Vælg en side

Restauranter

Restaurant  Hellerup Sejlklub  – spisning med storslået udsigt over Øresund

Restaurant Hellerup Sejlklub – spisning med storslået udsigt over Øresund

Sejlklubben byder på et dansk fransk køkken med klassiske retter til frokost og middag. Vi afholder store og små selskaber, konfirmationer, fødselsdage, bryllupper mv. Terrassen byder på servering med fri udsigt over Øresund.

læs mere
Book os til at holde forårets fester i Hellerup Sejlklub

Book os til at holde forårets fester i Hellerup Sejlklub

Hold dit selskab i Hellerup Sejlklub i hjertet af Hellerup med en uovertruffen udsigt, masser af charme og sejlerliv. Uanset om I skal holde reception, fødselsdag, konfirmation, firmafest eller lignende, så står vi klar til at tage imod jer. Kontakt os for pris og mere info. Eller kom forbi til en snak og dagens ret!

læs mere
Mardahl på frokosttur med Lars Elbæk

Mardahl på frokosttur med Lars Elbæk

Bolig, biler og vildt bryllup. Frokostsnakken med liebhavermægleren, som foregik på stamstedet Rosé Rosé Bistro & Bar, kom vidt omkring. Der er knapt fire kilometer mellem Hellerups nye lokale spisested, Rosé Rosé Bistro & Bar, og Lars Elbæks strandvejsvilla, som han deler med sin udkårne Farnaz Elbæk.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Peter Mygind

Mardahl på frokosttur med Peter Mygind

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
Restaurant Hellerup Sejlklub

Restaurant Hellerup Sejlklub

Smuk udsigt og dejlig mad
I Restaurant Hellerup Sejlklub kan du hele året nyde dagens ret til 89 kr. Her får du danske retter med et twist tilsat atmosfære og den dejlige udsigt over Øresund. Lokalerne kan også danne perfekte rammer om alle typer selskaber fra 5-200 personer – både til private mærkedage, eller man kan fx holde møde i vores mødelokale med AV-udstyr efterfulgt af spisning.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Charlotte Bonnén

Mardahl på frokosttur med Charlotte Bonnén

Charlotten Bonnéns parfumeri har efterhånden været en del af Jægersborg Allé’s livlige butiksliv i 11 år. I denne omgang af ”frokost med Mardahl” krydrer vi karry og spidskommen med duften af Bonnén, når de damer, Charlotte og Rina, sætter tænderne i Strandvejens indiske restaurant Namaste.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Kim Storm-Pallesen

Mardahl på frokosttur med Kim Storm-Pallesen

Hvid skjorte. Et par knapper åbne. Solbriller. En smøg i kæften. Hunden Arthur ved sin side … Jo, solen skinner bestemt på Kim Storm-Pallesen i dag, hvor han og NORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, i fællesskab skal fælde dom over et af Hellerups samlingspunkter – værtshuset Sankt Peder.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Charlotte Bircow Næss-Schmidt

Mardahl på frokosttur med Charlotte Bircow Næss-Schmidt

NORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, har sat kurs mod Restaurant Kinome for at tage en bid af det japanske fusionskøkken sammen med kvalificeret anmelderhjælp i form af iværksætter, foredragsholder, sushi-elsker og tidligere fitness-dronning, Charlotte Bircow.

læs mere
Frokoststeder i Nordsjælland

Frokoststeder i Nordsjælland

Der er ikke noget som den gode frokost: let, lækker, fuld af kalorier eller vegetarisk og supersund. Vi har samlet nogle af de bedste bud på en skøn og forskellig frokostoplevelse.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Jens Veggerby

Mardahl på frokosttur med Jens Veggerby

56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i  for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier. 

læs mere
P.S. – vi har fået et  nyt mødested

P.S. – vi har fået et nyt mødested

PS Bar & Grill hedder et nyere spisehus centralt på Østerbrogade, som forener hjemlig hygge med international stemning. Til morgenmad spiser jeg amerikanske pandekager og avocadomad. Frokosten er en lækker svampetoast og til aften hjemmelavet burger til min kæreste og et udvalg af snackfadet til mig. PS Bar & Grill er som en forlængelse af hjemmet med morgenmad, frokost, cafehygge, arbejdsliv, intime middage og selskaber. Prisniveauet er yderst rimeligt og kvaliteten høj. Ikke underligt, at PS Bar & Grill siden åbningen sidste år er blevet et eftertragtet sted at mødes, om sulten er lille eller stor.
– Østerbro manglede et lokalt mødested, hvor både de lokale kunne mødes over god mad og vin, og folk nord fra kunne spise en lækker frokost, holde forretningsmøder eller bare mødes med deres venner efter en fodboldkamp i Parken eller før en tur i byen, siger driftschef Patrick de Neef.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Hans Henrik Palm

Mardahl på frokosttur med Hans Henrik Palm

NORDs chefredaktør, Rina Mardahl, har sat den 62-årige erhvervsmand, Hans Henrik Palm i stævne på en af dennes frokost-hjemmebaner i Restaurant Øresunds lille hyggelige, dekorative gårdhave for at snakke om maden, livet og hverdagen.

læs mere
Sushi Lovers – Internationalt anerkendt, lokalt funderet

Sushi Lovers – Internationalt anerkendt, lokalt funderet

Sushi Lovers, som du kan spise hos lige midt på Ordrupvej, laver så delikat sushi af allerhøjeste kvalitet, at de bliver hentet til både luksushoteller i Østrig og til oktoberfest i München for at lave sushi. Det synes de er sjovt, men hjertet banker for restauranten i Charlottenlund.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.