Vælg en side

Statement Copenhagen Trianglen hedder den nye salon midt på Østerbrogade. Endnu et smukt skud på stammen af eksklusive og luksuriøse skønhedssaloner, som erhvervskvinden Louise Find står bag.

Den er 116 m2 stor, og er præcis, som vi kender det fra de andre Statement-saloner: At få en behandling hos Statement er som at træde ind på et 5. stjernet hotel med skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet – et tiltrængt pusterum i hverdagen.

Dygtige behandlere
Udover, at det er Statement Copenhagen’s første Østerbro-salon, betyder det også, at vi endelig kan få eksklusive negle- og skønhedsbehandlinger, massage, vipper og makeup i strækningen Østerbro-Hellerup. For det har virkelig manglet. Omkring 10 behandlere, der ligesom Louise Finds øvrige personale, er valgt på grund af deres uddannelser og store erfaring, vil udføre de daglige behandlinger i den nye salon, som både har manicure- og pedicureområde samt et flot stort behandlerrum.


Velkommen til den nye Statement Copenhagen på Østerbro.


Den nye salon er lige så eksklusiv som de andre Statement-saloner.

 

Her finder du Statement Copenhagen

Østerbro
Statement Copenhagen Trianglen

Hellerup
Waterfront, Philip Heymans Allé 17

Frederiksberg
Allegade 21

Amager Strandpark
Strandlodsvej 49

ILLUM
Østergade 52

København K – Indre by
Store Kongensgade 19A

Statement Academy
Frederik VI’s Allé 2, Frb.

Kontakt og booking:
31 31 19 63 / statementcopenhagen.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere
Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere

error: Indhold er beskyttet.