Vælg en side

Nanett Taarup Nielsson, har skabt sig en karriere inden for skønhed, farver, kunst og interiør i sin møbel- og indretningsbutik ZenOut.

ZenOut i Hellerup er mere end en luksuøs indretningsbutik. Det er en følelse og en oplevelse. En sanselig butik fyldt med den slags tekstiler, puder, møbler, tapeter og meget mere, man vil elske at omgive sig med. Men hvorfor lige ”ZenOut”?

− ”Zen” er det sted, du føler dig i balance med dig selv, og ”Out” kommer af ”hanging out”, og som for os er vigtigt, at man kan med sin familie, venner og kæledyr, begynder Nanett Taarup Nielsson, da Nord besøger hende i den 200 m2 nye butik, hvor der altid er noget at blive begejstret for.


ZenOut mikser eksklusive mærker som Ralph Lauren og Designers Guild med personlige vintagefund.

Designers Guild i Hellerup

Nanett har i 15 år været selvstændig med ZenOut, som er kendt for at skabe indretningsløsninger med personlighed, med danske og internationale brands. Zenout indretter både hele hjem og enkelte rum, og yder rådgivning i selve butikken. At Nanett også er agent for Designers Guild, må siges at være det helt perfekte match: Udover Tricia Guilds eget design, som er verdenskendt for en modig leg med farver, mønstre og teksturer i tekstiler til møbler, sengetøj, puder, gardiner m.m., har Designers Guilds en række eksklusive brands under sig. Derfor vil man i ZenOut også finde Christian Lacroix Maison, Ralph Lauren, John Derian, William Yeoward, The Royal Collection og English Heritage By Designers Guild.

Spændende og farverigt interiør overalt i butikken.

Service, handel og æstetik i generne

Men hvor stammer din passion for farver, design og kunst fra?
− Jeg er uden tvivl præget af, at man skal bo smukt og med personlighed, siger Nanett og fortæller om opvæksten i Lyngby. Hjemmet var farvekoordineret med matchende gardiner og puder. Personligheden skinnede igennem med glas, keramik, arvestykker og unikke ting fundet på rejser. Salgs- og rådgivnings-genet er ifølge Nanett helt klart arvet fra faren, der kom ud af en handelsfamilie og som stod i spidsen for herreekviperingsforretningen Taarups Magasin i Griffenfeldsgade.  Har lært af de bedste

Som ung blev Nanett ansat på Hotel d’Angleterre, hvor hun i flere år havde flere forskellige roller. Derefter kastede hun sig over indretning. Hos Bo-Tikken i Hellerup lærte hun alt om boligindretning med Jarl Witzke som mentor, og efter 14 år rykkede hun til møbel- og boligindretnings-kæden Gude Indretning.

− I mit arbejde i ZenOut bruger jeg dagligt alle de spændende ting, jeg har lært igennem en livstid med farver, stoffer, møbler, skønne kollegaer og kunder.

Gå på opdagelse i ZenOut-universet.

Blev kontaktet af Designers Guild

Efter knapt tyve år som ansat indretningskonsulent tog livet en ny drejning, da Designers Guild spurgte om Nanett ville være det verdensomspændende brands danske agent.

− Det var en stor cadeau, da Tricia Guild altid har været en stor inspirationskilde for mig. Jeg har altid elsket hendes farverige tekstiler, og brugte dem allerede i mine indretninger.

Siden 2009 har arbejdslivet heddet ”ZenOut”. Navnet har Nanetts mand Bo Nielsson fundet på. Det er tydeligt, at familien er et stærkt omdrejningspunkt. Tre døtre og tre børnebørn er det blevet til. Døtrene har igennem årene været en del af ZenOut, og Bo står for det administrative. ZenOut har dog levet en omskiftelig tilværelse. Mange vil huske, da ZenOut lå på Strandvejen og senere på Hellerupvej. Efter to vandskader og en pandemi under opsejling, rykkede Nanett ZenOut til en stor Gentoftevilla, hvor kunderne kunne afsætte god tid til at indrette deres drømmehjem.

Fremtidstro i en udfordrende tid

Nu, hvor Nanett og ZenOut-teamet er tilbage i by-billedet igen, spørger vi hende om, hvad det sværeste som selvstændig erhvervsdrivende har været?

− Bolig- og indretningsbutikker er langt sværere at drive i dag end for fem år siden, fordi de systemer vi havde i gamle dage med udsalg, årstider og ferier, er vendt op og ned. Dertil påvirker verdenskonflikterne med krig og prisstigninger også vores branche rigtig meget, forklarer Nanett, som dog stadig driver boligindretning med tro på fremtiden.

− Jeg synes, det er sjovt med de nye generationer, som mikser nyt og gammelt i stor stil. Serier fra Netflix og HBO hvor der er tænkt over boligindretningen, inspirerer også, og det tager vi selvfølgelig også til os her i ZenOut.

Det betyder bl.a., at man i ZenOut nu også kan købe Nanetts helt personlige vintagefund. Vaser, møbler og malerier, ligesom anderledes udemøbler også vinder frem.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere
Skabt af drømme, formet af eksperter

Skabt af drømme, formet af eksperter

Forvandlingen tager sin begyndelse her hos Berle Pool + Spa i Søborg, hvor jeg har taget turen ud for at tale med Jeanette Klingenberg, design- og salgschef. Formålet er at opnå en grundlæggende forståelse af den enestående kunderejse, der definerer Berles engagement i at levere skræddersyede totale haveløsninger, som giver rum til selvforkælelse og socialt samvær.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.