NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Louise Finds luksuriøse smykker fra den nye Golden Palm kollektion er allerede skrevet øverst på julens ønskeseddel og passer perfekt til årets sidste fester og sammenkomster.

Som i alle Louise Finds smukke kollektioner er Golden Palms serien skabt ud fra designerens eget høje krav til æstetik og kvalitet, hvilket så smukt afspejles i smykkernes form og silhuet.

Golden Palms, tager som resten af Louise Finds flotte kollektioner, udgangspunkt i den storslåede arkitektur i Frankrig, hvor smykkedesigneren netop har etableret sit nye showroom i hjertet af Paris, i en klassisk Haussmannsk bygning, hvorfra hendes unikke designs udspringer.

De store palmesilhuetter omfavner så fint og elegant én og er således de perfekte statement-smykker til at fuldende højtidens look. Ønsker du at forkæle dig selv eller nogen du holder af, så kan kollektionen købes i Louise Finds nye flagship store på Frederiksberg eller direkte på mærkets egen hjemmeside – www.LouiseFind.dk

Frosted Palms kollektion

Frosted Palm Necklace.
Sølv belagt med Hvid Rhodium, sat med IF River Diamonds.
1.250 kr.

Frosted Palm Long Earrings.
Sølv belagt med Hvid Rhodium.
1.500 kr.

Frosted Palm Earstuds.
Sølv belagt med Hvid Rhodium.
1.450 kr.

Frosted Palm Statement Ring.
Sølv belagt med Hvid Rhodium
1.750 kr.

Besøg NORDs butikker her:

Ægte smykker og ægte juleglæde

Ægte smykker og ægte juleglæde

Forkæl dig selv – eller én du elsker – med et smukt, ægte smykke designet af Mai Manniche. Vi pakker smukt ind i årets farve: PINK. En smuk og livsbekræftende farve – fordi livet skal fejres. Kig forbi vores butikker (Østerbro og Aarhus) eller shop online OG husk også at følge os på Facebook, hvor vi dagligt laver LIVE streaming med stylingtips og tilbud.

læs mere
Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Rainbow – en farverig hyldest til livet!

Smykkedesigner Mai Manniche, har i sin nye RAINBOW kollektion ladet sig inspirere af regnbuen og kombineret farverige ædelstene på smukkeste vis. I kollektionen ses både nye og ikoniske designs af Mai med fantastiske ædelsten, lige fra de varme nuancer i karneol, rosa calcedon og fuchsia calcedon – til kolde toner i amazonit, krysopras og turkis ædelsten.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X