Vælg en side

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.
Og hun ved, hvad hun taler om, for hun har selv været på mere end 50 krydstogter over hele verden. Lige nu er det rederiet Explora Journeys, der ryger ind på hendes absolutte førsteplads, når hun skal holde ferie til søs.
– Det er ikke for alle, men vil du nyde ultimativt luksus og lade dig forkæle 24/7, skal du boarde et af de flunkende nye krydstogtskibe med plads til 900 gæster.

Start dagen med en udsøgt morgenmad i din suite, mens du nyder roen og udsigten over havet. In-suite dining er tilgængelig 24 timer i døgnet.

En halvcirkel af bløde solsenge og cabanas omkranser The Astern Pool, som synes at smelte sammen med havet.

DEN NÆSTE GENERATION AF LUKSUSKRYDSTOGTER
Explora Journeys lancerer med sine eksklusive
luksusskibe en helt ny æra inden for førsteklasses rejseoplevelser. Skibene er lidt større end andre små, eksklusive skibe, men det betyder kun, at der er skabt mere plads overalt, så der fx udelukkende er store udvendige luksuriøse suiter med rummelige balkoner og egen daybed, fortsætter hun begejstret.
Glæd dig til de elegante suiters interiør med kingsize-bed, walk-in garderobe samt 24-timers concierge service og in-suite dining.
– Naturligvis med fri minibar under hele cruiset og havudsigt fra de store gulv-til-loft-vinduer, supplerer hun.

The Owner’s Residence suite på 155 m2 byder på luksuriøse faciliteter, dedikeret butlerservice og infinity whirlpool på balkonen, der strækker sig over hele skibets bredde.

FLYDENDE BOUTIQUE-RESORT
Explora Journeys skibe er helt nybyggede og byder på det ypperste inden for moderne og stilfuldt skibsdesign, skabt i samarbejde med verdens førende superyacht-designere. Der har været fokus på at skabe plads og højt til loftet i den moderne indretning, som er fyldt med eksklusive faciliteter, butikker, casino, barer og lounges. Her kan du opleve et ægte Steinway-flygel og den første Rolex-butik til søs. I de lækre udendørsområder med flotte pools kan du slænge dig i en blød, velpolstret loungestol – eller slå dig ned i skibets agter med private cabaner, jacuzzi og kig til infinity-poolen. Skal du brænde kalorier af, er der selvfølgelig også et wellness- og spaområde og et veludstyret fitnesscenter med både inden- og udendørsfaciliteter.

Ocean Wellness skaber en holistisk velværeoplevelse, der kombinerer topmoderne fitnessudstyr og skræddersyede programmer med det formål at fremme både indre og ydre ro.

ALL-INCLUSIVE PÅ MICHELIN-NIVEAU
Det er ikke simple bobler, men ægte Champagne, der hældes op med rund hånd, fra det øjeblik du går ombord. Og der står allerede en kølig flaske og venter på dig, når du træder ind i din suite.
Gastronomien er af den ypperste og mest ambitiøse slags, hvor tidligere Michelin-kokke kræser for din smagsløg og frister med delikatesser som østers og hummer i de sublime restauranter. Her er ingen begrænsninger ombord, kun flydende forkælelse og 5-stjernet luksus fra start til slut.

 

KRYDSTOGTER OVER HELE VERDEN
– hvor vil du hen?

Krydstogt Eksperten er specialister inden for krydstogter og dansk agent for verdens førende krydstogtrederier. Deres mangeårige erfaring og indgående ekspertise har givet dem 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot fra tusindvis af glade kunder. De hjælper også med fly, hotel & transfer, så du kan købe rejsen på ét sted og selv slippe for bøvlet med at arrangere alt.

Tag med!

Tag fx med EXPLORA I på 8-dages Middelhavscruise i september 2024.
Pris pr. person i delt dobbeltsuite fra: 29.400 KR.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.