Vælg en side


Statement Copenhagen

Hos statement copenhagen er du i trygge hænder fra start til slut.

Vores team består af specialister indenfor hver deres fagområde.

Alle har de mange års erfaring i at udføre de behandlinger vi tilbyder i vores saloner.

Hos statement Copenhagen er trivsel, ekspertise og videreudvikling af vores team i højsæde, derfor er alle som er tilknyttet vores saloner, certificerede indenfor de produkter vi benytter os af samt uddannet indenfor de behandlinger de hver især udfører – dette er din garanti for en professionel udført behandling.

Vores Team tæller derfor alt fra Frisører, Make-up Artister, Hårstylister, Negleteknikkere samt Lash Artister. 

Tilsammen udgør de din vej til et luksuriøst skønhedsunivers med mange muligheder for forskellige behandlinger under samme tag.

Skønhedssalon
Skønheds-
produkter

Åbningstider

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-20
Onsdag: 9-20
Torsdag: 9-20
Fredag: 9-20
Lørdag: 9-17.30
Søndag: 9-17.30

Vores produkter

Shellac og manicure, Shellac og pedicure, Shellac for to personer (forkæl en du holder af), Vipper og bryn, Herrespa og grooming, Massage, Pregnancy massage.

Se vores guld, sølv og bronze arrangement, hvor du kan spare op til 40%.

Online shop

Statement Copenhagen
Waterfront Shopping
Philip Heymans Allé 17
2900 Hellerup
Telefon 31 31 19 63
statementcopehagen.dk

Følg os

Statement Copenhagen

Klassisk festlook

Klassisk festlook

Makeover med Statement Copenhagen: Maise fik et klassisk festlook med røde læber og store krøller. Sidsel er uddannet hos Nicci Welsh og hjælper til daglig kunder med at få det look, de ønsker sig hos Statement Copenhagen i Waterfront. Hendes model er Maise. En kvinde på 38 år med fuld gang i arbejdslivet og ikke mindst privat som mor til tre børn. Når det er jul, står den ofte på sammenkomster og fester, så derfor var Maise med på ideen om at blive ’forvandlet’ til en fejende, flot kvinde med skønhedskæden Statement Copenhagen’s bud på en klassisk festmakeup.

læs mere
Hos Statement Copenhagen er du i trygge hænder

Hos Statement Copenhagen er du i trygge hænder

Du behøver ikke frygte skader på dine negle som følge af en Shellac-behandling hos Waterfronts nye skønhedskæde Statement Copenhagen. Kun de mest skånsomme metoder og kvalitetsprodukter benyttes af det erfarne personale.
Spørger man skønhedskædens indehaver, designeren Louise Find, hvad det er, der gør Statement så unik, er det vigtigste svar, at her møder du kun et erfarent og profes­sionelt personale med konstant fokus på kvalitetsprodukter, også når det gælder dine negle: – En af de mest udprægede misforståelser er, at der findes mange former for Shellac, og at det kan være skadeligt at få lagt, fordi ’man skal file det af med el-fil’, og det er desværre ikke kun en forkert opfattelse, men også stik imod, hvordan et sådant produkt fjernes på korrekt vis, fastslår Louise Find.

læs mere
Statement Copenhagen åbner i Waterfront

Statement Copenhagen åbner i Waterfront

Den eksklusive skønhedskæde Statement Copenhagen er endelig kommet til Hellerup. Klinikken åbner i Waterfront og vil være delt i to. En lækker reception og et helt uforstyrret og privat behandlingsrum, hvor du kan lukke alting ude og nyde at blive smuk og afslappet i hænderne på de topdygtige Statement-behandlere. Bag konceptet står designer Louise Find, der også lancerer sine to nye hudpleje- og makeupserier.

læs mere
error: Content is protected !!
X