Vælg en side

Bliv den bedste udgave af dig

Kalos er en æstetisk speciallægeklinik, i hjertet af København. Vi har speciale i kosmetiske injektions-, laser- og kropsbehandlinger. Hos Kalos møder du kun højt uddannet personale – hvad enten du kommer forbi til en uforpligtende snak eller skal have en behandling.

Indviduel behandling
Hos os er du aldrig bare et nummer i rækken. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker. Her vil du modtage en faglig vejledning, så du kan opnå de resultater du ønsker dig. Kalos betyder Skønhed og vores filosofi er at få det bedste frem hos vore patienter, ved at fremhæve deres bedste egenskaber.

Naturlig frisk
De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Det er vigtigt for os, at finde en løsning, hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud. Derfor bruger vi meget tid på at vejlede og planlægge den rigtige behandling for den enkelte patient. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip.

Nyeste behandlingsmetoder
Vi har udvalgt en række behandlinger til ansigt og krop, som vi mener, giver et effektivt og flot resultat. Vi benytter os altid af de nyeste metoder og det absolut bedste udstyr på markedet for at sikre dig det allerbedste behandlingsresultat.

Vi videreuddanner os løbende, for at sikre et højt fagligt niveau og så du kan føle dig tryg ved de behandlinger, du får hos Kalos …. og så har vi Københavns hyggeligste klinik!

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kalos.

Kosmetiske injektions-, laser- og kropsbehandlinger.

Åbningstider

Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-16
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-16
Telefontid alle dage: 9-16

Vores behandlinger

Injektionsbehandlinger
BOTOX
FILLER
SKINBOOSTER
PROFHILO
OPLØSNING AF FILLER

Laser og lysbehandlinger
HUDFORYNGELSE IPL
FRAX LASER
ULTHERAP
YAG LASER

Kropsbehandlinger
EMSCULPT
FEDTFRYSNING
PROFHILO BODY
PERMANENT HÅRFJERNING
KARSPRÆNGNINGER

Microneedling / PRP
SKINPEN
VAMPIRE FACIAL
PRP-PLASMABEHANDLING
PRP HÅRBEHANDLING

 

Kalos
Kronprinsensgade 3, 1. sal
1114 København K
Telefon 33 32 55 88
kalos.dk
info@kalos.dk

Følg os

Klinik Kalos

Få fylden tilbage i frokostpausen

Få fylden tilbage i frokostpausen

Trænger huden til et skønhedsmæssigt boost? Er du træt af rynkerne i huden, har læberne mistet fylde og er æblekinderne ikke, hvad de var engang? Så genskab ungdommens naturlige look med nu-og-her-effekt. D et er helt naturligt, at huden med tiden mister sin ungdommelige fylde. Kroppens egen produktion af fx hyaluronsyre, der giver volumen, fasthed og fugt, mindskes med alderen. Og det fører til linjer og rynker og hængende ansigtstræk, hvor huden engang var ung, glat og strålende. Den gode nyhed er, at vi kan bremse tiden og reducere den naturlige ældningsproces.

error: Indhold er beskyttet.