Vælg en side

Begynd din gardinrejse med gardinbussen, der kommer hjem til dig helt gratis. Både som gardinluksus til at indrette hele hjem med eller hvis du blot skal have et godt gardinråd.

Gardiner er i dag ikke kun et spørgsmål om funktionalitet men også om luksus og indretning. Noget som VILA Gardiner ved alt om. En ny dansk gardinvirksomhed, der ikke bare er endnu en gardinleverandør, men snarere en partner, der forstår de mange forskellige drømme og behov for personlig indretning. VILA Gardiner hjælper både privatkunder og B2B-kunderne, og samarbejder ofte med indretningsarkitekter og andre fagfolk i større boligprojekter.

 

VILA Gardiner er specialister i at skabe stemning med gardiner.

Lært op af de bedste
Bag VILA Gardiner er parret Vinh Ngo og Nana Piathip Saengduan. Vinh har dybe rødder i den danske gardintradition og er oplært af det legen-dariske firma Sega Gardiner, der var kendt for deres kvalitet og fokus på håndværk. Med sine 10 års erfaring fortsætter han hos VILA Gardiner den stolte arv ved at arbejde udelukkende med europæiske kvalitetsmærker som Kvadrat, Stila, JAB, Velux, Andreas Hansen, Stilling for at nævne nogle få.

Ærlig service i særklasse
Den eksklusive gardinvirksomheds styrke ligger ikke kun i kvalitetsprodukterne, men også i deres service. Der er lynhurtig respons, når man kontakter Vinh og Nana. Hos større firmaer kan man risikere at vente på sit gardin, men ikke hos VILA. De kommer hurtigt ud. Og ikke kun så Vinh som erfaren gardinmontør kan hænge gardiner op, men også som dygtig rådgiver kan hjælpe med alt fra farvevalg til funktionelle løsninger.
− Pas på! Han er alt for ærlig, griner Nana, der står
for administration og marketing. Hun forklarer, at Vinh er kendt for at sige sin ærlige mening. For det unge gardinpar handler det nemlig ikke om at sælge de dyreste løsninger, men om at give en individuel og skræddersyet rådgivning, de som gardin-specialister kan stå inde for.

VILA Gardiner indretter både for private og større boligprojekter.

Især stofgardiner er populære og passer til mange rum.

Indret med stofgardiner
Uanset om du bor i en luksuriøs Hellerup-villa, en moderne penthouse i Nordhavn, ejer en skøn-hedsklinik eller bare elsker dit helt almindelige hjem, så har VILA Gardiner løsninger, der passer perfekt. Mange vælger dem for deres ekspertise inden for stofgardiner, fordi lange, smukke gardiner i høj grad kan skabe stemning og elegance i stort set ethvert rum. Stofgardiner enten alene eller i kom-bination med funktionelle løsninger som rulle-gardiner og foldegardiner, der også passer perfekt til den moderne livsstils behov for fx lyd- og lysdæmp-ning. Uanset behovet arbejder Vinh og Nana altid tæt sammen med kunderne for at sikre, at enhver gardinløsning skræddersys den enkeltes behov og stil. Og med et kommende showroom på Nørre Voldgade i København vil det entusiastiske par også kunne tilbyde endnu mere personlig rådgivning og inspiration.

 

Besøg NORDs bolig butikker her

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere

error: Indhold er beskyttet.