Vælg en side

Vi har fået øjnene op for kvalitetssenge, men køb kun i kombination med en forudgående rygtest, lyder det fra en af sengebranchens eksperter – Schwarz Senge. Danmarks ældste sengeforretning.

Omgivet af kvalitetssenge fra Dunlopillo, Carpe Diem Beds, Röwa, Jensen og Getama i den 500 kvadratmeter store sengeforretning Schwarz Senge, tager indehaver Jørgen Schwarz sig et øjeblik til hovedet. I hans verden af highend senge skabt med de højeste krav til komfort og design, er det et must, at man har gjort forarbejdet, inden man investerer i en af dem.

Stress og søvn

– Jeg kan jo slet ikke forstå, at folk tør gamble med deres helbred, når de køber en ny seng, siger Jørgen, der har været i branchen i over 30 år, og er 3. generation i Schwarz Senge, grundlagt i 1950, og dermed Danmarks ældste sengeforretning.

Og netop nu er der ny trend: Vi vil sove godt.

– Søvn og stress hænger fuldstændig sammen, og den gode seng er en del af løsningen til god søvn, og dermed mindre stress. Det er virkelig gået op for folk, og derfor ser vi flere og flere specialsenge-forretninger. Problemet er bare, at selvom du køber en dyr seng, så er det ikke ensbetydende med, at den passer til dig.

Det handler om sengen

Jørgen fortæller, at han næsten dagligt får kunder ind i forretningen, der ikke kan forstå, at selvom de har investeret i en dyr seng andetsteds, så vågner de stadig ømme op om morgenen.

– Man forklarer det med alderen, og man går til fysioterapi og kiropraktor, men ofte er det noget helt andet; den seng, man har købt, passer ikke til ryggen, måden man ligger på, og hvor meget, man vejer.

Tag nu testen!

Ærlig snak fra en mand der lever af at sælge senge i høj kvalitet. Men Jørgen vil gerne have, vi sover godt, og sælger derfor aldrig en ny seng uden en rygtest.

– Jeg vil virkelig gerne have folk til at forstå, at hvis de investerer 1 time med rygtest og grundig vejledning, så vil de få en seng, de kan have glæde af de næste 10-15 år.

Gratis rygtest

Schwarz Senge samarbejder med fysioterapeuter og søvnspecialister.

Rygtesten udføres stående og tager kun 15 minutter. Først indtastes alder, højde og vægt. Dernæst måles rygsøjlen via bevægelige rygskinner og en digital aflæser, så man punktvis kan se, hvordan støtten skal fordeles og afgøre madrassens hårdhed. Til sidst afprøver man den rette madras på en testseng. Rygtesten er det mest effektive redskab til at finde den rette madras, hvilket kan betyde en kæmpe forskel i forhold til rygproblemer, nakkesmerter m.m. Testen tilbydes kun to steder i Danmark, og hos Schwarz Senge udløser den samtidig en udvidet ombytningsret.

Besøg NORDs Bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.