Vælg en side

Lad os holde din fest i private, skønne og smukke lokaler tæt på byen

A DRESSCODE er ADDRESS´festlige lillesøster, hvor dit selskab får private lokaler – med samme imødekommende personale og køkken, og samme stærke trekløver bag: Tilde Christiansen Olsen, Jilly Høi og Kim Hansen.

Fest med stil
Mindeværdige begivenheder som konfirmationer, bryllupper, jubilæer, fødselsdage og særlige mærkedage fortjener alle at blive fejret med stil: Hos A DRESSCODE får I en privat ekstraordinær aften i smukke omgivelser med masser af velsmag på tallerkener og i glas. Vi har alt, hvad I behøver for at feste – fra gourmetmad og drinks til et intimt dansegulv, der gerne må danses på til ud på de mørke nattetimer.

Store armbevægelser
Når der festes med store armbevægelser, er A DRESSCODE det perfekte valg. Vores hjertevarme personale sørger for et højt serviceniveau og en festlig atmosfære med plads til begejstring.

Charmerende lokation
A DRESSCODE i Nordhavn er et af de mest charmerende og stilfulde steder at afholde selskaber pga. den smukke indretning, den historiske bygning og den afslappede atmosfære. Og så er det nemt at komme til og fra, fordi vores adresse er så tæt på byen.

Høj kvalitet
Restaurantens køkken sørger for et højt kulinarisk niveau skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører. Og så har vi naturligvis et yderst velassorterede vinkort.

Restaurant
Selskaber
Mødelokaler

Åbningstider

Mandag-fredag: 11–15
Lørdag: lukket
Søndag: 9-12 (kun morgenmad)

Følg os

Restaurant A DRESSCODE

Business & pleasure i historiske omgivelser

Business & pleasure i historiske omgivelser

Skal dit næste forretningsmøde inspirere til store tanker eller skal festen holdes under fritlagte bjælker i en historisk stationsbygning? A Dresscode leverer det hele. En gang var bygningen et knudepunkt for sejladsen til Sverige. ”Frihavnsstationen” i bindingsværk som blev opført i 1895, og i 2002 demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.