Vælg en side

Vi har bedt psykolog og erhvervspsykolog Charlotte Skeel om at afsløre nogle af sine mest virksomme teknikker til mere glæde og succes.

Happy Days – ik´ flere bekymringer! lyder den optimistiske titel på Charlotte Skeels nye bog. Charlotte Skeel er psykolog og erhvervs­psykolog, og er bl.a. kendt som gæste­ekspert på radio og tv. I HAPPY DAYS, Ik´ flere bekymringer dokumenterer hun, hvordan negative tanker dræner dig for energi, og i værste fald bringer dig fuldstændig ud af kredsløb, så succes, glæde og livslyst synes som fjerne planeter på stjernehimlen. Men med indsigt og viden, og ikke mindst træning, kan du komme tilbage på rette kurs – eller snarere ind på en ny og endnu bedre kurs. Øvelserne kan bruges af alle. Fra virksomhedsledere, der ønsker mere trivsel og dermed større succes på arbejds­pladsen, til private, der drømmer om succes på alle parametre.

Resultatsikre øvelser i indre styrke, fornyet energi og livskvalitet, glæde, selvværd og kærlighed til livet og en selv, og ikke mindst modet til at turde! Bestil Happy Days – ik´ flere bekymringer! c@charlotte-skeel.dk

Praktiske øvelser

Sig til dig selv: Jeg elsker mig selv og mit liv! Gentages mindst 19 gange ellers virker det ikke. Øger energien i din krop allerede efter 1 minut. En pind lægges på tværs af din mund. Behold den der, mens du skriver på computeren eller andet. Fordi dine mundvige automatisk vender opad, når du holder pinden, så tror hjernen, at du er glad, og lykkehormonet serotonin kicker ind.

Meditation

Start dagen eller dit møde med 2 minutters zen. Dvs. luk øjnene i to minutter. Øger fokus, fordi man lægger tidligere møder og tanker fra sig. Man bliver mere til stede i nuet og bliver bedre til at samtale og diskutere konstruktivt. Det er videnskabelig bevist, at 11 minutters daglig meditation forbygger og helbreder stress, øger kreativitet og højner overblikket. Alle virksomheder bør have mindst 11 min meditation på programmet hver dag. Rolige hjerner er mere innovative og effektive end stressede hjerner, og vi undgår livsstilssygdomme.

Kost

Masser af grøntsager, bær og frugt til bedre velbefindende. Tilskud af gode vitaminer, bl.a. D-vitamin til immunforsvaret og GABA og B-vitamin til regulering af nervesystemet.

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Spring ud som selvstændig – og bliv lykkelig!

Spring ud som selvstændig – og bliv lykkelig!

Har corona også fået dig til at drømme om at blive selvstændig? Få erhvervspsykolog Charlotte Skeels gode råd til det risikovillige arbejdsliv. Under corona-nedlukningerne har mange opdaget, at de mestrer selv­disciplin og selvmotivering. To af de vigtigste parametre for at lykkes som selvstændig, ligesom flid og held også er det. Men ikke held som appelsinen der falder ned i turbanen på dig, mens du ligger på sofaen, men den slags held der opstår, fordi du tror på din idé og er villig til at knokle for den. Men, hvad nu hvis din gode ide ikke slår igennem? Skal du så skynde dig tilbage i hamsterhjulet? Slet ikke. Mange succesfulde virksomhedsejere har fejlet, før de er lykkes.

læs mere
Leder kom ind i kampen og tænk glæde – ikke kun succes!

Leder kom ind i kampen og tænk glæde – ikke kun succes!

Sætter vi glæde på dagsordenen, og inkorporerer glæde som et vigtigt måle­­­parameter i ledelse og blandt med­arbejdere, og som er målbart i forhold til bundlinje, såvel som succes, kroner og ører, så vil vi også kunne forvente glade medarbejdere og dermed endnu mere succes: Positivitet er lig med mere energi, flere ressourcer, innovation og øget overblik, og det smitter til kollegaer, der måske har en svær periode eller situation. Derfor er positive medarbejdere altid guld værd for en virksomhed, modsat negative attituder, der trækker energien ned og blokerer for succes.

læs mere
No more STRESS

No more STRESS

Nyeste sundhed i verden er den psykiske sundhed frem for den fysiske. Det så man blandt andet under OL i Tokyo, hvor den amerikanske top atlet Simone Biles på et pressemøde stod frem foran hele verden, hvilket hun efterfølgende har fået kæmpe respekt for. 4, 2, 6, 2 er vejrtrækningen, der på få minutter øger din psykiske tilstand, så kroppen opnår fuldstændig ro og afslapning. (Rest & Digest).

læs mere

error: Indhold er beskyttet.