Vælg en side

Øvelse

  • Sæt dig på en stol, med rank ryg.
  • Puds din næse
  • Træk vejret ind med næsen, mens du inde i dit hovedet tæller langsomt til 4
  • Hold vejret i 2 sekunder
  • Pust ud med spids mund i 6 sekunder
  • Hold pause i 2 sekunder.
  1. Kør gerne 3-4 runder igennem.
  2. Mærk den tydelige ro i kroppen.
  3. Kroppen er nu i total ro og afslapning.

Nyeste sundhed i verden er den psykiske sundhed frem for den fysiske. Det så man blandt andet under OL i Tokyo, hvor den amerikanske topatlet Simone Biles på et pressemøde stod frem foran hele verden, hvilket hun efterfølgende har fået kæmpe respekt for. 4, 2, 6, 2 er vejrtrækningen, der på få minutter øger din psykiske tilstand, så kroppen opnår fuldstændig ro og afslapning. (Rest & Digest).

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Bliv skadesfri på ti uger

Bliv skadesfri på ti uger

Hvis uheldet er ude, eller du ganske enkelt har ondt i fx nakke, skuldre eller lænd, står AP Sundhedscenter i Charlottenlund klar til at hjælpe inden for 48 timer. Her har de samlet alt det bedste inden for genoptræning – både behandling og træning.

læs mere
Styrk glæden og få succes

Styrk glæden og få succes

Vi har bedt psykolog og erhvervspsykolog Charlotte Skeel om at afsløre nogle af sine mest virksomme teknikker til mere glæde og succes. Happy Days – ik´ flere bekymringer! lyder den optimistiske titel på Charlotte Skeels nye bog. Charlotte Skeel er psykolog og erhvervs­psykolog, og er bl.a. kendt som gæste­ekspert på radio og tv. I HAPPY DAYS, Ik´ flere bekymringer dokumenterer hun, hvordan negative tanker dræner dig for energi, og i værste fald bringer dig fuldstændig ud af kredsløb, så succes, glæde og livslyst synes som fjerne planeter på stjernehimlen. Men med indsigt og viden, og ikke mindst træning, kan du komme tilbage på rette kurs – eller snarere ind på en ny og endnu bedre kurs. Øvelserne kan bruges af alle. Fra virksomhedsledere, der ønsker mere trivsel og dermed større succes på arbejds­pladsen, til private, der drømmer om succes på alle parametre.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.