Vælg en side

Vidste du, at Skovriderkroen kan lejes til bryllupper, fødselsdage, forretningsmøder og events med udsigt til Øresund og grønne trætoppe?


Event-managers kan sørge for alle bryllupsfestens detaljer.

Bruden åbner dørene til den store terrasse og trækker luft ind. Øresunds blå horisontale linje med skibe er lige foran hendes blik, og bag hende er gæsterne ved at sætte sig til rette ved de perfekt dækkede borde med blomsteropsatser på hvide duge, tallerkner og glas til en femretters festmenu skabt af brudeparrets yndlingskok. Alt er præcis, som det skal være. Her på denne sommerdag hvor en stor bryllupsfest løber af stablen på Skovriderkroen.

Smukkere bliver det ikke med udsigt til Øresund.

Livets fester

Den kendte Skovriderkroen i Charlottenlund er i dag en eftertragtet fest- og mødelokation. Man kan leje hele førstesalen til private sammenkomster, virksomhedsmøder og events. Mange lokale har brugt det igennem generationer til livets cyklusser af dåb, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og begravelser. Bygningen deler adresse med restaurant MASH og natklubkonceptet Mandalay i stueetagen, men har ikke noget med hinanden at gøre.

Fleksible rumløsninger op til 200 gæster og et kig ind i den smukke pejsestue.

Festsal eller pejsestue?

Fra en smuk trappe kommer man op til festlokalerne på førstesalen. Omkring 150 kvadratmeter smukt lokale med sildebensparket og fritlagte bjælker. Der er plads til 200 gæster, men 10 gæster med vigtige møder kan også booke det. Så lukker man det bare af. Festlokalet er nemlig fleksibelt og kan laves om til tre forskellige lokaler. Der findes to store terrasser med udsigt til skov og strand.

Den fine entré op til festlokalerne

Ny direktør

Flere og flere får øjnene op for Skovriderkroens kombination af historisk eksklusivitet i naturskønne omgivelser, og stedets nye direktør Mia Møller Larsen glæder sig til at tage imod årets bryllupsfester, forretningsmøder og events. Man kan benytte sig af stedets professionelle event-managers som kan skræddersy hele festen/firmaarrangementet eller stå for det selv. Alt er muligt.

Skovriderkroen er skabt til den romantiske og eksklusive bryllupsfest.

Hvad koster det at leje Skovriderkroen?

Lokaleleje fra 10.000 kr. afhængig af sæsonen. Bryllupsfest inkl. lokaleleje fra 1.000-2.500 kr. pr. kuvert. Pakkeløsninger efter behov og ønsker.

Mere end selskabslokaler

Drømmer du om at afholde en jazzkoncert? Et madevent eller en vinsmagning? Skovriderkroen vil gerne invitere indenfor til særlige events og åbne dørene mere for de lokale.  NORDs julemarkeder og sommermarkeder er et godt eksempel på det.

Kontakt Skovriderkroen for gode ideer.

Kært barn har mange navne
Skovriderkroen har ligget på hjørnet af Strandvejen og Jægersborg Allé siden 1937. Der var kro i den fine bygning med stor herlighedsværdi fra skov og strand over en lang årrække, indtil stedet op igennem 90’erne og 00´erne levede en lettere omtumlet tilværelse. Nogle vil måske huske det som ’Skovskideren’, dengang man dansede på bordene med champagne i blodet. I de senere år er det som om fordums storhedstid er ved at indfinde sig med gode restaurantoplevelser og mindeværdige fester og arrangementer.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.