NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

NORD Julemarked

Et sandt juleoverflødighedshorn til voksne, unge og børn. Glæd jer til over 100 stande med juleshopping, kunst, bolig, gastronomi, vine, livsstil, børn, sport, smykker, tøj, skønhed plus alt til hjemmet. Samt masser af julestemning, underholdning og musik.

Food corner
Julemarkedets absolutte hjerte er ”Food corner” under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder. Fra den store åbne scene vil der være koncerter og shows med kendte navne fra musikkens og underholdningens verden, pyntet flot op med julegran, julelys og hyggelig julestemning overalt.

Børn keder sig ikke
Til de mindste har vi gjort ekstra ud af det med gratis ponyridning, julemand og fordybelse i det store ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre og bedsteforældre kan tegne, male og klistre helt gratis.

Juleshopping
Overalt finder I telte fyldt med spændende juleshopping og inspiration fra kendte brands og små lokale leverandører. Find skønhedsprodukter til spotpris, prøv behandlinger, smag på delikatesser, og nyd julestemningen i de omkring 100 stande.

Spændende udstillere på 1. sal
På 1. sal er et helt område med spændende udstillere fra kunst- og designverdenen, smykker og tøj. Bl.a. skulpturer, keramik, glas og møbeldesign. På terrassen kan man varme sig ved varmelamper med et glas glögg, æbleskiver og varm kakao.

Julemarked i attraktivt område
Oplev et helt unikt julemarked fyldt med livsnydelse på første klasse i selskab med glade mennesker fra Nordsjælland, Nordhavn og Østerbro. Alt smukt placeret inden- og udenfor den kendte Skovriderkroen,

Julemarked
Sommermarked
Events

Billetter

Køb jeres billetter online nu på ticketmaster.dk
Du kan også købe billetter i indgangen eller hos vores mange forhandlere.

Voksne 95 kr., Pensionister 65 kr. Børn 3-12 år 45 kr., Børn fra 0-2 år gratis entré.

Det tilbyder vi

100 stande
Delikatessetelt
Sundheds- og skønhedstelt
Børnetelt
Brandtelt
Foodcorner
Kreativt børnetelt
Børneunderholdning
Ponyridning
Julemand
Scene med shows
Koncerter
Konkurrencer

Følg os

NORD Julemarked på Skovriderkroen

error: Indhold er beskyttet.
X