Vælg en side

Læger & privathospitaler

PRIVATLÆGER TIL ALLE FAMILIENS BEHOV

PRIVATLÆGER TIL ALLE FAMILIENS BEHOV

Bright Bird Health er et privat lægehus med speciale i familiemedicin, helbredstjek og hjerteundersøgelser. Her tilbydes sundhedsfaglige ydelser på højt fagligt niveau. Og god tid. Løber du ofte panden mod muren, når du er bekymret for dit eller familiens helbred? Bliver du mødt at lange ventetider, før du kan komme til hos din egen læge?

læs mere
Lev dit liv i frihed med et 360 graders helbredstjek

Lev dit liv i frihed med et 360 graders helbredstjek

Giv dig selv og din familie de bedste forudsætninger for optimal livskvalitet hos landets mest specialiserede og moderne private sundheds- og lægeklinik: Bright Bird Health. En fusion mellem human risk management consultancy- virksomheden Bright Bird og Thygesen Health.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.