på, som skaber en stor julestemning, så det er en flot oplevelse for de besøgende. Der vil være smukt lys på hele pladsen fra Sirius, 100 juletræer, halmballer, granguirlander og masser af nisser. Vi skruer helt op for julestemningen med julehygge, børneaktiviteter og juleshopping hos vores 142 udstillere.
 

 

 

Der er et stort foodcorner område og 2 mindre foodcorner, børnetelt med kreativt værksted, delikatessetelt og 2 fællestelte med forskellige udstillere og her er der varme i, indenfor på selve Skovriderkroen er der 33 udstillere og masser af julelækkerier. Fra terrassen på 1. sal kan du gå ud og se den smukke udsigt udover parken.

 

En magisk og fortryllende jul
Velkommen til et usædvanligt julemarked pyntet op med en ’himmel af julelys’, kæmpestore julekugler, juletræer, der lyser op i smukke farver, små nisser i halmballer og dejlig julemusik. Stemningen bliver endnu bedre med julemand, Luciaoptog, sjove ballonklovne, ponyridning, julemand der deler slik ud til alle børn, masser af børneaktiviteter, bjælkehytter og flerhundrede af julens lysende figurer fra Sirius på hele pladen. Hos de mange boder og stande, kan du købe alt, hvad hjertet begærer, mens duften af hjemmelavet gløgg og æbleskiver breder sig.

 

Julemanden er der i alle 3 dage og deler slik ud til alle børn og giver gerne en julekram til dem der har lyst.

 

Masser af juleshopping
Køb julegaverne hos de mange stande eller delikatesser til julegaderne. Der er både store fælle telte med varme i, så i ikke fryser imens i ser på de mange hyggelige juletræhytte som er pyntet op med granguirlander og lys, røde julekugler, flotte spidstelte med masser af julelys. Her er alle 142 boder hvor du kan shoppe alt fra bl.a. julepynt, kalenderlys, tøj, nissehuer, smykker, tasker, nisser, keramik, skulpturer, kunst, design, interiør, mode, samt et stort fællestelt med kun delikatesser med smagsprøver og her kan det købes med hjem. Der vil være masser af stande udenfor, men også indenfor i Skovriderkroen. Her kan du få varmen imens du ser på julegaver til hele familien. Og du kan nyde udsigten til verdens bedste park- og havudsigt på den store terrasse.

Der er mange foodcornerområder
Julemarkedets absolutte hjerte er det store ”Foodcorner”. Borde og bænke under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder med flæskestegssandwichs, udsøgte vine, kvalitetsøl, luksuskaffe, pandekager, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver. I de to andre hjørner af Skovriderkroens park, vil der også være borde og bænke, her kan der nydes drikkevarer, mad og søde sager til tonerne af hyggelig julemusik som spiller i hele parken.

 

Vi har 3 foodcorner, så der er masser af mad, drikkevarer og siddepladser til alle. Der vi fx være flæskestegssandwich, hotdogs, pulled pork burger, club sandwich, pizza, pitabrød og shawarma. Derudover har vi gløgg, æbleskiver, pandekager, churros, fadøl, vin, læskedrikke, varm kakao og caffé latte, du vil ikke gå sulten hjem.

 

Jul er børnenes fest
Til de mindste (og deres familier) har vi gjort ekstra ud af det med ponyridning, ballonshow, ansigtsmaling, store flotte julelys figur og lysende iglo de kan gå ind i og når I trænger til fordybelse og afslapning, så gå ind i det kæmpestore ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre og bedsteforældre kan tegne, male og klistre i børneteltets varme skønne hyggekroge.

 

Der vil være mange aktiviteter for børn alt fra ponyridning, ansigtsmaling, ballondyr, Luciaoptog, nissejagt, kreativt børnetelt, sjove lysende figur de kan kravle ind i og m.m.

 


Området

Køb billet her:

 

Priser:

Børn fra 0 – 12 år gratis indgang

Voksen fra 13 år 90 kr.

Pensionist 50 kr.

 

Er du udstiller og ønsker at høre mere om en stand til NORD Julemarked 2024?

 

Parkeringsmuligheder
Her kan du parkere, når du skal til NORD Julemarked og de er alle mellem 3-7 min gå afstand fra Julemarked:

Skovriderkroen – P plads
NPV, Jægersborg Allé 1A – P plads overfor Skovriderkroen
Charlottenlund Fort, Strandvejen 150 – P plads
Bregnegårdsvej – Parkering
Gyldenlundsvej – Parkering
Traverbanevej – Parkering
Charlottenlund Station – P plads
Ordrupjagtvej – Parkering i den ene side af vejen
 
Bus og tog
Tag toget til Charlottenlund Station. Det er 5 min fra Skovriderkroen og bus 179 og 23 går næsten lige til døren.


Hunde i snor er meget velkommen.

Området er handicapvenligt.
Stierne er kørestolsvenlige, og der er et handicaptoilet i stueplan. Der er ligeledes elevator op til boderne på 1. sal på Skovriderkroen.
Fri entré for handicapledsagere.

Skovriderkroen
Strandvejen 235 
Charlottenlund 
Telefon 39 90 80 70
www.nordjulemarked.dk

Tilmeld dig og følg vores begivenhed på Facebook

 


error: Indhold er beskyttet.