
Simply er alt andet end simpelt
Filosofien bag Simply og mantraet “keep it simply” handler om at finde den bedste smag i de naturlige råvarer og skære alt det unødvendige væk.
læs mereFilosofien bag Simply og mantraet “keep it simply” handler om at finde den bedste smag i de naturlige råvarer og skære alt det unødvendige væk.
læs mereEn klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
læs mereEn klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
læs mereEn klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
læs mereEn skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.
læs mere1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.
læs mereTræstammer deler måske oftere vandene end andre bagerkager, så hvor får man lige den bedste? Kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund fandt sin favorit i en blindsmagning bestående af 5 søde stammer!
læs mereSpis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
læs mereDet er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer
læs mereHindbærsnitten er en rigtig klassiker, men hvor får man den bedste? Kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund fandt sin favorit i en blindsmagning bestående af 5 søde snitter!
læs mereBlend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
læs mereVi tog hjem til kageekspert Annemette Voss i Charlottenlund for at teste lækre snurrer – med og uden kardemomme og kanel. En ikke helt nem opgave. Dels var snurrerne svære at opdrive, og dem vi fandt, smagte så godt, at det blev svært at vælge favoritten blandt lokale skønne og saftige snurrer inspireret af den svenske ’kanelbulla’.
læs mereVi besøgte kageekspert Annemette Voss hjemme i Charlottenlund, hvor hun blev præsenteret for 5 jordbærtærter fra lokale bagere -uden at vide hvilke. Hun vurderede deres udseende, smag og konsistens.
læs mere