Vælg en side

 

Det er kun tre år siden, at Louise Find åbnede sin første Statement Copenhagen. Senest har Illum headhuntet en femte salon, og næste stop er udlandet. Louise Find fortæller om den korte, men intense rejse som virksomhedsejer af luksuriøse skønhedssaloner med verdensklasse service.

Dagen før åbningen af Statement Copenhagen i Hellerup måtte Louise Find en tur ud til leverandøren for at købe sorte stikkontakter. Til sin gru havde hun opdaget, at håndværkerne havde sat et sæt hvide stikkontakter under manicurebordet i sort marmor, og dem kunne man se – hvis man kiggede godt efter. Men det går ikke, når man som Louise Find er et udpræget visuelt menneske med en tårnhøj detaljeringsgrad.
– Det er ekstremt vigtigt, at der er en sammenhæng og en helhed i et luksuskoncept, og der passer hvide stikkontakter ikke ind, siger den 28-årige virksomhedsejer, som til dagligt bruger alle sine vågne timer på at drive og udvikle sine butikskoncepter.​

 


Louise Find foran Illum, som kontaktede hende, for at drive et luksuskoncept i Illum.

 

Skønhed på første klasse

På bare tre år har Louise Find søsat fire skønhedssaloner under navnet Statement Copenhagen. Udviklet på baggrund af en vision og et behov for at skabe noget, der ikke før er set i Danmark. Hos Statement Copenhagen skal alle detaljer udgøre en fuldendt helhed. Fra to-go-koppen med Statement’s logo på, til salonernes indretning hvor skandinavisk minimalisme møder international eksklusivitet med marmor, messing og mahogni som det bærende udtryk, og lækre og effektive behandlinger udført af et fagligt stærkt personale.
– Helt fra starten har min vision været at få skabt et stærkt luksusunivers inden for skønhedsbehandlinger i Danmark. En luksuriøs oplevelse, hvor du kan slappe af i lækre omgivelser og få verdensklasse-service og samtidig mærke, at personalet bare helt og holdent trives.

Statement rejsen

Louise Find har boet og studeret i udlandet. Hun er tøjdesigner fra Parson’s School of Design i Paris og New York, men har hele tiden haft blik for virksomhedsledelse, og har derfor en businessuddannelse fra CBS og har sidenhen læst Supply Chain Management på et af verdens bedste universiteter inden for business, INSEAD, i Frankrig. Den første Statement, som åbnede i december 2018 på Frederiksberg, tilbød kun manicure, makeup og hårstyling. Men hurtigt kom der efterspørgsel på andre og flere skønhedsbehandlinger, og det betød, at den næste Statement på Amager Strandpark fik et behandlerrum. Det samme er faktisk sket for hver gang en ny Statement er åbnet: Større faciliteter og flere behandlinger.
– Vi har været så heldige, at vi til trods for corona har været på en ekspotentiel vækstrejse med en støt stigende udvikling, hvor vi hver gang en salon er åbnet, har kunnet udvide med flere behandlinger og mere plads,
siger Louise og udtrykker i samme ombæring, hvor meget hun glæder sig til det kommende sam- arbejde med Illum.
– Jeg er enormt taknemmelig for, at Illum har kontaktet os. Vi har den samme tilgang til det at drive et luksuskoncept, og jeg er sikker på, at det bliver et enormt givende samarbejde fremadrettet med nogle enormt søde og kompetente mennesker fra deres administration,
lyder det fra Louise Find om den største Statement-salon til dato.

Dygtigt personale sikrer succesen

Salondriften har udviklet sig fra kun at omfatte manicure, makeup og hårstyling til nu at inde-holde en bred vifte af behandlinger. Strategien fastsætter Louise, men hun tilskriver en stor del af succesen sit fagligt dygtige personale, der dagligt udfører alle behandlingerne, og som er med til at løfte Statement til den succes, det er. Personalet er alle som minimum uddannet kosmetologer og har mellem 5-15 års erfaring inden for deres fag, og som ansat hos Statement Copenhagen er efteruddannelse et must.
– Vi fastholder et konstant kursus- og uddannelses-flow for vores personale i Statement, da vi tror på, at videre- uddannelse i høj grad er med til at sikre et personale som dagligt trives på arbejdspladsen, siger Louise Find.

 


Alle Statement er gennemført i en eksklusiv stil i alle saloner. Her ses den i Waterfront, Hellerup.

 

Vil til udlandet

Som designer har Louise haft en anden tilgang til skønhedsbranchen, og med øje for detaljen har hun skabt et koncept, som hun ønsker at løfte til et internationalt plan.
– Jeg har haft fokus på at designe et koncept, som skulle kunne skaleres fra begyndelsen i min designproces, og efter Illum ønsker vi at tage konceptet til udlandet. Her vil konkurrencen være en helt anden, men efterspørgslen er stor efter den skandinaviske minimalisme,
slutter Louise Find.

 

Statement Copenhagen:
Luksuriøs skønhedskæde med saloner på Frederiksberg, Amager Strandpark, Hellerup, St. Kongensgade i indre by i København og snart en femte i Illum. Tilbyder ansigtsbehandlinger, bl.a. Cryo-behandling, 24K guldmasker, manicure og pedicure, herunder Shellac, makeup, håropsætninger, vipper og bryn, herre spa-grooming og massage samt stor webshop.

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.