Vælg en side
Sund hud er smuk hud

Vores personlige, unikke sammensætning af bakterier kaldes vores mikrobiom, eller mikrobiota, og findes indeni os i bl.a. tarmsystem, blære, kønsorganer, øregang og mundhule, men også udenpå – på huden, i ansigtet, hårbund, ja, overalt på din hud. Mikrobiomet er unikt og afhænger af, hvor vi kommer fra, hvor vi bor og vores kost.

Den er spækket med potente hudforskønnende ingredienser og levende probiotika. Den er baseret på avanceret forskning. Og den er 100% vegansk og til at betale. Mød Rebiome – Danmarks nye hudplejedarling, der bør kandidere til kultstatus

Vi tøver ikke med at kalde Rebiome for en af mest innovative hudplejelanceringer i meget lang tid. En probiotisk stimulerende produktserie, der skiller sig ud i forhold til traditionel hudpleje på et hav af parametre. For kun det bedste har været godt nok for forretningskvinden Pauline Sell Hellmann. Hun er grundlægger og ejer af firmaet Noscomed Medical Supply og har brugt tre år på at udvikle sin nye banebrydende produktserie, der baserer sig på den nyeste viden om mikrobiomer og probiotika. Resultatet er en dansk serie, der kombinerer aktive, avancerede ingredienser i høje koncentrationer, så det virkelig kan ses og mærkes på huden. Vi taler naturlige og hudforbedrende luksusprodukter af ypperste kvalitet til hverdagsbrug. Og til priser, der ikke slår bunden ud af budgettet. Det er godt tænkt.

ReEnforce – Ansigtscreme, der forbedrer elasticiteten og fastheden i huden og bekæmper rynker og fine linjer, 695 kr. ReFresh – Blid fugtgivende rensegel til alle hudtyper. Perfekt til følsom og akneramt hud, 315 kr.

ReGlow – Fugtgivende ansigtsserum med peptider og antioxidanter, der plejer og fremmer naturlig skønhed, 575 kr. ReOptimize – Målrettet øjenpleje, der reducerer hævelse og mørke rande og udglatter fine linjer, 545 kr.

 

PROBIOTIKA TIL HUDEN ER DET NYE SORT

Rebiome er baseret på den seneste forskning inden for mikrobiomer og probiotika.
– Vi ved allerede, at nøglen til vores sundhed ligger i vores tarmflora (mikrobiom). En god fordøjelse er alfa og omega for en sund hud og afgørende for, at den kan komme sig igen, hvis den er syg og skadet, siger Lisa Holck Brühl, marketingchef hos Noscomed Medical Supply. Og her spiller probiotika en vigtig rolle.

REPARERENDE OG CELLEFORNYENDE

– På huden fungerer milliarder af probiotika som beskyttelse og hjælper med at reparere og gendanne hudens sunde balance, forklarer Lisa Holck Brühl. Ikke kun rynker og fine linjer, men alle ubalancer i huden som solskader, inflammation, rødme, rosacea, akne, sensitivitet, dehydrering og urenheder kan have glæde af at blive styrket af probiotika.
Det er al den viden om den mikrobielle flora og menneskets sundhed, der er indkapslet i Rebiome. Tilsat Pauline Sell Hellmanns kompromisløse tilgang til kostbare naturlige ingredienser, banebrydende effekt og fokus på bæredygtighed.
Et eksempel er ReBalance – en unik og suveræn aktiv probiotisk maske til ansigt og decolleté. Her sørger 8 milliarder levende gode bakterier for at afbalancere hudens mikrobiom. Samtidig beriges huden yderligere med fugtforstærkende hyaluronsyrer.

EKSKLUSIVE, PROBLEMLØSENDE FAVORITTER

Hele Rebiomes multifunktionelle produkt­sortiment er som skabt til at genopbygge hudens naturlige sunde tilstand. Serien er spækket med præ- og post-probiotika, der stimulerer og understøtter hudens gode bakterier, reducerer tegn på ældning og gendanner tør, kløende og ubalanceret hud. Og for at gøre det så rent og naturligt som muligt er silikone erstattet af olier med samme funktion.

DOKUMENTERET EFFEKTIV HUDPLEJE UDEN DIKKEDARER

Produkterne henvender sig til alle aldre, hudtyper og -tilstande og kan snildt kan indgå i dine daglige plejerutiner. Fra den basale hudpleje med rens, fugt og beskyttelse til cellefornyende serummer og øjencremer, der tager dine plejerutiner til et nyt niveau. De lækre konsistenser er nemme at arbejde med, og produkterne har en diskret duft med et eksklusivt touch af bergamot, lavendel og grøn te.
Alle aktiverne er naturligvis dermatologisk testet og 100% veganske. Lige som bæredygtigheden også er tænkt ind i den miljøvenlige emballage. Det er hudpleje med ren samvittighed til en pris, hvor alle kan være med. Hvorfor nøjes med mindre!

ReFence – Farvet allround-solcreme SFP, der giver langtidsvirkende bredspektret solbeskyttelse. Koralvenlig 369 kr.

 

Rebiome highlights
• Mikrobiom-venlig formel
• Præ- & probiotisk kompleks
• 100% vegansk og naturligt indhold*
• Naturlig parfume**
• Bæredygtig og miljøvenlig***
• Fremstillet i Danmark

*Rebiome har blandt andet erstattet silikone med naturlige olier med samme funktion
**Produkterne indeholder parfume af naturlig oprindelse uden de 26 deklarationspligtige parfumestoffer
***Rebiome har fokus på at gøre den bedst mulige indsats for at være miljømæssigt bæredygtig

Rebiome forhandles pt. eksklusivt hos 11 skønheds­klinikker rundt omkring i Norden – bl.a. hos Cosmo Laser i København. Fås også via webshop på rebiome.net

REBIOME er intet mindre end en ny dansk verdenssensation inden for hudforskønnelse. Den reneste og mest avancerede hudpleje, der er 100% vegansk. Hos Cosmo Laser er de allerede fans.

Cosmo Laser er en af landets mest erfarne kosmetiske skønheds- og laserklinikker med over en kvart million kunder siden starten i 2009. Lige nu hitter den nye danske hudplejeserie Rebiome, der er noget så sjældent som 100% veganske produkter med muliti­funktionelle og stærkt effektive egenskaber. Og så passer de superdrøje produkter til alle hudtyper.

LUKSUSHUDPLEJE TIL HVERDAGSPRISER

Der står forskning og videnskab bag den nye danske kultserie. Rebiome hjælper med at gendanne hudens naturlige balance med naturlige ingredienser, som styrker hudens såkaldte mikrobiomer, så huden holdes sund.
– Produkterne kan alt fra at reducere tegn på ældning til at gendanne tør, kløende og irriteret hud. Og så henvender serien sig til alle aldre uanset køn, fortæller Sarah Crone, der er direktør og medejer af Cosmo Laser, som forhandler den nye banebrydende serie.
Sarah Crone er især vild med den cellefornyende og fugtgivende ReFresh – Cleansing Gel, der efterlader huden blød og lækker. Også den farvede allroundsolcreme ReFence SPF 30 er allerede en kundefavorit. Den fedter ikke og kan bruges året rundt – også under din almindelige dagcreme. Det er hudpleje, der er enkel og ligetil – og som er til at betale. Priserne starter fra 315 kr.
COSMO LASER på Ny Vestergade 1 i København

Besøg NORDs skønhed butikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.