Vælg en side

Biler

Få håndvasket din bil i Waterfront Shopping

Få håndvasket din bil i Waterfront Shopping

Elsker du også din bil? Så få den håndvasket og spar samtidig tid. Car Love vasker din bil, mens du shopper, træner eller holder forretningsmøder i Waterfront. Og de gør det i hånden. Vælg mellem tre typer af vask og fordelagtige abonnementsordninger. Hos Car Love er vi dedikeret til at skabe gode kundeoplevelser.
Vi håndvasker biler med kærlighed. Alt sammen for at give vores kunder bedre tid til de mange andre gøremål i både hverdagen og weekenden.

læs mere
Leas din bil hos bilfanatikerne i Charlottenlund

Leas din bil hos bilfanatikerne i Charlottenlund

Som en del af kæden Din Bilpartner åbner det veletablerede autoværksted Din Autohjælp i Charlottenlund op for leasing af biler. De blærede, hverdagsbilerne og alle dem midt i mellem. DAH Leasing kommer det nye leasingkoncept til at hedde, og det bliver en del af succesen på For-tunvej 2, hvor Wael El Majzan og hans team, servicerer områdets bilejere.

læs mere
10 bedste gadgets til din bil

10 bedste gadgets til din bil

Der er nu ikke noget, som kan gøre en bilejer genforelsket i sin bil, som nogle gode nye gadgets. Magasinet NORD har set på nogle af de bedste, mest nyttige og fjollede gadgets til din bil her i 2021.

læs mere
Verdens vildeste biler!

Verdens vildeste biler!

Vi elsker biler her på Magasinet NORD. Både hverdagsbiler og dem som er så vilde, at de ville trække lange blikke på selv de dyreste strækninger af Strandvejen. Bilerne her på siderne er så kostbare og sjældne, at man ikke engang kan få lov at købe dem, selv om man står klar med millionerne! Man skal have en historik med bilmærket, og man skal typisk også bevise, at man ikke køber for at sælge videre med det samme. Man skal være ægte connaisseur og have op til 82 millioner at shoppe for!

læs mere
Topavanceret bilservice på stedet

Topavanceret bilservice på stedet

Topavanceret bilservice på stedet. OmniCarService er et nyt genialt og tidsbesparende koncept, der servicerer din bil, lige dér hvor den står. Hjemme eller på jobbet. OmniCarService kommer i en varebil med højt kvalificerede mekanikere og avanceret diagnoseudstyr. De klarer alle former for serviceopgaver plus serviceeftersyn med stempel i bogen. Få fikset lyset på instrumentbrættet, A/C-anlægget, lavet olieskift eller tjekket bremser. Eller ordnet større motorfejl. OmniCarService har ekspertisen til det hele og kører ud overalt i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

læs mere
Sommer betyder sommerdæk

Sommer betyder sommerdæk

Når celsiusgraderne svinger sig op og bliver tocifrede, er det på tide at svinge din bil ind til Din Bilpartner på Fortunvej for at få skiftet til sommerdæk. Så har du dæk med den rette hårdhedsgrad. Når der er varme i luften, er det vigtigt at skifte din bils dæk til sommerdæk. Det kan du få gjort i Wael El Mazjans lokale værksted på Fortunvej, som er del af kæden Din Bilpartner.

læs mere
Fed lyd i din gamle supercar

Fed lyd i din gamle supercar

Måske er du en af de heldige, der kører rundt i en flot, gammel Jaguar, Porsche eller Mercedes, og måske er lydsporet fra bilens gamle skrattende radio ikke helt så fantastisk. Det kan Charlottenlunds lokale bilværksted upgrade for dig.

læs mere
Skift til vinterdæk nu!

Skift til vinterdæk nu!

Vintervejr hører sammen med vinterdæk, hvis du skal føle dig tryg. Og skal du af sted på juleferie til vores nabolande, er vinterdæk ligefrem lovpligtigt. Besøg Din Bilpartner på Fortunvej for at få skiftet dækkene eller for at få tjekket og kontrolleret dine vinterdæk.

læs mere
Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Charlottenlund har fået sit eget lokale bilværksted, som er en del af auto­værkstedskædet Din Bilpartner. Værkstedet kan tage sig af alle reparationer og vedligeholdelse – også af supercars. Får du problemer med bilen om aftenen eller weekenden, kan du også mod et gebyr få repareret bilen straks.

læs mere
Car Love  håndvasker din bil,  mens du shopper

Car Love håndvasker din bil, mens du shopper

Elsker du også din bil? Så få den håndvasket og spar samtidig tid. Car Love vasker din bil, mens du shopper, træner eller holder forretningsmøder i Waterfront. Og de gør det i hånden. Vælg mellem tre typer af vask og fordelagtige abonnementsordninger.

læs mere
Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin DBS Superleggera

Det gælder for de ganske almindelige biler, der får flere hestekræfter og går længere på hver eneste liter brændstof, og det gælder for de helt elektriske biler og hybrider. Kigger vi på klassen af ekstreme sportsvogne, er tendensen den samme. Hvor bilerne tidligere havde omkring 600 hestekræfter, er der de seneste par år blevet lagt hestekræfter oveni.

læs mere
Den smukke ælling

Den smukke ælling

For seks år siden blev Jaguar F-type sendt på markedet, med tydelige aner til fabrikkens hedengangne sportsvogne. Flere så den som et midlertidigt marketingstunt, men den smukke tosæders sportsvogn havde andre planer.

læs mere
Bil nyheder

Bil nyheder

Jaguar / Land Rover er i april måned flyttet til nyt domicil i Gladsaxe. Samtidig bliver Gladsaxe for alvor styrket som området for køb af eksklusive køretøjer. Audi samt Ducati motorcykler er nemlig blandt forhandlere, JLR gør selskab

læs mere
Når alt står i komfort

Når alt står i komfort

Bentley Continental GT er englændernes magtdemonstration, når det drejer sig om elegance og komfort. Det er mere end 2 tons luksus, som takket været en 6-liters V-12 motor bevæger sig med en ro, der står i skærende kontrast til de præstationer, den er fundamentet for. 

læs mere
Bilnyheder

Bilnyheder

Den genrejste Italienske fabrik har længe varslet med en udvikling og opdatering af succesen Huracán. Den er hermed lanceret, og det sker med modellen Huracán EVO.

læs mere
Nordvejen – en evergreen for alle

Nordvejen – en evergreen for alle

Meget få biler har præsteret at være så meget sin egen som Mazda MX-5. Den lille roadster er ikonisk og lig med køreglæde udover det sædvanlige. Selv for dem med deciderede samlinger af supersportsvogne finder den lille japaner også plads.

læs mere
error: Content is protected !!
X