Vælg en side

Mere end bare indretning

ZenOut er et indretningsfirma, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Hos os får du en meget personlig rådgivning vedr. dit hjem og indretning, som skal afspejle dig og din familie. Du skal kunne føle en form for ro og mærke din og familiens sjæl i boligen, og den skal kunne rumme både venner, familie og dyr. Deraf navnet “ZenOut”

Hos Zenout handler det ikke kun om at indrette et rum, det handler om at skabe et hjem, hvor hver eneste detalje er nøje udvalgt og sammensat. Vi formidler din personlighed og stil gennem unikke designløsninger, der vækker beundring og begejstring.

Når du træder ind i samarbejdet med os, får du mere end bare rådgivere – du får en kreativ partner, der lytter til dine ønsker, udfordrer dine grænser og forvandler dine drømme til virkelighed.

Vores indretningsforslag er en perfekt symfoni af lys, kunst, møbler, tekstiler og alle de finesser, der får det til at føles som et hjem. Fra moderne minimalisme til overdådig elegance – vi skaber designs, der fremhæver din individualitet og udstråler en unik livsstil.

Vi er stolte agenter for førende mærker som Designers Guild, William Yeoward, John Derian, Ralph Lauren og Christian Lacroix, er derfor er vi i stand til at tilbyde dig eksklusive og avantgarde produkter, der giver dig et udtryk af ultimative luksus og stil.

Lad Zenout være din guide til at skabe et rum, der ikke blot imponerer, men inspirerer.

Vi når rigtigt langt på et kaffemøde, så tøv ikke med at kontakte os.

Boligindretning
Tekstilvirksomhed
Indretnings-
rådgivning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag i ulige uger: 10-14

Vores udvalg

Mange spændende mærker inkl. Designers Guild, William Yeoward, Ralph Lauren, Christian Lacroix, John Derian med flere.

 

Vi er specialister i personlige tilpassede boligindretninger og indretnings-
rådgivning

Ring til os på 25 78 68 77

ZenOut
Kildegårdsvej 8C
2900 Hellerup
Telefon 25 78 68 77
zenou@zenout.com

zenout.dk

Følg os

ZenOut

Zenout holder flyttesalg

Zenout holder flyttesalg

ZenOut flytter til august i stor hjørnebutik på Kildegårdsvej 8C. Vi holder derfor flytteudsalg i hele juni, hvor der vil være ekstra gode rabatter at hente på møbler, sengetøj, gulvtæpper, puder og meget mere.

error: Indhold er beskyttet.
X