NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en sideIndretningsrådgivning

ZenOut er et indretningsfirma, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Hos os får du en meget personlig rådgivning vedr. dit hjem og indretning, som skal afspejle dig og din familie. Du skal kunne føle en form for ro og mærke din og familiens sjæl i boligen, og den skal kunne rumme både venner, familie og dyr. Deraf navnet “ZenOut”

Vi har specialiseret os i en tæt kontakt til kunden, hvor hverdag, interesser og behov skal favnes, så boligen får præcis det personlige præg, der gør at du føler dig hjemme og finder den ro vi alle ønsker i vores base.

Vi er agenter for en del internationale mærker som Designers Guild, William Yeoward, Ralph Lauren, Christian Lacroix, John Derian med flere, og har et stort sortiment i vores showroom.

Vi når rigtigt langt på et kaffemøde og i er velkommen til at kontakte os.

Boligindretning
Tekstilvirksomhed
Indretnings-
rådgivning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-14

Vores udvalg

Mange spændende mærker inkl. Designers Guild, William Yeoward, Ralph Lauren, Christian Lacroix, John Derian med flere.

 

Vi er specialister i personlige tilpassede boligindretninger og indretnings-
rådgivning

Ring til os på 25 78 68 77

ZenOut
Bernstorffsvej 66
2900 Hellerup
Telefon 25 78 68 77
zenout.dk
zenou@zenout.com

 

Følg os

ZenOut

Boligtendenser fra ZenOut

Boligtendenser fra ZenOut

Vi arbejder med indretning til private og erhverv og har mange års erfaring med indretningshjælp til store og små projekter. Du er velkommen i vores showroom på Bernstorffsvej til et gratis kaffemøde. Husk at medbringe fotos af dit hjem, så vi kan hjælpe og vejlede dig bedst muligt.

Sommertendenser til boligen fra ZenOut

Sommertendenser til boligen fra ZenOut

Sommermåneder med sol og varme venter forude, og i ZenOut har vi masser af sommerlige varer, bl.a. puder, tekstiler, løbere og tæpper til både indendørs og udendørs brug. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom, så du kan få inspiration til dit hjem, og hvis du har brug for råd og vejledning, giver vi gerne det.

error: Indhold er beskyttet.
X