Vælg en side

Bentley Continental GT er englændernes magtdemonstration, når det drejer sig om elegance og komfort. Det er mere end 2 tons luksus, som takket været en 6-liters V-12 motor bevæger sig med en ro, der står i skærende kontrast til de præstationer, den er fundamentet for. 

At trykke på startknappen er en ambivalent følelse. På den ene side er der forventningen i at vække godt 600 hk og 900 nm i trækket. Omvendt er netop lydløsheden initialiserende for den oplevelse, dette køretøj giver. At sidde i kabinen er i sig selv en oplevelse. Hver en millimeter er en detalje. I den forbindelse skal Bentley have ros for at holde sig til sit DNA, og holde interiøret i den klassiske stil. Ure med visere, tydelige syninger, poleret træ. Kort fortalt, er det som at føle sig hensat til en første klasses kahyt på en gammel luksusliner. En enorm elegance.

Overskud med mening

Præstationerne er imponerende. 100 km/t under fire sekunder, og topfart over 300 kilometer i timen. Allerede ved 1350 omdrejninger er de 900 nm til stede. Det komplimenterer i den grad evnen til overdådig komfortabel transport, hvor motoren ikke høres. Den leverer blot omdrejninger med et overskud, som metaforisk kan sidestilles med en eliteatlet, der går tur med sin 4-årige nevø. Men effekten er konstant til stede, og kommer øjeblikkeligt. Det hele underbygges af en gearkasse så blid, at det kræver opmærksomhed for at kunne mærke skiftene.

Kategori: Coupe,
Motor: 5950 ccm, V-12, dobbelt turbo. 626 hk, 900 nm. 8 trins automatgear, 4 hjulstræk. 0-100 km/t: 3,7 sekunder.
Topfart: 333 km/t.
Pris: fra 3.962.000 kr. inkl. moms og afgifter.
Plus: Komfort af en anden verden.
Minus: Vægten.

Den ultimative tourer

Hvis vi tager et holistisk perspektiv, så bremser den ikke, eller styrer som en centermotorsportsvogn. Vægten på over 2200 kilo mærkes. Men isolerer vi perspektivet til luksuscoupeer, så er der svært at kunne pege fingre af noget her. Det er gennem-ført i Bentley’s DNA, der med Continental GT cementerer, at det er englænderne, der sætter standarden inden for denne klasse – og efterlader sig konkurrenter, der skal tage sig meget sammen for blot at komme i nærheden af englænderne.

Rasmus Thomsen, f. 1978, er testkører af sportsvogne og motorcykler. Betragtes i branchen, som en af landets mest erfarne inden for dette felt. Han er uddannet journalist og cand.merc.

Besøg NORD's Kultur butikker her:

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Jeg vejleder de danske kunder i, hvor de bedst kan sælge deres effekter. Der er mange muligheder, da vi bl.a. afholder auktioner i London, Paris, Geneve, New York og Hong Kong, så det skal være noget, der har international interesse. Derudover hjælper jeg kunderne med vurderinger, eksport­tilladelser, tilbud på shipping og kontrakter – alsammen for at sikre at kunden får den bedst mulige service og tryghed, når et værk skal sælges i udlandet. Jeg har et helt særligt forhold til den danske kunstner Vilhelm Hammershøi – I 2017 satte Sotheby’s verdensrekord for det dyreste solgte maleri af en dansk kunstner på auktion.

læs mere
Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Sjældent har et navn passet så godt som ‘BYENS HUS’ med tilføjelsen ‘vi skaber sammen’. Dermed er hele værdigrundlaget og visionen på plads. Det her hus er for alle, og alle kan være med til at forme og fylde på indholdet. Meld dig på banen, hvis du har specifikke ønsker til, hvad der skal foregå, for alt er ganske nyt endnu. Huset er i den grad stadig under udvikling – og det skal det blive ved med at være.

læs mere
CHP Event i Bernstorffparken

CHP Event i Bernstorffparken

Det er ikke rigtig jul, før vi har været til det fantastiske julemarked på slottet i Bernstorffparken. Det er erfarne CPHevent, der står bag tilløbsstykket. Se og oplev alskens julepynt, smag på de lækreste julegodter i de historiske rammer, at hvor 130 fantastiske juleudstillere med alt, hvad hjertet begærer.

Fredag 6. december kl. 15-20.
Lørdag 7. december & søndag
8. december kl. 10-16.

læs mere
error: Content is protected !!
X