Vælg en side

Om Charlotte Skeel

Charlottes baggrund
Praktiserende Psykolog & Erhvervspsykolog. Cand. Psych. fra Københavns Universitet. Systemisk Familieterapeut & Cognitiv Terapeut. TFT (Tankefeldt Terapeut)/ EFT (Emotionel Frihedsteknik). Master i Metasundhed. Konsulentuddannelse i Organisations Udvikling

Personlig udvikling
Jeg hjælper dig hurtigt og effektivt og giver dig metoder/værktøjer til at du kan håndtere din egen virkelighed og hverdag succesfuldt. Opnå øget livskvalitet og glæde ved at få løst følelsesmæssige problemer, eller hjælp til at udvikle personlige sider hos dig selv ved at udnytte egne ressourcer bedre og bl.a. til at få et bredere forståelsesperspektiv.

Familieterapi
Der arbejdes med hele familien incl. børn til at løse de opståede vanskeligheder. Varighed af en konsultation: 1½ time.

Parterapi
Styrk parforholdet eller få hjælp til at gå fra hinanden på en ordentlig og respektfuld måde til alles tilfredshed. Parterapi i relation til at redde parforholdet virker kun, såfremt begge parter ønsker at fortsætte og kæmpe for forholdet. Varighed af en konsultation: 1½ time.

Supervision og coaching
Der arbejdes med ledere og medarbejdere individuelt og som gruppe. Positiv Psykologi · Kognitiv terapi· Visualisering · Åndedrætsteknikker. Alt efter dine behov for at nå dine mål og din succes. E-konsultation* eller telefonkonsultation.

Praktiserende psykolog og erhvervspsykolog
Cand. Psych.

 

Åbningstider:

Efter aftale

Charlotte Skeel
Ryvangs Allé 52
2900 Hellerup

Følg os

Charlotte Skeel praktiserende Psykolog & Erhvervspsykolog

Spring ud som selvstændig – og bliv lykkelig!

Spring ud som selvstændig – og bliv lykkelig!

Har corona også fået dig til at drømme om at blive selvstændig? Få erhvervspsykolog Charlotte Skeels gode råd til det risikovillige arbejdsliv. Under corona-nedlukningerne har mange opdaget, at de mestrer selv­disciplin og selvmotivering. To af de vigtigste parametre for at lykkes som selvstændig, ligesom flid og held også er det. Men ikke held som appelsinen der falder ned i turbanen på dig, mens du ligger på sofaen, men den slags held der opstår, fordi du tror på din idé og er villig til at knokle for den. Men, hvad nu hvis din gode ide ikke slår igennem? Skal du så skynde dig tilbage i hamsterhjulet? Slet ikke. Mange succesfulde virksomhedsejere har fejlet, før de er lykkes.

læs mere
Leder kom ind i kampen og tænk glæde – ikke kun succes!

Leder kom ind i kampen og tænk glæde – ikke kun succes!

Sætter vi glæde på dagsordenen, og inkorporerer glæde som et vigtigt måle­­­parameter i ledelse og blandt med­arbejdere, og som er målbart i forhold til bundlinje, såvel som succes, kroner og ører, så vil vi også kunne forvente glade medarbejdere og dermed endnu mere succes: Positivitet er lig med mere energi, flere ressourcer, innovation og øget overblik, og det smitter til kollegaer, der måske har en svær periode eller situation. Derfor er positive medarbejdere altid guld værd for en virksomhed, modsat negative attituder, der trækker energien ned og blokerer for succes.

læs mere
Styrk glæden og få succes

Styrk glæden og få succes

Vi har bedt psykolog og erhvervspsykolog Charlotte Skeel om at afsløre nogle af sine mest virksomme teknikker til mere glæde og succes. Happy Days – ik´ flere bekymringer! lyder den optimistiske titel på Charlotte Skeels nye bog. Charlotte Skeel er psykolog og erhvervs­psykolog, og er bl.a. kendt som gæste­ekspert på radio og tv. I HAPPY DAYS, Ik´ flere bekymringer dokumenterer hun, hvordan negative tanker dræner dig for energi, og i værste fald bringer dig fuldstændig ud af kredsløb, så succes, glæde og livslyst synes som fjerne planeter på stjernehimlen. Men med indsigt og viden, og ikke mindst træning, kan du komme tilbage på rette kurs – eller snarere ind på en ny og endnu bedre kurs. Øvelserne kan bruges af alle. Fra virksomhedsledere, der ønsker mere trivsel og dermed større succes på arbejds­pladsen, til private, der drømmer om succes på alle parametre.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.