Vælg en side

Take-away

Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
Frk. Olfert har fået sig en lækker lillebror

Frk. Olfert har fået sig en lækker lillebror

Konceptet med frisklavet mad af sæsonens råvarer er stadig det samme, men som noget helt nyt, kan vi nu få hjemmelavede burgers i briocheboller. Vælg mellem en BLT, spicy avocado eller vegetar. Dertil Olferts fritter eller fritter af søde kartofler og hjemmelavet chili-mayo m.m.

læs mere
Lej en pølsevogn

Lej en pølsevogn

Pølsevognen er en god dansk tradition. Skal I skille jer lidt ud ved jeres særlige øjeblik og lave et tiltag gæsterne husker, så kan dette være løsningen. I kan vælge at få pølsevognen fuld betjent med kvalificeret og serviceminded personale. Hos Pølsemester Jesper Frederiksen følger de med tiden og lever op til de krav der stilles.

læs mere
Thai Lanna

Thai Lanna

Velsmagende mad fra Thai Lanna kan redde en helt almindelig hverdag. Og en smuk og festlig buffet til fødselsdag, bryllup eller et hit til næste klassefest vil være et hit. De vejleder med planlægning, bringer maden ud og kan hjælpe med at stille op, servere mv.

læs mere
IZUMI – japansk med et twist

IZUMI – japansk med et twist

Du kan vælge mellem den skønne og friske sushi eller restaurantens helt unikke småretter. Retterne er hovedsageligt baseret på kød – det møreste og sprødeste lam, and, kylling eller gris tilberedt med grøntsager og forskellige smagsoplevelser

læs mere
Sushi fra Sushi Lab

Sushi fra Sushi Lab

Vi vil kun levere det allerbedste. Sushi er blevet en trend i Danmark. Men det skal stadig være eksklusivt. Sushi skal være mere end mad – ligesom kaviar. Man skal nippe, drikke lidt vin til, nyde øjeblikket, siger ejeren Raza, som selv er vild med sushi.

læs mere
LETZ SUSHI

LETZ SUSHI

Hos LETZ SUSHI på hjørnet af Jægersborg Allé kan du komme tilbage igen og igen uden at blive træt af den lækre sushi. Her er altid noget nyt og spændende på menuen til en rimelig pris.

læs mere
Itzi Pitzi Pizza

Itzi Pitzi Pizza

Lækre sprøde pizzaer bagt i en stor stenovn, som gør smagen endnu bedre og ventetiden kortere. Godt nyt til os, der i forvejen elsker de populære, lækre, ægte italienske pizzaer til rimelig pris.

læs mere
error: Content is protected !!
X