Vælg en side

NORDs kunder fortæller hvordan de har fået mersalg ved annoncering i magasinet


– Jeg har været meget glad for mit samarbejde med NORD Magasinet. Redaktøren og andre på bladet er yderst professionelle og imødekommende.
Jeg har flere gange haft kuponer i bladet hvilket jeg tydeligt har kunnet mærke efterfølgende i kundetilvækst og omsætning.

Indehaver Haraldur Haraldsson
Haraldur.eu i Charlottenlund


Schwarz senge har annonceret i NORD næsten fra start, vi har tydeligt mærket et stigende salg, i takt med at NORD Magasinet også har udviklet sig fra et annonce baseret, til et livsstils magasin med gode artikler.

Indehaver Jørgen Schwarz
Schwarz Senge i København Ø


– Jeg er vild med NORD magasinet både fordi jeg synes det er et fantastisk magasin med meget forskelligt og interessant indhold. Jeg har flere gange haft annoncer i, som hver gang har resulteret i nye og blivende kunder i min klinik.

Indehaver Bea Osbæck
LOOKS i København Ø

– Da jeg annoncerede med en NORD Deal i magasinet gav det ca. 75.000 kr. i salg. Oveni får jeg de kunder der kommer igen en anden gang.

Indehaver Marianne Giske
Clinique Belnatur i Hellerup 

– Jeg er ny i området og Rina anbefalede mig en kupon/Norddeal, da det ville give nye kunder. Vi havde 146 kunder, der kom ind med en kupon og spiste pizza, købte mere og drikkevarer. Det var en god måde for mig at få kunderne til at prøve vores mad, så de kan komme igen.

Katie Alling
Il Puro

Vi har annonceret i NORD både med fokusartikler, annoncer og NORD Deals. Der har været en overraskende positiv respons. Vi fik 250 NORD Deals retur sidste gang på vores kendte Burgermenu. Gæsteren er glade for den gode pris, og vi får både nye tilfredse kunder ind i caféen og gamle kunder, der kommer igen.

Christian fra
Bomhuset


– Tusinde tak til Rina for, at være vedholdende om mit portræt. Da jeg endelig besluttede mig for at gøre det, har det været det bedste valg med NORD.
En masse nye relationer og kunder der ved mere om mig som person og ikke kun på det erhvervsmæssige. Rina er skøn!

Nirekha Saravanabavan
Indehaver af Jesper Nielsen Charlottenlund


– NORD Magasinet nr. 44 var første gang at MENY Nordhavn efter anbefaling var med. Samtidigt er det første gang at vi i butikkens levetid ikke selv leverer færdigt materiale som annoncør i diverse blade og magasiner.
Den tillid har Rina og hendes team bestemt levet op til. Layout, annoncer og artikler er bestemt af høj kvalitet.
Samtidigt har vi kunne se at det er et stort aktiv at være udleveringssted for magasinet. Samlet set har det på 2 måder skabt kundestrøm i Butikken, og god omtale.

Købmand Mikael Lindegaard Kristiansen
MENY i Nordhavn


– Efter annonceringener i NORD Magasinet er min omsætning steget med 50% og jeg får flere henvendelser om dødsbo.

Indehaver Lene Olsen
Nipsehylden i Charlottenlund


– Vi troede ikke på annoncer og det tog NORD 1 år at få os med. Nu bliver vi stoppet i børnehaven og hører at folk har set og læst om os i NORD og vi fået flere besøgende. Vores salg er steget med 20%.

Daglige ledere Tilde Christensen Olsen og Jilly Høi
Address i Hellerup

– Vi havde en NORD deal med i NORD Magasinet, og efter en uge fik vi 16 bookinger via NORD dealen. 

Sine Eriksen og Luise Hjortebjerg
Rosakarma i Charlottenlund

Jeg har flere gange annonceret med en NORD Deal i NORD Magasinet. Vi fik 186 kuponer retur på vores aftenret i Rosenhuset. Kunderne køber drikkevarer til og kommer igen. Kan varmt anbefales. Det er nemt at måle på og pengene er givet godt ud.

Christina Boel fra
Rosenhuset 

Læs det nye NORD Magasin

Bestil slankekuren her

Se gæsterne fra NORD Julemarked 2023

NORD Julemarked 2024

Chefredaktørens artikler

ABONNÉR PÅ NORD MAGASINET

Bestil en NORD mulepose

NORDs største event Hos Mandalay

Frokost med Katerina Pitzner

NORD Event & Networking 4 hos Aston Martin

error: Indhold er beskyttet.