Vælg en side

Interiør

Romantisk idyl i sneen

Romantisk idyl i sneen

Det enkle og rustikke rammet ind af en neutral farveskala i gråtoner. I Per og Hanne Borges hytte på Kvitfjell i Norge er ro og afslapning i højsædet hvad angår indretning og farver. Og som medindehaver af interiørbutikken Bolina i Norge, er smukke objekter og dét at skabe stemning er del af Hannes daglige liv.

læs mere
Norr11 – Design med nordiske rødder

Norr11 – Design med nordiske rødder

NORR11 er et kun syv år gammelt dansk designbrand af møbler og accessories, som tydeligt indskriver sig i den skandinaviske designtradition både i udtryk, materialer og kvalitet. Samtidig fornyer NORR11, fordi det fusionerer designet med kulturer fra hele verden. 

læs mere
Møbelpolstreren Heider & Raagaard

Møbelpolstreren Heider & Raagaard

Det erfarne møbelpolstrerfirma Heider & Raagaard har overtaget Møbelpolstreren på Fredensvej 43. De står bag en anden butik i Hvidovre og har stor erfaring inden for ombetrækning af alle slags møbler. De har udvidet med kvalitetsstoffer i mange stilarter – fra stormønstrede, moderne stilstoffer til klassiske uldvarer. Få et uforpligtende tilbud på din mail.

læs mere
Smukke ægte tæpper

Smukke ægte tæpper

I Tæppemarked finder du et af de største udvalg af originale orientalske tæpper fra Iran, Afghanistan, Turkmenistan og Kaukasus. Tæppemarkeds speciale er fine, sjældne, gamle og store tæpper fremstillet af uld og silke.

læs mere
Hellerup Elektrikeren

Hellerup Elektrikeren

Hellerup Elektrikeren er ikke bare en indbydende lampeforretning, men også en moderne el-installatør med 30 medarbejdere, som både vedligeholder, reparerer og nyinstallerer alt lige fra lamper til køleanlæg, adgangskontrol og videoovervågning.

læs mere
Antikviteter

Antikviteter

Der er stort set ingen regler i dag. Din bedstemors gamle Wegner-stol, antikt kelimtæppe i brændte farver og puder i sofaen fra en ny dansk designer. Boligindretning 2017 følger de seneste års tendenser om, at det frem for alt skal være personligt, og til det passer antikviteterne som fod i hose, uden de behøver at koste en formue. Præcis som når vi mikser nyt tøj med vintage.

læs mere
error: Content is protected !!
X