Vælg en side

Skal dit næste forretningsmøde inspirere til store tanker eller skal festen holdes under fritlagte bjælker i en historisk stationsbygning? A Dresscode leverer det hele.

En gang var bygningen et knudepunkt for sejladsen til Sverige. ”Frihavnsstationen” i bindingsværk som blev opført i 1895, og i 2002 demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005.
I dag er den flotte, gamle bygning fuldstændigt renoveret, men fuld af charme og historie, et nyt knudepunkt. Det er her Address-folkene står for den samme kompromisløse kvalitet som Address i Hellerup. Mad, som smager, en uovertruffen service og topstemning til frokoster, fester og forretningsmøder.

 

 A Dresscode
Hold dit business-møde hos A Dresscode.

 

Tænk A Dresscode med på turen
I den gamle stationsbygning kan du nyde alle favoritterne fra Address’ frokostkort. Oplagt til dig, der bor i området, er ude med hunden, barnet eller skal mødes med veninderne. Til luksussmørrebrød, søde fristelser og baristakaffe. Eller måske et glas kølig chardonnay i solen. Mange forretningsmøder finder også vej hertil. Lige fra de helt små til de større, som afholdes i 1. salens ”bestyrelseslokale” med langbord, moderne AV-udstyr, og garanti for unik stemning som inspiration til de store tanker.

 

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Karat,  kærlighed og  købmandskab

Karat, kærlighed og købmandskab

Apel Fine Jewellery er ikke kun en eksklusiv smykkeforretning, men en fortælling om passion, håndværk og kærlighed, der har overlevet tidens trends og kriser. Indehaver er Thomas Cloos Kruse, som i år har 30 års jubilæum som ejer af forretningen. Man skal ringe på klokken for at blive lukket ind i den eksklusive smykkeforretning på Store Kongensgade 58.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.