Vælg en side

Mere end bare indretning

ZenOut er en interiør og indretningsforretning, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Her får du en personlig rådgivning omkring dit hjem og indretning. 

Det handler ikke blot om at indrette et rum, men at skabe en base og et hjem, hvor du kan føle en ro og mærke din og familiens sjæl.
 
 
Hver detalje bliver nøje udvalgt og sammensat, og skaber en symfoni imellem møbler, kunst, belysning, tekstiler og alle de finesser, der får det til at føles som et hjem. Fra moderne minimalisme til overdådig elegance, vi hjælper med at udtrykke din personlighed og stil gennem unikke løsninger. 

Vi er stolte agenter for førende mærker som Designers Guild, William Yeoward, John Derian, Ralph Lauren og Christian Lacroix.
 
 
Vi er derfor i stand til at tilbyde dig eksklusive og avantgarde produkter indenfor alt til hjemmet i et bredt udvalg af møbler, gulvtæpper, tapeter, maling, tekstiler, gardiner, også fra andre Danske og udenlandske brands.
 
Vi tilbyder et 2-timers gratis kaffemøde, hvor vi inspirerer og rådgiver, og kan også komme hjem til dig, hvis du foretrækker det.

I samarbejdet med os, får du mere end bare rådgivere – du får en kreativ partner, der lytter til dine ønsker, udfordrer dine grænser og forvandler dine drømme til virkelighed. Så tøv ikke med at kigge ind i ZenOut.

Boligindretning
Tekstilvirksomhed
Indretnings-
rådgivning

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10-17.30
Onsdag: 10-17.30
Torsdag: 10-17.30
Fredag: 10-17.30
Lørdag i ulige uger: 10-14

Vores udvalg

Mange spændende mærker inkl. Designers Guild, William Yeoward, Ralph Lauren, Christian Lacroix, John Derian med flere.

 

Vi er specialister i personlige tilpassede boligindretninger og indretnings-
rådgivning

Ring til os på 25 78 68 77

ZenOut
Kildegårdsvej 8C
2900 Hellerup
Telefon 25 78 68 77
zenou@zenout.com

zenout.dk

Følg os

ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Sommervibes i ZenOut

Januar indbyder til at friske op og få nyt i hjemmet. Vi begynder året med rigtig gode rabatter på både møbler og tilbehør, og hjælper gerne, hvis du mangler et par gode råd til din indretning.

Forårsvibes

Forårsvibes

Der er forår på vej, og det varer ikke længe, før vi kan mærke lune i luften og nyde varme solstråler. Vi har netop fået de nye forårs- og sommerkollektioner og har fyldt butikken med masser af spændende nyheder i puder, tæpper, møbler og meget andet. Kig ind og bliv inspireret!

error: Indhold er beskyttet.