Vælg en side


Statement Copenhagen

Hos statement copenhagen er du i trygge hænder fra start til slut.

Vores team består af specialister indenfor hver deres fagområde.

Alle har de mange års erfaring i at udføre de behandlinger vi tilbyder i vores saloner.

Hos statement Copenhagen er trivsel, ekspertise og videreudvikling af vores team i højsæde, derfor er alle som er tilknyttet vores saloner, certificerede indenfor de produkter vi benytter os af samt uddannet indenfor de behandlinger de hver især udfører – dette er din garanti for en professionel udført behandling.

Vores Team tæller derfor alt fra Frisører, Make-up Artister, Hårstylister, Negleteknikkere samt Lash Artister. 

Tilsammen udgør de din vej til et luksuriøst skønhedsunivers med mange muligheder for forskellige behandlinger under samme tag.

Skønhedssalon
Skønheds-
produkter

Åbningstider

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-20
Onsdag: 9-20
Torsdag: 9-20
Fredag: 9-20
Lørdag: 9-17.30
Søndag: 9-17.30

Vores produkter

Shellac og manicure, Shellac og pedicure, Shellac for to personer (forkæl en du holder af), Vipper og bryn, Herrespa og grooming, Massage, Pregnancy massage.

Se vores guld, sølv og bronze arrangement, hvor du kan spare op til 40%.

Online shop

Statement Copenhagen
Waterfront Shopping
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
Telefon 31 31 19 63
statementcopehagen.dk

Følg os

Statement Copenhagen

Statement Copenhagen Waterfront udvider

Statement Copenhagen Waterfront udvider

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen har fået vokseværk. Salonen i Waterfront er blevet tre gange så stor med flere dygtige behandlere og endnu flere skønne behandlinger, et nyt skønhedsunivers ’kun til mænd’ og meget mere.  Nu bliver det endnu nemmere at få ordnet sine negle hos de dygtige piger i Statement Copenhagen i Waterfront. Louise Find, som står bag den luksuriøse skønhedskæde af indtil videre fem klinikker, har brugt den seneste tid på at styre håndværkere og udvide med­arbejder­staben i sin populære Hellerup-klinik i shopping-centeret.  

læs mere
Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Statement Copenhagen står for årets sidste makeover. En rigtig festmakeup med fokus på øjnene. Kosmetiker og makeupartist Sidsel, som til daglig arbejder i Statement Copenhagen i Illum, står bag årets ultimative festmakeup. Øjnene er i absolut fokus med looket Smokey Eyes. Den mørke, forførende øjenmakeup, som stammer helt tilbage fra 1960’erne og som op igennem tiden har været en af festmakeuppens mest populære. Glimmer og guld: Sidsel fortæller, at for at gøre det lidt anderledes, er de mørke øjenskygger skiftet ud med guld. Og vipperne har fået ekstra volumen med Duff Lashes smukke vipper. Huden er mættet med lækker foundation fra Mac samt masser af glimmer og highlight. For at fastholde fokus på øjnene er der nude lipgloss på læberne. Håret kan sættes på mange forskellige måder. Modellen Isabel er så heldig at have store, naturlige krøller, og som med fordel kan sættes op, skrabes tilbage eller slås ud. Så længe øjnene tager hele opmærksomheden, kan man sætte håret, som man vil.

læs mere
error: Content is protected !!
X