Vælg en side

Smukke, fyldige og velformede læber er mange kvinders store drøm. Og med fillers er du faktisk kun et prik med sprøjten fra den store forvandling. Vi sætter spot på en af tidens mest populære kosmetiske behandlinger: Fillers til læberne.

Der er ingen grænser for, hvad skønhedseksperterne kan udøve af magi. Magien i sprøjteform kan være botox og fillers, som udvirker små mirakler på hver deres måde. Mens botox får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan fillers erstatte den tabte volumen i kinderne, på hagen, i læberne og andre steder i ansigtet – ja, stort set overalt på kroppen. Men hvad er forskellen på botox og fillers, og hvad skal man vælge – og hvornår? Det har NORD spurgt en absolut ekspert på området om. Mød Charlotte Villquist, produktspecialist hos Galderma Nordic, der producerer Restylane fillers og Azzalure (botox).

Formfuldendt med fillers

– Når det gælder kosmetiske behandlinger, er Restylane og Azzalure en slags ”ungdom på sprøjte”, siger Charlotte Villquist. I dag er trenden de små behandlinger på 10 minutter, der giver et øjeblikkeligt resultat. Azzalure (botox) er et toxin, der er genialt til at løfte øjenbryn og 11-tallet mellem øjenbrynene, så træthedstegnene forsvinder. Men også ”kragetæersrynkerne” på yder-siden af øjnene og panderynkerne er områder, der er populære at få ordnet. 

En filler er ikke bare en filler

Fillers er vævsfyldere, der er lavet på hyaluronsyre. Et sukkerstof, der er meget lig det, som er i vores krop, men som nedbrydes med alderen. Restylane, der har været på markedet i 23 år, er en ikke-permanent filler. Der er forskel på, om Restylane filler skal give volumen eller løfte, mens stort set alle områder kan behandles med Restylane. Alt fra læber, kinder, kindben, kæbelinje, øreflipper, hage, næse, hals, bryst, overarme, lår, knæ og hænder kan få et foryngende touch.  – Det unikke ved Restylane fillers er, at de har den højeste integritet med vores eget væv. Restylane er krydsbundet, og man kan styre produktet, så det ikke spreder sig til steder, hvor man ikke ønsker det. 

3 steps til labre læber

Der er mange, der laver læber, men ikke mange, der kan lave smukke læber. – Vi anbefaler Restylane KYSSE, der er en blød ikke-permanent filler, som er smidig og giver kysselækre læber. Produktet integrerer sig hurtigt, så du undgår hårde klumper og ”pølser” – vel at mærke, hvis det er en professionel behandler, der håndterer sprøjten, forklarer Charlotte. Nogle synes, at læberne føles tørre og ru, mens andre ønsker sig fyldigere og blødere læber med en defineret læbekant. Og så er der dem, der bare ønsker sig mere symmetriske og sensuelle læber. En populær læbeform lige nu er de såkaldte key-hole-lips, hvor fyldet lægges midt på læberne, så der dannes en lille åbent nøglehul midt på munden, når læberne er samlet. – Er der en lille rest tilbage i sprøjten med Restylane KYSSE, anbefaler vi altid behandleren at slutte af med en teknik, der hedder Happy Smile. Det får mundvigene til at løfte sig, så munden ser mere glad ud. Kysse- eller rygerrynkerne omkring munden behandles med Restylane-produktet FYNESSE. Og har du tandkødssmil (gummy smile), anbefales behandling med Azzalure (botox). Husk, at du altid skal til forkonsultation mindst 48 timer før behandling.

 

Øverst billede: Angelina Jolie’s læbeform trender lige nu. Her lægges fyldet midt på læberne, så der ligesom dannes et åbent “nøglehul” midt på munden, når læberne er samlet. Det kalder Restylane’s produkspecialist for “key-hole-lips”.

Nederst billede:Naturlig fylde i rynkede læber, mere markeret læbekant samt et let happy smile.

 

Om Restylane

Restylane er verdens første hyaluronsyre-filler, udviklet og produceret i Sverige. Det har været på markedet siden 1996 og er stadig det mest anvendte produkt. Restylane er specielt udviklet til at gendanne volumen og opstramme ansigtets form og kontur. Restylane ses straks efter behandlingen, og effekten kan holde i op til 18 måneder, afhængig af behandlingsområdet. Restylane giver et sikkert og pålideligt resultat og et naturligt og elegant look.

Sådan vælger du den rigtige behandler

Det kan være lidt af en jungle at finde en klinik, der har den solide erfaring med det, du gerne vil have lavet. Få en professionel konsultation forinden og tjek også, hvilke produkter klinikken bruger. Nogle klinikker bruger desværre dårligere og billigere fillers, men tager samme pris, som var det en dyr filler.
Så du skal være vågen, pointerer Charlotte. 

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.