Vælg en side

Grevinde Alexandra, der bor i Charlottenlund, har siden årsskiftet været på turné med sin bog Mit lykkelige land.

Forfatter, sangerinde, foredragsholder og ikke mindst Charlottenlund-borger er nogle af de ting, som grevinde Alexandra kan kalde sig efter 2018. Kort før årsskiftet udkom hendes bog Mit lykkelige land, og i næsten samme åndedrag kunne vi høre hende synge Wash Me Away. Grevinde Alexandras debut som sangerinde, som hun udgav til fordel for den svenske velgørenhedsorganisation Star for Life. I den forbindelse optrådte hun også med sangen over for 1200 gæster i Malmø Arena. Hele vinteren og frem til foråret holder hun foredrag rundt i landet, hvor den tidligere prinsesse vil dele ud af sit liv. Og mon ikke det så bagefter bliver til en velfortjent pause i Charlottenlund?

Bor i fodboldstjernes villa

Grevinde Alexandra bor på Vilvordevej i en 215 kvadratmeter stor villa, som tidligere har tilhørt fodboldlegenden Preben Elkjær. Det er bl.a. her hun har tænkt tanker til sin bog Mit lykkelige land. Hendes meget personlige beretning om, hvordan det var som 31-årig i 1995 at forlade sin hidtidige tilværelse i en af verdens største byer, Hongkong, for at bosætte sig i marsken i Sønderjylland og blive en del af den kongelige familie. Hun fortæller om at tilegne sig et nyt sprog og en ny nationalitet, om at være mor til to prinser – og om hele tiden at turde kaste sig ud i livet.

Stiller spørgsmål om danskerne

Men bogen rækker også ud i livet, hvor hun stiller spørgsmål som, hvorfor danskerne gang på gang kåres som et af verdens lykkeligste folkefærd? Og hvordan ser lykken egentlig ud? For at kunne besvare disse spørgsmål rejser hun Danmark rundt, fra Skagen til Skarø, fra Møgeltønder til København. Hun opsøger landskaber og virksomheder, besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet.

Blå bog

Grevinde Alexandra (født 1964 i Hong Kong). Mor til HH Prins Nikolai og HH Prins Felix fra ægteskabet med HKH Prins Joachim (g. 1995-2005). Sammen med professor Tim Fort forfatter til bogen ’The Sincerity Edge’ (2017) om forretningsetik. Medlem af bestyrelsen i Ferring Pharmaceuticals og formand for Ethics and Compliance Committee samme sted. I 2018 Leader in Residence på The Kelley School of Business i Indiana, USA. Protektor for en lang række danske institutioner og organisationer. Har tidligere arbejdet som børsmægler i Hongkong og som  vicedirektør i GT Management, Hongkong.

Bogen: Mit lykkelige land

Bogen er blevet til i samarbejde med journalist, forfatter og lektor Rikke Hyldgaard ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet.

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.