Vælg en side

Gourmet-sushielskerne slår dørene op til et 1. klasses univers af luksussushi, sushi-events, smittende god stemning og udeservering i Waterfront Shopping.

Det er en drøm, der går i opfyldelse for sushi-ildsjælene, når Sushi Lovers slår dørene op for mere end 150 kvadratmeters totalind-rettet Sushi Lovers-restaurant i Hellerups lækreste shopping-center i december. Den fjerde i rækken, og som kommer kort tid efter, at Sushi Lovers åbnede ny restaurant i Frederiksberg Centret. Sushi Lovers, som vi kender for deres tårnhøje niveau og prisvindende sushi i Charlottenlund og Torve-hallerne, er nemlig i fuld gang med et nyt spændende eventyr.

Sushi Lovers-universet i stort format

Indretningen er i bedste Sushi Lovers-stil: Med møbler, belysning og interiør i smukt, moderne design og unikke detaljer i høj kvalitet, samt hånd i hånd med de menneskelige behov, er det nye Sushi Lovers skabt til hygge og samvær. Søde værter sørger for jer. Også jer der ønsker at nyde sushi med frisk havbrise under varmelamperne i udeserverings-området. Sushi Lovers-teamet lover spændende events som sushikurser, sake-smagning og smagning af den eksklusive blåfinnede tun. Med andre ord: Alt, hvad vi kender fra det eksklusive Sushi Lovers-univers men i stort format og med vandudsigt.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.