Vælg en side

Ny Wedogreens på Strandvejen

ENDELIG har Hellerup har også fået sin helt egen Wedo! Danmarks største og ældste salatkæde er flere gange valgt som bedste takeaway på AOK, og senest har Just Eat-brugerne stemt Wedo ind som bedste sunde takeaway i København.
Da Andreas Moi Boros for 18 år siden startede konceptet, var det med ambitionen om, at kunderne skulle kunne bestille mad helt uden regler. Et oprør mod det låste menukort lå til grunde for Andreas’ vision om at skabe en slags ‘ takeaway-lego’, hvor køberne har muligheden for at sammensætte deres eget sunde måltid.

Salater, sandwich og bowl 
Wedo-kæden startede med at udbyde friske salater, men har nu udvidet menukortet og tilføjet sprøde lækre sandwich og varm bowl. Det er vigtigt for Wedo og Andreas at pointere, at de ikke er religiøse omkring sundhed, for sundhed er også, at det er en god, velsmagende og nydelsesfuld oplevelse at spise.

Skræddersyet efter din smag 
Wedo er en restaurant, hvor folk kan nyde sunde og bæredygtige madvalg. De tilbyder et bredt udvalg af friske og lækre råvarer, skræddersyet lige efter kundernes smag og behov. Wedo salatbar tilstræber at skabe en behagelig og indbydende atmosfære, hvor folk føler sig velkomne og mødt i deres ønsker.

Wedo Catering
I Wedo vil vi med glæde hjælpe til, når behovet for salater opstår. Vi har derfor sammensat fire cateringpakker, som kan bruges til alle anledninger. Når man bestiller catering fra Wedo, er der altid mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør. Her kan man f.eks. tilkøbe vores hjemmelavede tapenader eller en dessert i form af vores egne romkugler og rawbites.

Bland din egen salat eller bestil en af vores 10 klassiske salater

Åbningstider

Mandag: 10.30-20.30
Tirsdag: 10.30-20.30
Onsdag: 10.30-20.30
Torsdag: 10.30-20.30
Fredag: 10.30-20.30
Lørdag: 10.30-20.30
Søndag: 10.30-20.30

Vi tilbyder

Salater
Bland selv salat
Sandwich
Børnesalater
Desserter
Sodavand
Økologisk Juice
Kombucha

Vores Menu

Menu

Catering

Læs mere om vores Catering her

Wedogreens

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

error: Indhold er beskyttet.