Vælg en side

Bolig nyheder

Bolignyheder i NORD

Bolignyheder i NORD

Sommer året rundt med et udebad med udsigt til himmel og hav – og en både funktionel og æstetisk bruser, der tilmed har lang levetid.

læs mere
Bolignyheder

Bolignyheder

Få din lysekrone til at stråle smukt igen… – en Investering i bevarelse og fremtidige glæder! Hver enkel prisme bliver renset og rengjort i alle kroge, så den igen kan stå skarpt og skinnende.

læs mere
Tips til bad og køkken

Tips til bad og køkken

Er du til samtalekøkkener, eller små teknologiske vidunderkøkkener i stål? Og på badeværelset er det måske duftlyset, som gør hele forskellen for dig?
Bliv inspireret her.

læs mere
Zenout holder flyttesalg

Zenout holder flyttesalg

ZenOut flytter til august i stor hjørnebutik på Kildegårdsvej 8C. Vi holder derfor flytteudsalg i hele juni, hvor der vil være ekstra gode rabatter at hente på møbler, sengetøj, gulvtæpper, puder og meget mere.

læs mere
Bolignyheder i NORD

Bolignyheder i NORD

Ikonisk stol i nye farver! Børge Mogensens populære J39 stol lanceres nu i nye farver inspireret af Mogensens liv. Vælg mellem Khaki green og Pebble grey. 

læs mere
Smukke og praktiske bolignyheder

Smukke og praktiske bolignyheder

Traburet – designet af Anders Nørgaard er designet som en kombineret trappe og taburet, der kan foldes ud og ind. Den er oplagt som en ekstra siddeplads og trappefunktionen er en god hjælp, når noget skal hentes ned fra øverste hylde.

læs mere
Smuk advent

Smuk advent

Pearl Advent lysetagen er oplagt som stage til advent med plads til fire lys. Stagen er lavet i et klassisk design i sølv- eller messinglook med smukke detaljer. Messingbelagt metal.

læs mere
Hent naturen indenfor

Hent naturen indenfor

Hos VICA Danmark laver vi glasbygninger og udvider hjemmet, så haven og lyset kommer lidt tættere på. Vi er eksperter i at lave udestuer, drivhuse og orangerier. Vores passion om at skabe huset dejligste rum gør, at vi nu også tilbyder moderne pergolaer og terrasseoverdækninger.
VICA showroom, Industrivej 2, Køge, vica.dk

læs mere
Unikt design

Unikt design

Mathias Steen Rasmussens debutværk, lænestolen Gubi MR01, har et særligt samspil mellem håndværk, komfort og bæredygtighed

læs mere
Sommertendenser til boligen fra ZenOut

Sommertendenser til boligen fra ZenOut

Sommermåneder med sol og varme venter forude, og i ZenOut har vi masser af sommerlige varer, bl.a. puder, tekstiler, løbere og tæpper til både indendørs og udendørs brug. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom, så du kan få inspiration til dit hjem, og hvis du har brug for råd og vejledning, giver vi gerne det.

læs mere
Årets første bolignyheder

Årets første bolignyheder

Forny yndlingslænestol: Lammeskind er stadig en del af boligtrenden lige nu. Opdatér dit yndlingsmøbel med tidens eksklusive look. Møbelpolstreren Heider & Raagaard. Handvärk Piano Bench: Piano Bench fra Handvärk er designet af Emil Thorup. Bænken produceres i Danmark med materialer og håndværk af højeste kvalitet.
Den er beklædt med anilinlæder, der er en åben hud, der ’lever’ og vil give patina med tiden. Den er monteret på stel i pulverlakeret stål. Materialer: Pulverlakeret stål, skum, fjer og anilinlæder. B80 x D42 x H47 cm. Fra CasaCasino, Jægersborg Allé 7, Charlottenlund, 9.280 kr.

læs mere
Bolignyheder

Bolignyheder

Sjove lampeskærme kan købes lokalt: Hellerup Elektrikeren samarbejder med KS lampeskærme, som er Danmarks største skæm leverandør. Det betyder, at du har mulighed for at finde den skærm, der perfekt erstatter den nuværende. Er din lampe med tilhørende skærm specialdesignet, og har vi ikke skærmen der 100% lever op til dit ønske med hensyn til farve, stofvalg eller facon, sender vi din nuværende skærm til KS Lampe­skærme som forarbejder din nye skærm. KS laver skærme efter netop dit ønske. Vi kan ligeledes sørge for at få din skærm ombetrukket med eget stof eller fremstille en helt ny skærm efter mål du ønsker. Priser fra 349 kr. Fås hos Hellerup Elektrikeren på Bernstorffsvej.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Masser af nyheder bla. den nye kollektion AW21 handler om komfort. Fokus er, at få de rum, vi bor i til at føles som hjemme. Denne sæson byder vi velkommen til de organiske former og jordinspirerede elementer, der gør vores personlige rum indbydende og attraktive at bo i. Vi håber, du vil nyde vores nye kollektion. nordal.eu

læs mere
Fortolket af ZenOut

Fortolket af ZenOut

Få et bud på tidens boligtrends og ideer til 2021.
Vi er et indretningsfirma med showroom på Bernstorffsvej 66 i Hellerup. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og kan tilbyde en personlig rådgivning til indretning af dit hjem, så det afspejler dig og din familie.
Lige nu nyder vi det spirende sommervejr og har derfor spændende tæpper, havemøbler, og outdoor puder i vores fantastiske outdoor-stoffer.
Kom og bliv inspireret, og forny terassen, havestuen eller orangeriet.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Designklassikere i nye klæder.
De danske designikoner pryder mange hjem. Om det er et arvestykke eller et auktionsfund, er der mange muligheder for at løfte og give dem et moderne præg. Hos Møbelpolstreren på Fredensvej i Charlottenlund kan dit yndlings­møbel opgraderes, så det passer til din stil og omgivelser.

læs mere
Nyheder til køkken & bad

Nyheder til køkken & bad

I den nye køkkenbutik Køkkencenteret CPH på Ordrupvej kan du bl.a. finde dette stringente og gråsorte køkken fra det tyske kvalitetsbrand Häcker. Og på badeværelser bliver det en næsten skulpturel og ophøjet oplevelse at gå i bad med Copenhagen Bath’s æstetiske badekar.

læs mere
Ny interiør og livsstilsbutik

Ny interiør og livsstilsbutik

Ny Interiør og Livsstilsbutik i Charlottenlund. Efter 25 år væk fra detailhandel, vender Lene tilbage og åbner en Interiør og livsstils butik på Ordrupvej 62 A i Charlottenlund. Jeg vil gerne forhandle de varer, jeg selv har savnet i butikkerne, når jeg var ude og shoppe, rustikke autentiske produkter med råt skandinavisk designæstetik samt hyggelige lækre ting til sommerlivet og vores forskellige årstider. Valget faldt på Ordrupvej, da jeg er kommet i området i årevis, pga. arbejde, familie og veninder, og jeg nyder gadens liv. Syntes gaden manglede en Interiørbutik. Jeg tilbyder jer en butik som ofte forandres af nye varer – en butik, der vil være spændende og inspirerende at besøge. Chestnut forhandler bl.a. disse mærker • Ferm Living • Muubs • Cozy Living • Nicolas Vahé • ByRoom • House Doctor • Ib Laursen • Badeanstalten • Nuni.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

God akustik indendørs og smuk udendørslampe fra Flindt Garden.
Panelerne giver en glød og stemning i et rum, som de færreste akustikløsninger kan hamle op med. Ovenikøbet er de lavet af FSC-certificeret træ og genbrugsmaterialer. Kan skræddersys på mål og nemt monteres med søm eller lim. Fås i flere størrelser, fx 30 x 240 cm fra 648 kr. pr. panel. Hos Garant
Smuk udendørslampe: Flindt Garden pullerten er den seneste tilføjelse til Flindt-familien, af den prisvindende danske designer og arkitekt Christian Flindt i samarbejde med Louis Poulsen. Armaturet udsender et bredt nedadrettet blændfrit lys, og danner en behagelig organisk form på jorden nedenfor.
Flindt Garden, Design Christian Flindt. Finish Aluminiumsfarvet eller corten farvet. Tekstureret overflade, pulverlakeret med integreret LED enhed. Højde 345 cm fra 1.850 kr. højde 695 cm fra 2.150 kr.

læs mere
Sæbehylde

Sæbehylde

sæbehylde. Vores sorte CB 100 sæbehylde er lavet i et smukt design, med praktisk formål. Hylden er lavet i rustfrit stål, som gør den perfekt til brusenichen. CB 100 serien fås også i hvid og krom. Copenhagen Bath, Bækkeskovvej 25 i Vallensbæk Strand.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Naturligt look! En innovativ trådløs højttaler med dyna-miske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. En silhouet, der balancerer yndefuldt på en base af naturligt træ. Imponerende lyd i forhold til størrelsen. Pris 15.000 kr.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Skab et personligt udtryk med Soisalo, håndlavet stentøj hvor hver del er unik.
Soisalo er håndlavet stentøj og kan derfor variere i størrelse og udseende. Hver del er unik. Giv dig selv og dine gæster en ekstra organisk oplevelse. Soisalo tallerken isblå Ø25 cm. 150 kr. Skål Ø16 cm. 100 kr. / Ø10 cm. 65 kr.
Prikken over I´et
Pyntepuder lyser op og skaber kontrast og er en hurtig og nem måde at forny boligen på. Nordals kollektioner er inspireret af den nordiske natur og Østens farver. Vela pudebetræk i bomuld 50×70 cm.
Fås i sand, mørk sand og off white. Pris 250 kr.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Miljøvenlige, håndvævede bambustæpper lavet af New Zealandsk uld blandet med bambusfibre. Kombinationen giver et meget holdbart tæppe med en let glans, der er let at vedligeholde.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Til retroelskeren og til den ekstravagante: Here Comes The Sun er en pendel, som er designet i 1970’erne, hvis karakteristiske og moderne formsprog bringer ægte retrofornemmelser frem. Design: Bertrand Balas. Materialer: aluminium. Mål: ø. 25 cm. Pris 2.725 kr.
Til den ekstravagante: LED-lampen In The Sun Table fra DCWéditions lever op til sit navn, når den spreder bløde stråler og lys i nuancer af guld og sølv. H12,7, Ø13 cm. Pris 2.750 kr.

læs mere
Fortolket af  ZenOut – sommer

Fortolket af ZenOut – sommer

Byd sommeren velkommen med et farvesplash i naturlige nuancer i grøn, hvid og sand, som det ses i dette dreamy look af bløde og behagelige toner. Vi har også et stort udvalg i flotte havemøbler, udendørs gulvtæpper, puder m.m., som kan skabe det perfekte udeliv på terassen.

læs mere
NORDs bolig nyheder

NORDs bolig nyheder

Den svenske influencer, blogger, designer og mor – Kenza – har skabt en lys og rummelig bolig med udvalgte forårsfavoritter fra Jotex. ALBA sofa 3-pers, 24.999 kr.
TV- ellermedieskrænk i egetræsfiner: Array Low Sideboard er en ny skænk i serien. Array, som er designet af Says Who for designbrandet WOUD. Med gennemtænkte løsninger egner skænken sig perfekt som f.eks. tv- eller mediemøbel. Array Low Sideboard fås enten som vægmonteret eller med ben. Egetræsfiner og metal, b. 150 cm, h. 25 cm, d. 37 cm. Vejl. pris 9.999 kr.

læs mere
Fortolket af ZenOut

Fortolket af ZenOut

ZenOut er nu forårsklar med alle de nye farver, møbler, gardiner og meget mere, og det hele kan ses i butikken.
Designers Guild Pude Corda Blossom, str. 43×43 cm, 650 kr. Designers Guild Pude Yulan Birch, str. 55×55 cm., 1.170 kr. Designers Guild Pude Manipur Coral, str. 43×43 cm, 720 kr. ZenOut er nu forårsklar med alle de nye farver, møbler, gardiner og meget mere, og det hele kan ses i butikken. Inspireret af de bløde nuancer i den naturlige verden er vores jordfarve malingskollektion rig, men alligevel delikat med subtile gråtoner af neutrale sten og kvarts. Vi har 184 flotte farver at vælge imellem, og nye farvekort og farveprøver lige til at tage med hjem.

læs mere
NORDs bolignyheder

NORDs bolignyheder

NORDS bolignyheder – find inspiration til dit hjem her.
Bordlampe: Karl-Johan bordlampe er inspireret af udflugter i naturen, en søgning efter vilde svampe og tonerne i en efterårsskov. Denne harmoniske lampe kombinerer de bløde glaskurver med stabiliteten af ​​sort Marquina eller røget eg. Resultatet er et poetisk stykke, en kombination af tone og tekstur, mørk og lys. I år blev også ​Karl-Johan væglampe lanceret. Pris fra 1.495 kr.

læs mere
Fortolket af ZenOut

Fortolket af ZenOut

Nanett Taarup Nielsson er indehaver af ZenOut, som sælger udsøgt og tidssvarende interiør og design fra hele verden. Hun rådgiver også om indretning: Hvordan man skaber stemning og stil med puder, gardiner, tapeter, maling og meget mere. 
Fortolket af ZenOut: Få ZenOuts bud på tidens boligtrends, og ideer til foråret. Hos ZenOut er vi stolte af at give dig ethvert element, du har brug for, når du skal finde din egen perfekte stil – vælg blandt de tusinder af forskellige stoffer, tapeter, malinger og tæpper, puder og plaider, møbler og opdag alt hvad du har brug for til dit drømmehjem. Besøg os i ZenOut.

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Masser af nye trendy stilikonmøbler i spændende materialer.
En flot lampe: Nu præsenterer Eva Solo lampe-serien Clover, som er en dekorativ og funktionel lampe.Clover fås i tre størrelser i farverne hvid, sort, grå og bordeaux.Findes i flere størrelser. Pris fra 995 kr.
Det danske designbrand: Hove Home præsenterer en ny serie af træbakker, som er en naturlig tilføjelse i brandets eksisterende produktportefølje af funktionelle produkter. Rund bakke, i massivt eg. Fås i lille: h. 2,5 cm, ø. 25 cm. Mellem 499 kr. Stor: h. 2,5 cm, ø. 28 cm – 699 kr.

læs mere
2 nyheder fra Bang & Olufsen Hellerup

2 nyheder fra Bang & Olufsen Hellerup

Beovision Harmony
Det hele falder i hak, når Beovision Harmony’s design kombineres med magisk korograferet bevægelse og den ultimative biografoplevelse. Når Harmony tændes, glider skærmen op, og højttalerne drejer i position. 77 tommer. Fås i 65 tommer. Pris fra 96.000 kr.
Beovision Stage
Bang & Olufsen’s nye kraftfulde sound bar Beosound Stage tilføjer, med 11 indbyggede højttalere, B&O’s velkendte lyd og spiller sammen med alle fjernsyn – uafhængig af fabrikant. Pris fra 11.000 kr.
Bang & Olufsen Hellerup
Strandvejen 100 / Hellerup / 39 65 45 54 / bocph.dk

læs mere
Bolig nyheder

Bolig nyheder

Et garnnøgle – det er inspirationen til lampen GEMO. Det ser man tydeligt, når man ved det, og man ser også tydeligt den umage, der er lagt i glashåndværket.

læs mere
Wegner klassiker  i smuk, original ompolstring

Wegner klassiker i smuk, original ompolstring

Møbelpolstrer Anja Krage lund Heider har netop om-betrukket den eftertragtede Bamse-stol, designet i 1951 af Hans J. Wegner. Da den nuværende ejers far købte den fra ny, var den gul. Senere fik den et grønt betræk, og nu, hvor sønnen har arvet den, er den igen blevet gul og står i det smukke, klassiske uldstof Hallingdal fra Kvadrat. Møbelpolstreren lægger vægt på at udføre arbejdet, som designeren ønskede det – kun i naturmaterialer, hvor det er muligt, og håndsyet hele vejen rundt på bagsiden.

læs mere
Find lækre køkkenredskaber hos Pot & Pande

Find lækre køkkenredskaber hos Pot & Pande

Hos Pot & pande på Ordrupvej finder du holdbare køkkenredskaber i smukt design. Se et udpluk her.
Kaffekrus “Serax”,89 kr. pr. stk. Pizza/Urteskærer fra Morsø, 199 kr. Viskestykke af hør, 139 kr. Lavastensbrætter 15 x 30 cm og 20 x 30 cm, 475 kr. og 650 kr. Kvalitets-viskestykker af hør, 100-139 kr. Mundblæste opbevaringsglas, 299 kr., 349 kr., 399 kr. Ny kogebog af Mai Knauer med delikate retter, som er nemme at tilberede, 300 kr. Støbejern – Sergio Herman. Priser fra 969-599 kr.

læs mere
Ny butik på Bernstorffsvej

Ny butik på Bernstorffsvej

Kom indenfor hos Deluxe Home på Bernstorffsvej 135 i Hellerup eller hop ind på www.deluxehome.dk. Her finder du brands som Lexington, Riviéra Maison, Evelyne Prélonge, LLA Copenhagen og Hemp Copenhagen. Se blandt andet nærmere på nogle af vores lækre puder, håndklæder eller sengetøj fra Lexington, hvis du ikke falder over nogle nye møbler eller interiør til hjemmet fra Riviera Maison.

læs mere
Fin butik med ægyptisk bomuld

Fin butik med ægyptisk bomuld

For næsten et år siden fik jeg den idé, at åbne en butik. Med relation til Ægypten, var salg af ægyptisk bomuld en selvfølge. Jeg rejste derned, og fik en aftale med en fabrik om at producere sengetøj og håndklæder.

læs mere
Nyheder til badeværelset

Nyheder til badeværelset

I dag er badeværelset lige så vigtigt som resten af hjemmets centrale rum. Dyrk stedet hvor du både bader og lader op til en ny dag. Invester i nye tekniske produkter og pift op med eksklusivt tilbehør.

læs mere
Trends og tendenser i boligen

Trends og tendenser i boligen

Få inspiration til ny boligindretning med de seneste trends og tendenser. Fra farver, stil og nye musthave-møbler.
Bæredygtig stol: Yume er et dansk brand, som udelukkende sælger interiør med en bæredygtig profil. Et af deres lækre og unikke møbler er, The Momotombo Chair, som forener sydamerikansk håndværk med moderne dansk design. Stolen er håndlavet i Nicaragua og er et smukt eksempel på, hvor personlig og sanselig den skandinaviske enkelhed bliver i kombination med andre traditioner og æstetik. 7.299 kr. www.yumecph.com

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X