Vælg en side

Mode

Forårssmykker fra JEWLSCPH

Forårssmykker fra JEWLSCPH

Blomsterne pibler frem, og det samme gør vores skønne ægte smykker med ædelsten. Smykkedesigner Mai Manniche har her udvalgt nogle af sine favoritstyles i sterlingsølv med blå topas og regnbue månesten fra vores nye CABO serie.

læs mere
Skudsikre bryllupsbilleder

Skudsikre bryllupsbilleder

Stanley With har været fotograf ved mere end 50 bryllupper. Han har derfor fuldstændig styr på den store planlægning, så han med sikkerhed kan fange alle vigtige øjeblikke. Han kan også give jer gode råd på forhånd, så I kan føle jer i trygge hænder. Det hele starter med et detaljeret formøde.

læs mere
Ny smykkekollektion fra JEWLSCPH

Ny smykkekollektion fra JEWLSCPH

Hvad end du er til det feminine look eller et råt udtryk, finder du det i efterårets smykkekollektion fra JEWLSCPH – designet af Mai Manniche. Alle smykkerne er i de fineste kvaliteter af ædelsten, guld og sølv.

læs mere
GO DULCE ROSE

GO DULCE ROSE

Svøb dig i smuk silke i de skønneste rosa farver. Det skal være i den lyse, støvede udgave, næsten ferskenagtig, som passer så godt til den sommerbrune hud.

læs mere
Golfino – Sporty og elegant tøj til rejse, fritid og sport

Golfino – Sporty og elegant tøj til rejse, fritid og sport

Tøjet vejer ingenting. Det krøller ikke. Stilen er både klassisk, sporty og elegant. Derfor er det perfekt, når man skal ud at rejse eller ønsker at være afslappet og samtidig elegant. Og så kan du få tøjet i både ekstra små og ekstra store størrelser til både herrer og damer i den smukke, lyse forretning på Jægersborg Allé.

læs mere
NORD NEWS • Golfino klar med forårskollektion

NORD NEWS • Golfino klar med forårskollektion

Skal du ud at rejse, på golfferie eller har du blot lyst til at skifte ud i golf-tøjet fra sidste sæson? Så skal slå et smut forbi Golfino og se butikkens nyhederne til både herrer og damer. Golfino på Jægersborg Allé har helt ny forårskollektion 2018 stående klar i butikken som indeholder både udstyr og tøj.

læs mere
Tini Owild – Colour up

Tini Owild – Colour up

Januar har traditionen tro været grå, kold og våd – og de fleste af os længes allerede nu, efter forår og lysere tider. Vejret kan vi ikke lave om på. Men du kan bestemme, hvor meget kulør du vil give garderoben. I stedet for altid at vælge sort og gråt, kan du kickstarte foråret, ved at skrue lidt mere op for farverne i dit tøjvalg.

læs mere
ECCO nyfortolker Brogue-skoen

ECCO nyfortolker Brogue-skoen

Danske ECCO har taget livtag med en af de mest klassiske og elegante herresko: Brogue-skoen. Flade snøresko med et udpræget klassisk look. Skoen er en del af ECCOs nye forårs- og sommerkollektion – ECCO VITRUS™ I – til mænd.

læs mere
8 hurtige til brylluppet

8 hurtige til brylluppet

Gør bryllupsplanlægningen til en glædelig og spændende tid. Find inspiration her. NORD Magasinet giver dig 8 gode råd, til når du skal forberede den store dag.

læs mere
ECCO UKIUK – din nye musthave støvle

ECCO UKIUK – din nye musthave støvle

Der er dømt afterskiing i byen med ECCOs UKIUK. En støvle som forener luksuriøst feminint design med sportslige toner. En ny klassiker til garderoben. ECCO UKIUK er oplagt at hoppe i, når du skal mødes med vennerne, efter pilates eller når du skal ordne et par ærinder, inden du kan slappe helt af efter en lang dag.

læs mere
Eksklusiv mode til det kræsne publikum

Eksklusiv mode til det kræsne publikum

I år er det 50 år siden, at Io Lerche åbnede sin modebutik opkaldt efter sig selv. Io er oprindeligt uddannet designer med en skarp sans for især fransk og italiensk eksklusiv mode, som ingen andre har. De fleste af hendes mærker fås kun hos Io.

læs mere
Luxury secondhand – Bolander Vintage

Luxury secondhand – Bolander Vintage

Ordrup’s nye butik med secondhand til den modebevidste kvinde. Her tilbydes salg af dit brugte tøj, sko og accessories, som de tager i kommission. Fokus er på kendte danske, samt internationale brands. Der modtages kun tøj i god stand, og som udgangspunkt, at det højest er et par sæsoner gammelt.

læs mere
Fire fantastiske nyheder fra  Dulong Fine Jewelry

Fire fantastiske nyheder fra Dulong Fine Jewelry

Elsker du stjernehimlens magi, så er LUNA som skabt til dig. En ny ring og ørestik, begge i 18 karat guld med syv funklende brillanter, er tilføjet den populære smykkekollektion fra danske Dulong Fine Jewelry. FUTURE er anderledes skulpturel, men mindst lige så smuk. Udkom sidste år og blev med sit nytænkende look i skøn forening med det kompromisløse og traditionelle håndværk en stor succes.

læs mere
The shape of naturel comfort

The shape of naturel comfort

Ligegyldigt hvilken højde hæl du har behov for, giver alle modeller i ECCOs SHAPE-kollektion AW17 dig stil, elegance og komfort, der holder dagen igennem. Fra pumps til fest til støvletter til hverdag – alle er de lavet af overlæder af den højeste kvalitet og til modebevidste kvinder, der tror på, at de har ret til at udtrykke sig uden at gå på kompromis med moderne komfort.

læs mere
A luxury feeling

A luxury feeling

Til efteråret skal vi gå i smukke, røde nuancer som ceder wood og cabernet sammen med de elegante mørke farver som den dybe gråbrune Raven og elegant sort. Naturligvis kan du få Rosemundes signaturtoppe i de nye farver – de utroligt populære og holdbare silketoppe med og uden blonder som i den grad har gjort Rosemundes navn kendt.

læs mere
Håndlavede Kjoler – som et internationalt modehus

Håndlavede Kjoler – som et internationalt modehus

Det er næsten som at træde ind i et lille og eksklusivt fransk modehus. De sortlakerede gulve og borde, de duftende liljer og lyden af diskret foretagsomhed i baglokalet, hvor Elsa Adams kreationer bliver til. På bøjlerne hænger de smukkeste kjoler, bluser og nederdele i fine, franske blonder, samt andre materialer som uld, silke, cashmere og brokadelignende vævede stoffer.

læs mere
Waterfront Shopping

Waterfront Shopping

Få inspiration til efterårets shopping og kvalitetstid medfamilie og venner i Hellerups
smukkeste shopping-center, som er lige så meget stedet, vi hygger os, spiser brunch, henter take-away og træner. Her er et væld af kvalitetsbutikker med design og luksus og alle de rigtige caféer og spisesteder, hvor der er skruet op for gourmetmad og det super sunde.

læs mere
Golfino

Golfino

Tøjet vejer ingenting. Det krøller ikke. Stilen er både klassisk, sporty og elegant. Derfor er det perfekt, når man skal ud at rejse eller ønsker at være afslappet og samtidig elegant. Og du kan få tøjet i både ekstra små og ekstra store størrelser til både herrer og damer i den smukke, lyse forretning på Jægersborg Allé.

læs mere
Diamanter

Diamanter

Diamanter er som bekendt ’a girl’s best friend’. Vi har derfor bedt ekspert Bolette Louise Sig Mathiasen dele ud af sin viden om verdens mest fantastiske ædelstene.

læs mere
Julie Sandlau

Julie Sandlau

Uanset om du søger naturlig elegance eller et kantet udtryk, har Julie Sandlau smykkerne til dig. Alle smykker er håndlavede, og stenene er nøje udvalgt, så smykkerne får et fuldendt look. Nord viser dig her et udvalg fra to af de nye kollektioner Sweet pea og Grace.

læs mere
error: Content is protected !!
X