Vælg en side

Bolig, biler og vildt bryllup. Frokostsnakken med liebhavermægleren, som foregik på stamstedet Rosé Rosé Bistro & Bar, kom vidt omkring.

 

D er er knapt fire kilometer mellem Hellerups nye lokale spisested, Rosé Rosé Bistro & Bar, og Lars Elbæks strandvejsvilla, som han deler med sin udkårne Farnaz Elbæk.
– Jeg kan gå turen på 10 minutter, griner liebhavermægleren, de fleste kender fra bolig- og livsstils tv-programmer, især TV 2’s Fra 1-værelses til strandvejsvilla. Han kan nu sagtens finde på at tage sin Bentley eller en af de andre seks biler, han p.t. er indehaver af, når frokosten skal indtages på Rosé Rosé. Der kommer smørrebrød på tallerknerne og Sancerre i glassene. Samtalen skydes i gang med det samme. Lars taler hurtigt og passioneret om at sælge liebhaver­ejendomme med maven. Et liv på forreste række, der begyndte som mekaniker i Frederiks-
sund og som selvstændig bilsælger fra han var 18.


Lars Elbæk til frokost på Rosé Rosé. Lokalkendt tv-kendis og succesrig ejendomsmægler.

 

Den bilglade boligsælger

– Jeg kommer jo af noget helt andet, men af mine forældre lærte jeg, at man altid skal have en uddannelse og kunne klare sig, men ikke noget om, hvor godt man skal klare sig.
Den 21-årig bilentusiast Lars Elbæk, der også havde taget en 3-årig HH, ville have maksimalt ud af livet og sendte uopfordrede ansøgninger ud til 16 ejendoms­mæglere. Han fik tilbudt fire jobs og sagde ja tak til den mægler, hvor indehaveren havde samme passion for Jaguar, Triumph, MG og Daimler. Unge Elbæk var mindst lige så god til at sælge boliger som biler, men i længden var hverdagen som ansat ikke noget for hans rastløse personlighed. Efter autorisationen som ejen­domsmægler var i hus, sprang han derfor ud som selvstændig ejendoms-mægler i Valby.

Kan mærke hvad boligen skal koste

– Jeg er hele tiden i udvikling, og hvis jeg ikke er det, er jeg i afvikling, og selvom det blev til mange gode år i Valby, føltes det til sidst som en polsk pølsefabrik.
For tre år siden afviklede Lars forretningen og har siden solgt boliger i luksusligaen gennem sin egen liebhaver­ejendomsmæglerforretning Elbæks, som han har startet sammen med hustruen Farnaz. Hvilket de gør ualmin­deligt godt. Selv tilskriver han succesen en mangeårig erfaring for boligmarkedet i kombination med en særlig fornemmelse for men-nesker og en udsøgt mave­fornemmelse.
– Der er ikke to ejendomme, der er ens, og jeg kan mærke det helt ned i maven, hvad den skal koste – og jeg plejer at have ret.


“Hvis ikke jeg er i udvikling, er jeg i afvikling,” fortæller Lars Elbæk under frokosten.

Hvad du ikke dør af …

Om sig selv siger den altid ulasteligt klædte 47-årige ejendomsmægler og tv-kendis med det veltrimmede cykelstyroverskæg, at havde han været barn i dag, havde han nok fået et par A’er og D’er som diagnose. Men i kombination med en stor portion stædighed er tingene lykkedes for ham. For eksempel var en gigtsygdom lige ved at lænke den 19-årige Lars til kørestolen, men med viljestyrke og træning klarede han frisag.
– Jeg skal dog altid passe på min krop, siger han, der har et klart mål om inden for et år at komme i topform igen efter coronaen.

Med Lars er alt muligt

Ingen frokostaftale uden at tale om kærlighed. Hun hedder Farnaz og dukkede op i Lars’ liv i 2012, efter han var blevet skilt og anbefalet at prøve Elitedaters.
– Jeg havde dog ikke megen fidus til dating på nettet og tog derfor afsted til mit første møde uden de store forventninger. Men da jeg hentede Farnaz, og så hende komme ned ad trappen uden for hendes bolig, vidste jeg bare, at det var hende.
Parret blev gift i 2017 til en storslået fest i Tisvildeleje, der varede i tre dage.
– Vi havde begge to været gift før, så hele det her formalia om, hvad et bryllup er, ville vi ikke, siger Lars om bryllups­festen med op mod 100 gæster og en masse optrædende. For med Lars ved roret kan det meste lade sig gøre.
– Min kone siger altid, at sammen med mig bliver alt muligt, og det er jeg faktisk glad og stolt over, afslutter manden, der også kører racerløb i sin fritid.

***

Location:
Fantastisk placering på Strandvejen. Publikummet, der kommer her, er det samme som på Victor, men nu undgår vi at rode rundt med en parkeringsplads i byen og praje en taxa hjem.

Maden:
Meget bedre end tilsvarende steder, og det hjemmebagte rugbrød er i særklasse.

indretning:
Lars er vild med, at det er så lyst og varmt på samme tid, og kan godt lide den måde, køkkenet er placeret på,og baren, som hænger godt sammen med at sidde udenfor.

Hvad kunne de gøre bedre:
Der mangler et stort rundt bord i et diskret hjørne med velourgardiner, man lige kan trække for, så man virkelig kan holde en fest.

 

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Nords redaktør Rina Mardal forelskede sig i Address’ søster-restaurant mellem Nordhavn og Langelinie: “Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig.” Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig. Skabt af trekløveret Kim Hansen, Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi, som igennem flere år har gjort Address til et af vores foretrukne mødesteder med kvalitetsgastronomi på tallerknerne, liflige dråber i glassene og en helt særlig stemning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.