Vælg en side

Rå og historisk venue med fleksible rammer

Pakhus11 er en rå og historisk venue med meget fleksible rammer. Huset har flere afdelinger og kan således rumme events i alle former og størrelser. Pakhus 11 byder på to lokaler: Pakhuset og Smedjen.Begge lokaler er nænsomt opdateret med respekt for husets oprindelige originalitet og historie. Vi kalder stilen ”rå elegance”.

PAKHUS11 er noget helt specielt og en oplagt venue, hvis du skal arrangere en event, der skiller sig ud fra mængden og går over i historien

Du er i gode hænder
Når du har booket et arrangement hos os, behøver du ikke tænke mere på det praktiske. Vi sørger for det hele: fra forplejning, scene, lys og lyd til natmad og oprydning. Vi har mange års erfaring med både store og små events og sikrer en professionel håndtering fra start til slut.

Erfarne kræfter bag
Efter i mange år at have været drevet som kunst- og kultursted, står de nye parter for et spændende koncept med fokus på events og selskaber. Dermed er PAKHUS11 aktiveret som endnu et spændende sted at afholde arrangementer for op til 450 siddende eller 1.000 stående gæster. Den daglige drift varetages således nu af ShowTech og Mad Synergi, hvor hhv. Jan Marcher og Jeppe Graa – begge med mange års erfaring i branchen – står for de mange events.

Vi er altid spændte på at høre om nye ideer og muligheder, som kan udfolde sig i vores rå og charmerende pakhus.

Kig forbi og se vores faciliteter, eller kontakt os på 2851 0600 for at høre mere om mulighederne.

Følg os

Pakhus 11

error: Indhold er beskyttet.