Vælg en side

Fra de legendariske hotellers tinder er Pia Remillard nu direktør for Ingeniørforeningens mastodont af et konferencecenter, IDA Conference. Ifølge direktøren selv er forskellen ikke så stor.

Måske er det vandet? Det som skvulper i Københavns Havn ved Kalvebod Brygge 31, hvor IDA’s kæmpemæssige bygning ligger. Vand som en rød tråd igennem en karriere som Pia Remillards, der strækker sig helt tilbage til 1989. Hjemvendt med en international uddannelse fra USA og London i business management og hoteladministration, har hun bl.a. været salgschef i SAS International Hotels og i 12 år direktør for tre Arp-Hansen-ejede profilhoteller i København. Senere rykkede hun til det nord-sjællandske. Mange kender hende fra tiden som Kølpin-familiens direktør for Helenekilde Badehotel og Tisvildeleje Strandhotel. Og senere Skovshoved Hotel hvor hun lykkes med at gøre det gamle hotel til et hipt mødested ved Øresund med intimkoncerter og god mad.

Pia Remillard direktør IDA ConferenceFra sin tid i hotelbranchen har Pia Remillard bl.a. taget ”intimkoncerterne” med sig.

75.000 gæster fra hele landet
− Jeg elsker vand. Vand er lækkert, vand kan bare noget, siger Pia, der vinterbader hjemme i Charlottenlund. Når hun altså er hjemme. Jobskiftet fra hotelbranchen til det store konferencecenter ved vandet, som huser over 75.000 gæster årligt fordelt på 26 mødelokaler, frokostrestauranten Hey Ida, og er daglig arbejdsplads for 50 ansatte, er en travl mundfuld. Men på den gode måde.
− Jeg tror mange her i huset har oplevet mig som meget innovativ, og ja, der er også sat mange skibe i søen, konstaterer Pia.
En af Pias primære opgaver er at synliggøre IDA for både erhvervslivet og for private. Sammen med medarbejderstaben arbejdes der dagligt på at positionere konferencecentret som et af landets førende af slagsen, og Pias fokus på at formidle det gode budskab har båret frugt. Gennem en omfattende renovering og opgradering af faciliteterne har hun skabt et endnu mere moderne og indbydende miljø.

Pia Remillard direktør IDA ConferenceHoteller ved vandet og nu et konferencecenter med vandudsigt. Pia Remillard har et særligt forhold til vand.

State-of-the-art teknologi med grøn profil
− Jeg har ønsket at skabe et sted, hvor teknologi møder æstetik, og hvor mennesker føler sig velkomne fra det øjeblik, de træder ind, siger Pia med en entusiasme, der smitter. På IDA Conference får man ikke bare en overhead, men state-of-the-art teknologi, som gør selv teknisk krævende arrangementer mulige.
Det er også Pia, som har søsat målet om at blive en økologisk arbejdsplads. Alt lige fra madspild, mere grønt end kød, Co2-forbrug og miljøbevidst drift, er der blevet arbejdet intenst på. I dag er IDA Svanemærket. En miljøbevidsthed, som også strækker sig internt til medarbejderne:
Som en dynamisk leder tror jeg på at styrke mine medarbejdere ved at uddelegere ansvar og vise tillid. Jeg er omgivet af et team af dygtige og modige individer, der ikke blot griber boldene, jeg kaster op i luften, men også bringer deres unikke styrker og ekspertise til bordet for at sikre succes for vores team og virksomhed.

Pia Remillard direktør IDA ConferenceIDA Conference skaber årligt rammerne om små og store begivenheder.

Det gode værtskab
For at styrke teamet har Pia sammensat en helt ny ledergruppe. Blandt disse er to velkendte ansigter fra hendes tid på Helenekilde Badehotel, der nu bringer deres ekspertise til restauranten. Køkkenchef Daniel Sasson er garant for IDA-køkkenets høje standard, mens Jeannette Barding bestrider rollen som restaurantchef og er en stærk sommelier.
− Relationer, og det at skabe et positivt fællesskab, betyder utroligt meget for mig, siger Pia, mens hun drømmer om en fremtid, hvor IDA Conference fortsat vil være en fast del af landskabet. Hun understreger, at det er kontinuitet og stabilitet over flere år, der får hende til at trives allerbedst. Pia har derfor også taget andre af de gamle kendinge med fra hotelverdenen: Intimkoncerter med kendte danske artister og lækker mad. Jada og Marie Key har allerede spillet for udsolgte huse.
Til april kan du købe billetter til Tim Christensen og smage på husets kulinariske frembringelser med vandudsigt.

− Det er som at bringe et stykke af dansk kulturliv ind mellem vores egne vægge, siger Pia stolt, mens hendes blik fanger vandet og frokostrestauranten Hey Ida. Med fire stjerner i Berlingske, som kaldte den lidt af en hemmelig frokostrestaurant med stort potentiale, viser restauranten på stolper, dybden og variationen i IDA Conference.

Pia Remillard direktør IDA ConferencePia Remillard har bl.a. arbejdet intenst på at gøre IDA Conference mere grøn.

Magiske øjeblikke
− Jeg kom faktisk til at kalde os for ”et sexet sted” over for en journalist, der spurgte, hvad jeg dog lavede her.
Pia griner. Måske er det virkelig lykkedes den tidligere hoteldronning her på Kalvebod Brygge, mellem parkeringspladser til den ene side og vand til den anden, at skabe mere end blot et konferencecenter – men endnu et eksklusivt mødested med sjæl. Hvad end man er privatist til en lækker frokost, leder efter en attraktiv bryllups-location eller skal afholde virksomhedsevents i stor stil.
− Alle os, der arbejder for at give mennesker en oplev-
else, får et kick ud af, når det lykkes. Også selvom vores gæster ikke sover her, og som er det eneste jeg kan
savne fra hotelverdenen, siger Pia, og slutter samtalen med:
− Sådan en aften, hvor hele huset summer af forventningsfulde og glade gæster, er simpelthen magisk.

 

Københavns bedste mødested med vandudsigt
IDA Conference er årligt vært for et væld af møder, events og fester, med plads til alt fra 2 til 240 gæster. Køkkenet har en dansk-nordisk profil, der sætter fokus på sæsonbetonede råvarer, især fisk og grøntsager. De tilstræber altid at bruge sæsonens friskeste ingredienser for at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. IDA Conference, Kalvebod Brygge 31, København.

 

Pia Remillard direktør IDA ConferencePia Remillard trives med at sætte skibe i søen og give frihed under ansvar til medarbejderne.

 

 

Blå Bog
Direktør for IDA Conference siden 2021. Tidligere direktør for førende hoteller. Bl.a. Hotel Phoenix Copenhagen, Helenekilde Badehotel og Skovshoved Hotel. Bor i Charlottenlund med sønnen Nicolai og labradoodlen Elvis.

Galleri HARALDUR.EU:  Forår i landskabsmaleriets navn

Galleri HARALDUR.EU: Forår i landskabsmaleriets navn

Susanne Haugaard Bøtcher maler naturen, der omgiver hende, naturabstakt eller naturalistisk med stor kontrast mellem lys og skygge, der giver stor dybde i billederne.
Susanne Haugaard Bøtcher: 6. april – 3. maj; fernisering 6. april 12-16
Birger Kjærbo Hansen kommer langt omkring: Sydfrankrig, Island og Færøerne – i sin nye udstilling. Naturens drama med is, vulkaner, storm og hav har inspireret til disse nye billeder.
Birger Kjærbo Hansen: 4.-31. maj; fernisering 4. maj 12-16

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Jægersborg Allé strækker sig gennem en stor del af kommunen og har eksisteret i mere end 300 år – oprindelig som kongelig jagtvej. Senere blev området omkring Charlottenlund Station et yndet udflugtsmål med tog, som stoppede hvert
5. minut om søndagen. I dag er den lange allé stadig kommunens grønne åre med både skov, park, slotte, villaer og shopping. NORD Magasinet gik en tur med borgmester Michael Fenger ned ad forretningsstrøget.

TEMA OUTDOOR: Ud i naturen

TEMA OUTDOOR: Ud i naturen

Nordsjællands natur gemmer på store og overvældende oplevelser for dig, der bevæger dig ud i den. Den lange kyststrækning mod nord byder på spændende klitlandskaber med plantager, hede, lyngklædte bakker og en rigtig troldeskov, der er formet af vind, vejr og sandflugt.


error: Indhold er beskyttet.