Vælg en side

Oplevelsen er mere end et godt glas vin!

Du får en romantisk fornemmelse af gammeldags købmandsbutik, når du træder ind i butikken – skøn duft af friskmalet kaffe fra kaffemøllen, en lille smagsprøve, en god snak! Ja,  du får faktisk også båret vinen ud til bilen! Dyder som Holte Vinlager også i 2024 står for, i alle deres butikker. De gode oplevelser skal nemlig være i fokus, fra du som kunde træder ind i butikken og til vinen nydes derhjemme.

Gode vine i mere end 40 år
1981 var en ganske særlig årgang. Det var nemlig året, hvor Karlin ”Kalle” Nielsen udskiftede sin købmandsforretning med en ny tilværelse som vinhandler på Kongevejen i Holte. Siden er der kommet flere butikker til. Det er vigtigt at følge med tiden og når tiden er knap, er det muligt at købe alle vine, på hjemmesiden holtevinlager.dk

Erfaring er vigtig
Det er helt tydeligt, at det må være et godt sted at arbejde. Når vi kigger på hvem der står bag disken i de forskellige afdelinger, findes der en erfaring næppe set lignende. Holte Vinlager er et familieforetagende, med franchise butikker. De ansatte ejer selv eller er medejere af de enkelte butikker. ”Vi kan se, at de bliver længe, har lyst til at komme på arbejde og lever af deres passion”, fortælles der stolt i ledelsen.

Podcast, facebook og Instagram
Hver anden søndag sender vi en podcast i luften hvor vi fortæller om vine, spiritus eller drinks. Du behøver ikke være kender i forvejen, men hvis du har interesse i vin, er det en mulighed for, at lære de grundlæggende ting. Desuden gennemgår vi alle vinene i de forskellige smagekasser. Se vores smagekasser her.

Vin/spiritus
Shopping
Online detailhandel

Åbningstider

Find din lokale butik og se åbningstider her

Vores udvalg

  • Meget stort udvalg af spiritus
  • Byens bedste kaffe
  • Whisky, Rom, Cognac, Grappa, der ikke ses andre steder
  • Skattekammer-vine i originale trækasser
  • Vinsmagninger; lokalt hos os, lokalt hos jer, kæmpe vinfestival i november på Børsen
  • Altid kolde vine klar i butikkerne
  • Online detailhandel

Fragtfri levering

Vi leverer alle ordrer uden beregning i lokalområderne for vores butikker. Vi sender vin og vingaver ud til hele Danmark.

Vinsmagning

Vinsmagninger holdes gerne enten her eller hos jer. Kontakt os for nærmere info.

Holte Vinlager
Østerbro
osterbro@holtevinlager.dk
Telefon 35 43 04 15

Gentofte
gentofte@holtevinlager.dk
Telefon 39 63 05 22

Virum
virum@holtevinlager.dk
Telefon 45 85 08 66

Holte
holte@holtevinlager.dk
Telefon 45 42 04 15

Hørsholm
horsholm@holtevinlager.dk
Telefon 45 86 07 13

holtevinlager.dk

Følg os

Lad propperne springe!

Lad propperne springe!

Nyd hverdagsvin i høj kvalitet, håndplukket af ejerne selv, og flere fra leverandører, som Holte Vinlager har samarbejdet med siden begyndelsen.
Bobler, rød og hvid til forårets stjernestunder.

error: Indhold er beskyttet.