Vælg en side

Louise Finds luksuriøse smykker fra den nye Golden Palm kollektion er allerede skrevet øverst på julens ønskeseddel og passer perfekt til årets sidste fester og sammenkomster.

Som i alle Louise Finds smukke kollektioner er Golden Palms serien skabt ud fra designerens eget høje krav til æstetik og kvalitet, hvilket så smukt afspejles i smykkernes form og silhuet.

Golden Palms, tager som resten af Louise Finds flotte kollektioner, udgangspunkt i den storslåede arkitektur i Frankrig, hvor smykkedesigneren netop har etableret sit nye showroom i hjertet af Paris, i en klassisk Haussmannsk bygning, hvorfra hendes unikke designs udspringer.

De store palmesilhuetter omfavner så fint og elegant én og er således de perfekte statement-smykker til at fuldende højtidens look. Ønsker du at forkæle dig selv eller nogen du holder af, så kan kollektionen købes i Louise Finds nye flagship store på Frederiksberg eller direkte på mærkets egen hjemmeside – www.LouiseFind.dk

Frosted Palms kollektion

Frosted Palm Necklace.
Sølv belagt med Hvid Rhodium, sat med IF River Diamonds.
1.250 kr.

Frosted Palm Long Earrings.
Sølv belagt med Hvid Rhodium.
1.500 kr.

Frosted Palm Earstuds.
Sølv belagt med Hvid Rhodium.
1.450 kr.

Frosted Palm Statement Ring.
Sølv belagt med Hvid Rhodium
1.750 kr.

Besøg NORD's Modebutikker her:

Bolig / butik Zenout

Bolig / butik Zenout

Gå en tur rundt og se vores meget store udvalg af møbler, stoffer, tapeter, tæpper, lys, home decor og andre lækkerier.

læs mere
Bryllup / JEWLSCPH

Bryllup / JEWLSCPH

Uanset om det er et bryllup eller konfirmation, der står foran dig – så finder du de perfekte smykker hos JEWLSCPH. Alle smykkerne er designet af smykkedesigner Mai Manniche med smukke funklende ædelsten og i ædelmetal. Priser fra 299 kr.

læs mere
Bryllup / Miku Diamonds

Bryllup / Miku Diamonds

I århundrender har mennesker investeret i Diamanter. De seneste årtier er interessen og viden om bestemte investeringsdiamanter intensiveret. Dette skyldes utvivlsomt sikkerheden og afkastnings potentialet. Særlig fokus har der været på de store diamanter som er blevet solgt ved de verdensberømte auktionshuse Sothesby’s og Christie’s. Gang på gang slår “Fancy” farvede diamanter salgsrekorder – til utrolige priser pr. carat. 

læs mere
error: Content is protected !!
X