Vælg en side

Er din hud tør og kreppet og mangler spændstighed? Eller har du generende ar efter acne? Så prøv en foryngende kur med Restylane Skinbooster, der straks udglatter huden indefra og gør den fyldig og fugtmættet. Overalt på kroppen!

 

Trænger din hud til fornyet struktur og mere elasticitet? Og er du træt af de afslørende alderstegn på hals og hænder eller furerne på brystpartiet? Så kan en dygtig Restylane-behandler genoprette din huds vitalitet og spændstighed på ingen tid. Mirakelmidlet hedder Skinbooster og er som andre af Restylane-produkterne baseret på 2% hyaluronsyre og 98% vand. En hjælp til os, hvis naturlige kollagen og elastiske fibre i huden forsvinder med alderen, så huden dermed bliver mere tør og mindre spændstig.

 

 

Her er anvendt Skinbooster i kinderne, som giver et forynget løft og en attraktiv v-form. Samtidig er kæbelinjen mere markeret.

 

EN AF VERDENS MEST AVANCEREDE SKØNHEDSTEKNIKKER

– Den patenterede Restylane Skinbooster-behandling er en af verdens mest effektive og avancerede skønheds­teknikker, forklarer Helle Stender Roeder, Nordisk Business Development Manager hos Galderma Nordic, som producerer de anerkendte Restylane-fillers og også forhandler toxinet Azzalure (botox). I modsætning til mange skønhedsprodukter og behandlinger, der kun behandler symptomer som manglende fugt, tørhed og elasticitet overfladisk, genopretter Skinbooster huden blidt og naturligt indefra. – Huden udglattes, bliver blødere og får en smukkere glød. Så du opnår både en forebyggende og en reparerende hudforyngelse, forklarer Helle Stender Roeder. Kliniske studier viser, at Restylane Skinbooster signifikant øger hudens elasticitet og forbedrer hudstrukturen. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens udfordringer.

 

Behandling af mørke rande (tåretrug) og fine smilerynker ved øjnene. Et markant friskere look.

 

TYDELIG MINIMERING AF ALDERSTEGN – UANSET ALDER

Skinbooster er både til dig, der er helt ung, voksen eller ældre. Og du kan både få behandlet ansigtet, halsen, hænderne og brystpartiet (decolleté), der kan have glæde af en foryngelseskur.
Er du 25-35 år gammel kan en Skinbooster-kur forebygge linjer og rynker i huden og udglatte begyndende furer. Er du mellem 35-50 år kan du opnå et friskere og smukkere hud med fornyet glød og færre linjer ved fx munden og på kinderne. Huden fugtes og udglattes, og du forebygger et begyndende volumentab. Er du 50-70 år virker kuren som en make-over til den modne hud, der har brug for korrektion og ungdommelig volumen. Mange oplever, at huden med tiden er blevet slap, tør og trist at se på. Her giver Skinboosteren fugt og fylde og en markant forbedret hudkvalitet. Altså kan du udsætte hudens ældningstegn yderligere. Skinbooster er også genial til udglatning af kedelige acne-ar, der typisk giver en ujævn hudoverflade.
– Har din hud endnu ikke generende alderstegn, kan du også bare bruge Skinbooster forebyggende som en super velegnet skønhedsbehandling, forklarer Helle Stender Roeder.

 

BESTIL TID TIL FORYNGELSEKUREN

Få en tid til en vejledende forkonsultation mindst 48 timer før din første Skinbooster-behandling. Den rutinerede Restylane-behandler anbefaler typisk en kur over 3 uger med et interval på 3-4 uger. Det kan være en god idé med en genbehandling hvert halve til hele år for at fastholde resultatet og vedligeholde din smukke fugtmættede hud.

 

Markant hudforyngelse med Restylane Skinbooster DEN NATURLIGE SKØNHEDSKUR

Helle Stender Roeder er Nordisk Business Development Manager hos Galderma Nordic, som producerer de anerkendte Restylane-fillers og også forhandler toxinet Azzalure (botox).

Restylane er verdens første hyaluronsyre-filler, udviklet og produceret i Sverige. Det har været på markedet siden 1996 og er stadig det mest anvendte produkt. Restylane er specielt udviklet til at gendanne volumen og opstramme ansigtets form og kontur. Effekten af Restylane ses straks efter behandlingen og kan holde i op til 24 måneder, afhængig af behandlings­området. Restylane giver et sikkert og pålideligt resultat og et naturligt og elegant look.

Her anbefales disse 6 klinikker, som bruger Restylane og Azzalure til deres behandlinger. Book din næste tid her, og du er i sikre hænder.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere

error: Content is protected !!
X