Vælg en side

Er din hud tør og kreppet og mangler spændstighed? Eller har du generende ar efter acne? Så prøv en foryngende kur med Restylane Skinbooster, der straks udglatter huden indefra og gør den fyldig og fugtmættet. Overalt på kroppen!

 

Trænger din hud til fornyet struktur og mere elasticitet? Og er du træt af de afslørende alderstegn på hals og hænder eller furerne på brystpartiet? Så kan en dygtig Restylanebehandler genoprette din huds vitalitet og spændstighed på ingen tid. Mirakelmidlet hedder Skinbooster og er som andre af Restylane-produkterne baseret på 2% hyaluronsyre og 98% vand. En hjælp til os, hvis naturlige kollagen og elastiske fibre i huden forsvinder med alderen, så huden dermed bliver mere tør og mindre spændstig.

 

 

Her er anvendt Skinbooster i kinderne, som giver et forynget løft og en attraktiv v-form. Samtidig er kæbelinjen mere markeret.

 

EN AF VERDENS MEST AVANCEREDE SKØNHEDSTEKNIKKER

– Den patenterede Restylane Skinbooster-behandling er en af verdens mest effektive og avancerede skønheds­teknikker, forklarer Helle Stender Roeder, Nordisk Business Development Manager hos Galderma Nordic, som producerer de anerkendte Restylane-fillers og også forhandler toxinet Azzalure (botox). I modsætning til mange skønhedsprodukter og behandlinger, der kun behandler symptomer som manglende fugt, tørhed og elasticitet overfladisk, genopretter Skinbooster huden blidt og naturligt indefra. – Huden udglattes, bliver blødere og får en smukkere glød. Så du opnår både en forebyggende og en reparerende hudforyngelse, forklarer Helle Stender Roeder. Kliniske studier viser, at Restylane Skinbooster signifikant øger hudens elasticitet og forbedrer hudstrukturen. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens udfordringer.

 

Behandling af mørke rande (tåretrug) og fine smilerynker ved øjnene. Et markant friskere look.

 

TYDELIG MINIMERING AF ALDERSTEGN – UANSET ALDER

Skinbooster er både til dig, der er helt ung, voksen eller ældre. Og du kan både få behandlet ansigtet, halsen, hænderne og brystpartiet (decolleté), der kan have glæde af en foryngelseskur.
Er du 25-35 år gammel kan en Skinbooster-kur forebygge linjer og rynker i huden og udglatte begyndende furer. Er du mellem 35-50 år kan du opnå et friskere og smukkere hud med fornyet glød og færre linjer ved fx munden og på kinderne. Huden fugtes og udglattes, og du forebygger et begyndende volumentab. Er du 50-70 år virker kuren som en make-over til den modne hud, der har brug for korrektion og ungdommelig volumen. Mange oplever, at huden med tiden er blevet slap, tør og trist at se på. Her giver Skinboosteren fugt og fylde og en markant forbedret hudkvalitet. Altså kan du udsætte hudens ældningstegn yderligere. Skinbooster er også genial til udglatning af kedelige acne-ar, der typisk giver en ujævn hudoverflade.
– Har din hud endnu ikke generende alderstegn, kan du også bare bruge Skinbooster forebyggende som en super velegnet skønhedsbehandling, forklarer Helle Stender Roeder.

 

BESTIL TID TIL FORYNGELSEKUREN

Få en tid til en vejledende forkonsultation mindst 48 timer før din første Skinbooster-behandling. Den rutinerede Restylane-behandler anbefaler typisk en kur over 3 uger med et interval på 3-4 uger. Det kan være en god idé med en genbehandling hvert halve til hele år for at fastholde resultatet og vedligeholde din smukke fugtmættede hud.

 

Markant hudforyngelse med Restylane Skinbooster DEN NATURLIGE SKØNHEDSKUR

Helle Stender Roeder er Nordisk Business Development Manager hos Galderma Nordic, som producerer de anerkendte Restylane-fillers og også forhandler toxinet Azzalure (botox).

Restylane er verdens første hyaluronsyre-filler, udviklet og produceret i Sverige. Det har været på markedet siden 1996 og er stadig det mest anvendte produkt. Restylane er specielt udviklet til at gendanne volumen og opstramme ansigtets form og kontur. Effekten af Restylane ses straks efter behandlingen og kan holde i op til 24 måneder, afhængig af behandlings­området. Restylane giver et sikkert og pålideligt resultat og et naturligt og elegant look.

Her anbefales disse 6 klinikker, som bruger Restylane og Azzalure til deres behandlinger. Book din næste tid her, og du er i sikre hænder.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.