Vælg en side

Det er sæson for forårsrengøring på flere planer. Vi elsker duften af den friske mynte i sæbevandet og lavendelduft fra de nystrøgne gardiner.
Det er endelig tid for åbne vinduer, frisk luft blandet med forårets nyudsprungne, grønne herligheder.

Er du ’urtet’?
Det er faktisk sådan, at vi bruger urterne på mange måder hver eneste dag – måske uden at tænke så meget over deres gavnlige virkning. Vi møder dem i ansigtscreme, vasker os i dem, som toppings på mad, plukker dem til pynt og duftspredere. Hyld forårets komme med fokus på sundhed, videnskab og det gode liv.

I biomedicinen indgår lægeurterne i samspil med bl.a. kosttilskud, organterapi, immunterapi og homø-opati. En symbiose til helbredelse, forebyggelse, velvære – men også til drænering efter fx behandling af sygdomme, allergier og infektioner. Urterne ordineres friske, som pulver, olier eller tabletter.

Spis din urt
Urterne indgår fast som et måltid i mange østerlandske kulturer og betragtes som den daglige medicin. Pebermyntete med lakridsrod for udrensning.
Purløg på din omelet er kilde til vitaminerne A+C, mineralerne jod og jern, fordøjelsesfremmende og vanddrivende. Urten Melissa er god for både nerve- og tarmsystem og i afstemt samspil med aminosyren L-Theanine god i behandling af stress.

Alsidige og GAVNLIGE
Brug forskellige krydderurter i din madlavning. Køb økologiske eller plant dem selv for friskheden. At plante karse er nemt – en lille vidunderurt, der er rig på C-vitamin, forebygger diabetes, infektioner, styrker hjertet m.m. Den synes at have superkræfter, der understøtter immunitet mod livets udfordringer.

Find vej til ET bedre helbred
Ved Æbleskoven, få stenkast fra Esrum sø og i fredfyldt læ af Fredensborg Slotshave, byder vores klinik dig velkommen til en grundig helbredstest, konsultation og behandling med Holistisk Bio-medicin og lægeurter.
Alle mennesker har hver deres personlige indre kemi, og selvom vores symptomer og udfordringer umiddelbart ligner andres, så bør forløbet altid være individuelt. I arbejdet med helbredelse er det derfor vigtigt at få en personlig test og program.

Gammel visdom forenes med ny viden
Giv dig selv en indvendig og skånsom forårsrengøring. Vores arbejde bygger på flere tusind års viden om lægeurternes virksomme resultater, men også den nyeste forskning inden for biomedicinen, hvor teknologi, målesystemer og præparater samlet bidrager til gavn for din indre og ydre velvære – målrettet dig og dine behov.

Glædeligt forår!

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.