Vælg en side

Skønhed

Klassisk barbering hos Carl’s  Barber Shop

Klassisk barbering hos Carl’s Barber Shop

Carl’s Barber Shop samler op på arven fra den klassiske barbersalon og har udelukkende fokus på herrehår og grooming. Du får en uovertruffen klipning, som er skræddersyet til dig, og din barbering er selvfølgelig inklusiv varme omslag, kost og ragekniv.

læs mere
Maria Wahlin – Make-up artistens tips

Maria Wahlin – Make-up artistens tips

Brug samme farve på hele øjenlåget eller vælg en mere skinnende øjenskygge, som på dette look. Brug en flad og hårdere pensel til at duppe farven på den nederste del af øjenlåget og arbejd dig stille og roligt op til globelinien, og blend farverne sammen. Læg også øjenskyggen under øjet helt ind til vipperne.

læs mere
Ztrengz skønhedsolie

Ztrengz skønhedsolie

Sangerinden Saszeline er ambassadør og ansigtet ud af til for en ny banebrydende skønhedsolie. Bag står erfarne kræfter inden for udviklingen af spiselige skønhedsolier.

læs mere
Smukke sommerfødder

Smukke sommerfødder

Sommer, sol og strand… og bare tæer i sandaler hele sommeren og langt hen i sensommeren. Giv fødderne den bedste pleje i sommerhalvåret, så de forbliver bløde, glatte og smukke (også når sommeren går på hæld).

læs mere
Coach duftserie

Coach duftserie

Coach Floral er til hende, der går op i det indre og i det ydre. Hun forfølger sine drømme med omtanke. Duften emmer af feminitet, der åbner med en bølge af Citrus Coeur og et strejf af sprudlende rosenpeber med strålende ananassorbet.

læs mere
Make-over – Sofistikeret autumn LOOK

Make-over – Sofistikeret autumn LOOK

Smart, kort page med etager, som gør Jannes fine hår nemmere at style. For at friske håret op og stive det lidt af, så det er nemmere at give volumen, er der lavet mange lyse reflekser og påført farve med L’Oréals nye Colorful, som er en blanding af koral og pink. I Jannes hår var farven kun i kort tid for at give et lækkert pift.

læs mere
C&C LASHES

C&C LASHES

Maria er specialist i kun at lave bryn & Eyelash Extensions. Hun har tidligere vundet en 2. plads til Danmarksmesterskabet 2016. Hun har udvidet sine kompetencer, og underviser også andre i Eyelash Branchen.

læs mere
Rose fik et nyt look

Rose fik et nyt look

Man skal stadig kunne se Roses fregner. Derfor får hun et naturligt look med det nye, bæredygtige brand Delilah – et engelsk mærke der er nemt at bruge til hele ansigtet.

læs mere
Sundhedstips

Sundhedstips

NORD Magasinet giver dig 6 gode råd, om sund livsstil. Sund kost, motion, afslapning og søvn er den bedste kilde til et liv fuld af overskud og glæde. Få inspiration her.

læs mere
Well-come Fitness & Spa

Well-come Fitness & Spa

Det 4.000 m2 fantastiske træningscenter er blevet optimeret. Nyt loungeområde og ny opdeling i to områder: Et energisk område med uptempomusik og et roligt område med hotsal og yoga.

læs mere
Make-over hos Soul of hair i Waterfront

Make-over hos Soul of hair i Waterfront

Eva Schilling Spanget 56 år. Arbejder i Hennes og Mauritz i Waterfront. Hun er rigtig god til at læse andres behov med tøj, men har ofte for travlt til at få ordnet sit hår. Til alt held har Soul of chachacha haft Eva i kikkerten længe. Hun og Jannie tog en snak om et meget kortere look og Eva var frisk på at prøve det.

læs mere
N’age

N’age

En behandling, som vinder mere og mere frem, er udglatning af huden på hænderne. Med en meget tynd kanyle lægger en sygeplejerske Restylane Skinbooster Vital under huden – en filler, der består af vand og hyaluronsyre. Resultatet er bløde, glatte hænder.

læs mere
Clinique Belnatur & Nail Office

Clinique Belnatur & Nail Office

En behandling hos Nail Office giver dig ekstra glæde ved at vise dine velplejede hænder frem. Der rbejdes med Calgel – en eksklusiv, organisk gelé med eller uden farve, som både forstærker og plejer dine negle efter en kold vinter. Clinique Belnatur & Nail Office har eksisteret siden 2001 og har de dygtigste negleteknikere.

læs mere
error: Content is protected !!
X