Vælg en side

Trænger huden til et skønhedsmæssigt boost? Er du træt af rynkerne i huden, har læberne mistet fylde og er æblekinderne ikke, hvad de var engang? Så genskab ungdommens naturlige look med nu-og-her-effekt

D et er helt naturligt, at huden med tiden mister sin ungdommelige fylde. Kroppens egen produktion af fx hyaluronsyre, der giver volumen, fasthed og fugt, mindskes med alderen. Og det fører til linjer og rynker og hængende ansigtstræk, hvor huden engang var ung, glat og strålende. Den gode nyhed er, at vi kan bremse tiden og reducere den naturlige ældningsproces.

ØJEBLIKKELIG SKØNHED – HELT NATURLIGT

Et af miraklerne hedder BELOTERO®. En serie af hyaluronsyre-fillers (HA-fillers), der med et minimalt indgreb kan genoprette hudens spændstighed, volumen og fugtniveau. Fra læber til tindinger. Med en virkning, der kan ses og mærkes lige på stedet.
Trenden i den kosmetiske verden er nemlig synlige resultater på et splitsekund. Vi er utålmodige, og vil straks kunne se en forbedring – uden at virke ”fiksede”. Også her er BELOTERO®-produkterne noget særligt. Om det er ansigtet eller læberne, der skal forvandles i frokostpausen, oplever du en umiddelbar effekt, og kan smutte tilbage på jobbet straks efter behandlingen. Det fortæller Klaus Abel, direktør i firmaet NOSCOMED, som er officiel forhandler af BELOTERO® og i mere end 30 år har distribueret medicinske højkvalitetsprodukter til det æstetiske marked i Skandinavien.
BELOTERO®-produkterne er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i huden – nemlig hyaluronsyre (HA). Det geniale er, at HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand. Altså genoprettes hudens jævnhed (den fugtgivende effekt) og fedtdepoterne (den volumengivende effekt). Med andre ord kan BELOTERO® både genhydrere huden, udglatte og udfylde fine linjer og rynker og genskabe hudens naturlige volumen. Alt sammen med et sikkert resultat, som både ser helt naturligt ud og holder længe.

PROBLEMFRI INTEGRATION

– BELOTERO®-porteføljen adskiller sig fra andre fillers på markedet med sin banebrydende krydslinkende teknologi. Det gør, at de forskellige fillers integreres optimalt i huden, så resultatet bliver helt fint og jævnt – uden at ødelægge dit ansigts naturlige konturer, uddyber Klaus Abel.
– Der er heller ingen risiko for puder over læberne med specialfillerne fra BELOTERO® LIPS, pointerer han.

SKRÆDDERSYET FORYNGELSE TIL KÆBELINJE OG KINDBEN

Har du dybe furer (marionetlinjer) omkring munden, nasolabiale folder, nedadvendte mundvige og en forsvindende amorbue, vil en behandling med Belotero® Intense gøre underværker. Produktet har en høj udfyldningsgrad til dybe linjer og giver et meget naturligt udseende. Det integreres fint i vævet, så glem også alt om knuder og ujævnheder under huden.
Vil du genopbygge den tabte volumen i ansigtet, raffinere dine kindben og få en mere markeret kæbelinje, kan den prisvindende Belotero® Volume genskabe dit ungdommelige look. Produktet har en stærk volumenkapacitet og er fantastisk til at forme og modellere med. Den dygtige behandler kan injicere det flere steder, så du får fornyet fylde præcis, hvor du har behov for det. Uanset om det er din ansigtsvolumen, kinderne eller tindingerne, der skal opbygges.

FYLDIGE, FORMFULDENDTE LÆBER

Er læberne sunket ind med alderen, har du meget smalle læber fra naturens hånd eller skal de bare være fyldige og mere symmetriske? Så er du kun 30 minutter fra fine kysseklare læber med BELOTERO® LIPS-produkterne BELOTERO® Shape og BELOTERO® Contour. En helt unik 360 graders løsning
til læbe­korrigerende behand­linger. Produkterne arbejder sammen, så du får et supernaturligt og person­ligt resultat, som en enkelt filler sjældent kan tilbyde. Hvor Shape giver dig naturlig volumen, skaber Contour en optimal markering af læbelinjen, fine mundvige og en naturlig amorbue.

RUSSIAN LIPS – SOM MONA LISAS SMIL

Belotero®’s læbefillers er også unikke ved, at de kan lægges foran musklen på læben, som ingen andre fillers kan. På den måde opnår man en helt speciel konturering af læbens bue. Det kræver en indgående viden og teknik, som kun de færreste behandlere evner. NOSCOMED anbefaler bl.a. Klinik Inito og Kim Novaa, som i snart 21 år har arbejdet med denne type behandlinger på højt professionelt niveau.

Værd at vide om BELOTERO®

Den prisvindende BELOTERO®-portefølje består af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, genopretning af volumen i ansigtet samt hydrering af huden. BELOTEROs sortiment af fillere kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning for den enkelte ud fra hudens strukturelle og funktionelle behov. BELOTEROs patenterede teknologi er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket. Fokus er at skabe resultater af høj kvalitet og med høj kundetilfredshed. Porteføljen af HA-fillere (undtagen Revive)
fås også med lidokain, som er et almindeligt kendt, lokalbedøvende middel.

Vil du arbejde med BELOTERO®?
Har du en kosmetisk klinik, og vil du gerne tilbyde dine kunder behandling er med BELOTERO® er du velkommen til at kontakte Noscomed på telefon 3630 6444 eller via mail til noscomed@noscomed.com.

Her anbefales 4 klinikker, som er specialister i BELOTERO®. Book din næste tid her, og du er i sikre hænder. KLINIK INITO, Frederiksberg, COSMOLASER, Hørsholm, KALOS ÆSTETISK LÆGEKLINIK København K og ANTI AGE KLINIKKEN, Hørsholm.


Speciallæge Henrik Owman (tv) og ejer og kosmetisk sygeplejerske Kim Novaa (th).

Skønhed på sprøjte landets labreste læber

Er drømmen smukke og harmoniske læber? Eller har ansigtet tabt sin fylde? Så få skræddersyet skønhed med de unikke fillere fra Belotero®

Er drømmen smukke og harmoniske læber? Eller har ansigtet tabt sin fylde?
Så få skræddersyet skønhed med de unikke fillere fra Belotero®
Er der nogen, der kan trylle med botox og non-permanente fillere, så man bliver den smukkeste udgave af sig selv, er det Kim Novaa. En af landets mest erfarne kosmetiske behandlere og ejer af Klinik Inito, der bl.a. behandler et stort og kræsent klientel af kendisser.
Derfor er det også kun videnskabelige og banebrydende kvalitetsprodukter, der finder vej til specialisterne hos Inito. Kim Novaa sværger blandt andet til Belotero®, en serie af avancerede HA-fillere, der egner sig til alt fra læbeforstørrelse til at genskabe tabt ansigtsvolumen.
– Belotero® virker ved en særlig krydsbindende proces, hvor produktet integreres i vævet, så resultatet bliver jævnt og naturligt – uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer, forklarer Kim.
I øjeblikket har kunderne især fokus på kindben og kæbelinje, hage, sorte rande, læbefylde. Belotero er et genialt produkt til de små linjer over læberne takket være den såkaldte blanching teknik.
– Når man laver læbebehandling er det nemlig vigtigt, at filleren ikke danner puder over læben. Det sker ikke med Belotero®, understreger Kim Novaa, der er kæmpefan af Beloteros unikke produkter: – De fås ikke bedre.

 

Besøg NORDs skønhed butikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere

error: Indhold er beskyttet.