Vælg en side

Den er spækket med de reneste naturlige ingredienser og indeholder ikke skyggen af ballade. Den er udviklet af en professor og dermatolog og blåstemplet af hospitalslæger. Og så er den til at betale. Mød fedtcremen, der bør være en klassiker i alle danske hjem.

Dr. Warming er intet mindre end en fed håndsrækning til alle, der døjer med meget tør, sart eller udfordret hud. En go to-fedtcreme med 92% fedtindhold og kun 4 ingredienser som bl.a. palmeolie og bivoks. Mere skal der ikke til for at blive en blødgørende hverdagshelt, når det hele er skruet rigtigt sammen.

Recepten har næsten 25 år på bagen, hvor man lancerede den første Dr. Warming creme i serien, der i dag tæller 3 produkter. De aktive ingredienser giver din hud præcis, hvad den har brug for – uden kemi af nogen slags. Altså indeholder cremerne hverken parabener, emulgatorer pH-regulatorer, farvestoffer eller parfume. Og så har de en pH-værdi på 6,0. Alt sammen noget, din hud vil takke dig for.

Dengang blev fedtcremen i hovedsageligt brugt af dermatologer på landets sygehuse til patienter med kontakteksem, psoriasis og atopisk dermatit, fortæller Charlotte Ringgaard fra Nordic Consumer Health, der markedsfører serien i Danmark og Sverige. I dag bruges Dr. Warmings produkter også til onkologisk hudpleje og på dermatologiske og gynækologiske afdelinger til gravide i sidste trimester for at undgå fødselsbristninger.

Dr. Warming Basiscreme

Bæredygtig pleje

Indholdet af palmeolie i Dr. Warming cremerne er naturligvis RSPO-certificeret. Kun 19% af verdens produktion af palmeolie opfylder kravene til bæredygtighed.

 

Basiscremen: Førstehjælp til alle, der er stramme i betrækket
Dr. Warming basiscremen er genial og nærende hverdagspleje til den seriøst tørre og sarte hud, sprækkede hæle og hænder, børneeksem og psoriasis. Og til hud, der ofte udsættes for håndsprit. Cremen er blødgørende og fugtighedsbevarende og essentiel til den aldrende hud, der har tendens til hurtigt at blive tør. Og så virker cremen samtidig kløestillende.

Critical Care: Vidundercremen til intimområdet og strålebehandlet hud
Der er en grund til, at klinikker og hospitaler i hele landet sværger til Dr. Warming Critical Care.
Ingredienserne er de samme som i basiscremen, men viskositeten af råvarerne i de to cremer er forskellig. Meningen er god nok, forklarer Charlotte Ringgaard. – Det betyder, at Critical Care cremen nærmest smelter ind i huden, så den er nemmere og mere behagelig at bruge i intimområdet.
Det er ikke kun kvinders sarte, følsomme hud og tørre slimhinder der får eminent hjælp af cremerne. Den anbefales også til kvinder i sidste tredjedel af graviditeten, som ved at smøre sig med Critical Care kan forebygge bristninger under fødslen. Også kvinder, der døjer med smertefuld vulvodyni, kan have glæde af cremen. Det samme gælder huden efter kemo- og strålebehandling, som har brug for intenst nærende pleje af fx arvæv. Takket være den særlige sammensætning af ingredienser og pH-værdi kan cremen også bruges til mundtørhed.

Critical Care Dr Warming

FARVEL SKÆL
Dr. Warming Skælshampoo er en videreudvikling af den gængse skælshampoo, så den naturligvis er helt i tråd med konceptet om rene råvarer uden dikkedarer. Den miljørigtige og 100% naturlige shampoo både forebygger og behandler skæl hos børn og voksne. Sig farvel til skæl efter 3 uger, når shampooen bruges 3-4 gange ugentligt.
Vil du vide mere om de problemløsende favoritter fra Dr. Warming, og hvor de forhandles, så gå ind på drwarming.dk. Priserne starter ved 99 kr. for 100 ml Basiscreme, så de slår heller ikke bunden ud af budgettet.

 

 

Fakta

Indeholder kun 4 ingredienser

Dansk udviklet og produceret
gennem mere end 20 år

0% parfume

0% konserveringsmiddel

0% parabener

Bæredygtig og miljøvenlig

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.