Vælg en side

Mardahl på frokosttur

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Nords redaktør Rina Mardal forelskede sig i Address’ søster-restaurant mellem Nordhavn og Langelinie: “Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig.” Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig. Skabt af trekløveret Kim Hansen, Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi, som igennem flere år har gjort Address til et af vores foretrukne mødesteder med kvalitetsgastronomi på tallerknerne, liflige dråber i glassene og en helt særlig stemning.

læs mere
Mardahl på frokosttur med  Ilse Jacobsen

Mardahl på frokosttur med Ilse Jacobsen

Fejende flot ankom den kendte iværksætter til Bistro Boheme i København. Håret kemokort, gylden hud og strålende øjne. For selv kræft kan ikke få bugt med power og viljestyrke, når man hedder Ilse Jacobsen. N ORDs redaktør Rina Mardahl siger det som det er: At hun altid har haft stor respekt for Ilse Jacobsen. Og der er derfor en vis stemning af forventning og glæde, da de to erhvervskvinder sætter sig til bords i Bistro Boheme.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Jens Werner

Mardahl på frokosttur med Jens Werner

Vild med dans-dommer Jens Werner var vild med Sushi Lovers, mens han fortalte om sit liv med dans, kærligheden til Anette og hvordan en cykelulykke kan skærpe fokus. Det er en smilende og velklædt Jens Werner, der træder ind ad døren hos Sushi Lovers på Ordrupvej. Ejet af Kristian Elbo, som med sine to Sushi Lovers, den anden i Torvehallerne, har bevist, at en dansker godt kan lave lækker sushi i høj kvalitet. Kristian og Sushi Lovers-holdet har vundet internationale priser og bliver ved at begejstre de lokale med den nordiskindrettede restaurant og sushi som små kunstværker på tallerknerne.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Martin Brygmann

Mardahl på frokosttur med Martin Brygmann

Komiker, skuespiller, komponist, musiker, sanger, morfar, ornitolog og Mariannes hengivne mand. Martin Brygmann kan kunsten at jonglere med kasketter. Frokosten foregik på Den Gule Cottage. Den Gule Cottage i Klampenborg ligger så dagens frokostgæst kan se lige over på Bellevue Teatret. Dér, hvor Martin Brygmann havde sit store gennembrud i 1999 med Det Brune Punktum. Dansk satiregruppe med vennerne Peter Frödin og Hella Joof, og blot én af Martin Brygmanns mange kasketter. Professionelt såvel som privat.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Lars Elbæk

Mardahl på frokosttur med Lars Elbæk

Bolig, biler og vildt bryllup. Frokostsnakken med liebhavermægleren, som foregik på stamstedet Rosé Rosé Bistro & Bar, kom vidt omkring. Der er knapt fire kilometer mellem Hellerups nye lokale spisested, Rosé Rosé Bistro & Bar, og Lars Elbæks strandvejsvilla, som han deler med sin udkårne Farnaz Elbæk.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Jesper Nielsen

Mardahl på frokosttur med Jesper Nielsen

Fint skal det være, og hyggeligt blev det også, da landets speedsnakkende ejendomsmægler Jesper Nielsen valgte Søllerød Kro som ’sit’ frokoststed. Den hvidkalkede bygning fra 1677, som hedder Søllerød Kro og har en Michelinstjerne, er ikke bare dér, hvor Jesper Nielsen holdt bryllupsfesten med Fru Nielsen, som han kalder hustruen igennem 17 år, men også stedet, hvor parret hvert år fejrer deres bryllupsdag.
– Der er så meget storytelling over kroen, siger Jesper mellem morklerne og den liflige Pinot Noir, og taler om Søllerød Kros store smagsoplevelser, den sublime service, stedets ånd og at han kender flere af tjenerne fra sin skolegang i Vedbæk. Så selvfølgelig er det på Søllerød Kro, vi skal spise og høre om den uortodokse ejendomsmægler, landskendt fra tv-programmerne Hammerslag og I hus til halsen, hans måde at drive sin 360 graders ejendomsmæglervirksomhed på, Fru Nielsen og Jespers lidt ekstreme forhold til sundhed

læs mere
Mardahl på frokosttur med Peter Mygind

Mardahl på frokosttur med Peter Mygind

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Charlotte Bonnén

Mardahl på frokosttur med Charlotte Bonnén

Charlotten Bonnéns parfumeri har efterhånden været en del af Jægersborg Allé’s livlige butiksliv i 11 år. I denne omgang af ”frokost med Mardahl” krydrer vi karry og spidskommen med duften af Bonnén, når de damer, Charlotte og Rina, sætter tænderne i Strandvejens indiske restaurant Namaste.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Kim Storm-Pallesen

Mardahl på frokosttur med Kim Storm-Pallesen

Hvid skjorte. Et par knapper åbne. Solbriller. En smøg i kæften. Hunden Arthur ved sin side … Jo, solen skinner bestemt på Kim Storm-Pallesen i dag, hvor han og NORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, i fællesskab skal fælde dom over et af Hellerups samlingspunkter – værtshuset Sankt Peder.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Mads Christensen

Mardahl på frokosttur med Mads Christensen

I denne installation af NORD Magasinets frokostføljeton har chefredaktøren parkeret den “finere” danske madservering et sted ude på kogeøen til fordel for at grisse hænderne til, drikke af flasken og tale lige ud af posen i danskernes originale samtalekøkken – pølsevognen.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Charlotte Bircow Næss-Schmidt

Mardahl på frokosttur med Charlotte Bircow Næss-Schmidt

NORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, har sat kurs mod Restaurant Kinome for at tage en bid af det japanske fusionskøkken sammen med kvalificeret anmelderhjælp i form af iværksætter, foredragsholder, sushi-elsker og tidligere fitness-dronning, Charlotte Bircow.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Rasmus Vejbæk-Zerr

Mardahl på frokosttur med Rasmus Vejbæk-Zerr

Denne formidable udsigt hører hjemme i Københavns Nordhavn, hvor NORDs chef-redaktør Rina Mardahl har inviteret Rotunden Hellerup Foodmarkets købmand, Rasmus Vejbæk-Zerr, til en gastronomisk oplevelse på toppen af Københavns visuelle ydeevne.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Jens Veggerby

Mardahl på frokosttur med Jens Veggerby

56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i  for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier. 

læs mere
Mardahl på frokosttur med Hans Henrik Palm

Mardahl på frokosttur med Hans Henrik Palm

NORDs chefredaktør, Rina Mardahl, har sat den 62-årige erhvervsmand, Hans Henrik Palm i stævne på en af dennes frokost-hjemmebaner i Restaurant Øresunds lille hyggelige, dekorative gårdhave for at snakke om maden, livet og hverdagen.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.