Vælg en side

Selskaber/fest

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere
Business & pleasure i historiske omgivelser

Business & pleasure i historiske omgivelser

Skal dit næste forretningsmøde inspirere til store tanker eller skal festen holdes under fritlagte bjælker i en historisk stationsbygning? A Dresscode leverer det hele. En gang var bygningen et knudepunkt for sejladsen til Sverige. ”Frihavnsstationen” i bindingsværk som blev opført i 1895, og i 2002 demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005.

læs mere
Karat,  kærlighed og  købmandskab

Karat, kærlighed og købmandskab

Apel Fine Jewellery er ikke kun en eksklusiv smykkeforretning, men en fortælling om passion, håndværk og kærlighed, der har overlevet tidens trends og kriser. Indehaver er Thomas Cloos Kruse, som i år har 30 års jubilæum som ejer af forretningen. Man skal ringe på klokken for at blive lukket ind i den eksklusive smykkeforretning på Store Kongensgade 58.

læs mere
Den perfekte ramme om forårets fester

Den perfekte ramme om forårets fester

Hvis du ikke allerede har styr på, hvordan I får plads til alle gæsterne til dit barns konfirmation eller dit romantiske bryllup, er det nu, du skal beslutte dig. Måske ville det være en idé at sidde i haven i et luksuriøst, arabisk beduintelt med masser af atmosfære!
Charlottenlund Udlejning skaber hvert år eksklusive rammer om livets store fester.

læs mere
Skab en mindeværdig fest til livets vigtige begivenheder

Skab en mindeværdig fest til livets vigtige begivenheder

Runde fødselsdage, firmaevents og andre store arrangementer kræver lidt mere udstyr, end de fleste af os har på lager. Tag fat i Charlottenlund Udlejning og få løst jeres problemer omkring borde, stole, duge og smuk opdækning med flot service og smukke glas.

læs mere
Restaurant  Hellerup Sejlklub  – spisning med storslået udsigt over Øresund

Restaurant Hellerup Sejlklub – spisning med storslået udsigt over Øresund

Sejlklubben byder på et dansk fransk køkken med klassiske retter til frokost og middag. Vi afholder store og små selskaber, konfirmationer, fødselsdage, bryllupper mv. Terrassen byder på servering med fri udsigt over Øresund.

læs mere
Den perfekte ramme om: konfirmationen eller forårets fester

Den perfekte ramme om: konfirmationen eller forårets fester

Lige pludselig er foråret her og ikke mindst forårets fester. Så hvis du ikke allerede har styr på, hvordan I får plads til alle gæsterne til dit barns konfirmation, er det nu, du skal beslutte dig. Måske ville det være en idé at sidde i haven i et luksuriøst arabisk beduintelt med masser af atmosfære?

læs mere
Telt- og festudlejning med en rød tråd

Telt- og festudlejning med en rød tråd

Om det er teltene, teskeerne, stofdugene, prismelysekronen eller popcornmaskinen, er der en rød tråd, når Hvalsø Teltudlejning er sat på opgaven – og det er kvalitet. Du kan være sikker på, at det hele spiller, så dit livs fest bliver alt, hvad, du har drømt om.

læs mere
Ny bog med 70 lækre  og smukke snacks til  selskab & fest

Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest

Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.