En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold.
Kokketid: 12 minutter
Komfurtid: 8 minutter
Bagetid: 25 minutter
Tips: Du kan også servere vaniljeis eller pæresorbet til kagen.
Ingredienser
- 100 g sukker
- 100 g smeltet smør
- 2 æg
- Saft og skal af 1/2 økologisk citron
- 130 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 50 g kokosmel
- 3/4 dl økologisk sødmælk
- Vaniljesyltede pærer
- 2-3 modne pærer
- 120 g sukker
- 3 dl vand
- 1 vaniljestang
Tilbehør
1 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Opskrift: Kokos-chai kugler
Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.
Opskrift: Tarte tatin med ananas
Min absolutte favoritdessert, her er det en variation med ananas. Nyd den lun som den er, eller med flødeskum eller vaniljeis.
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.